chcem sa informovat mam WIFI PCI kartu a pripajam sa pomocou nej na wifi internet, teda primam a odosielam. Potreboval bi som ju prepnut na AP mod, abi som vedel pristupovat aj na net ako aj teraz ale aj zachytit svoje Playstation Portable.
Preto sa pytam ked ju prepnem na AP, budem chytat aj internet aj Playstation?? Vlastne MAC sa na nej nemeni, ako to je???? alebo este daky soft treba s cd nainstalovat??
tato karta ide normalne prepnut do AP modu, no ked ju prepnem, nechytim signal teda internet mi nejde, a MAC adresa Playstationu sa na chvylu zobrazy a zmyzne.
Nechapem preco nejde net ked je v AP mode, v normalnom mi net ide, no v AP povolim MAC net providera,ale AP akobi nebolo aktivne
nejde prave preto lebo je v v mode AP no a prepnut ti to ide napiklad v pomocou softu ja mam MSI a ktomu c je soft tam dam switch to AP a je to AP no ale pripojit sa k netu nemozes lebo niesi v rezime klint cize nepirmas signal ale da sa povedat ze vysielas ale PSP by si s kompom urcite mal spojit bez problem prave vdaka tomu ze mas kartu v AP
AP je v preklade pristupovy bod ty ked sa pomocou kart pripajas k providerovy tak sa pripajas prave na AP. A ked das ty tvoju kartu do modu AP tak sa prave mozu napajat na teba.