WIFI pci karta ako AP-cko

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WIFI pci karta ako AP-cko

Príspevok od používateľa MarkAurel »

chcem sa informovat mam WIFI PCI kartu a pripajam sa pomocou nej na wifi internet, teda primam a odosielam. Potreboval bi som ju prepnut na AP mod, abi som vedel pristupovat aj na net ako aj teraz ale aj zachytit svoje Playstation Portable.

Preto sa pytam ked ju prepnem na AP, budem chytat aj internet aj Playstation?? Vlastne MAC sa na nej nemeni, ako to je???? alebo este daky soft treba s cd nainstalovat??
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

wifi pci karta a AP su dve rozdielne veci.. takze pochybujem ze to niekde prepnes..
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

ono sa to da, len musis mat taku kartu, ktora sa da prepnut do AP modu. V linuxe by to slo s nejakymi ovladacmi, ale vo Win neviem isto. :?
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tato karta ide normalne prepnut do AP modu, no ked ju prepnem, nechytim signal teda internet mi nejde, a MAC adresa Playstationu sa na chvylu zobrazy a zmyzne.

Nechapem preco nejde net ked je v AP mode, v normalnom mi net ide, no v AP povolim MAC net providera,ale AP akobi nebolo aktivne
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

nejde prave preto lebo je v v mode AP no a prepnut ti to ide napiklad v pomocou softu ja mam MSI a ktomu c je soft tam dam switch to AP a je to AP no ale pripojit sa k netu nemozes lebo niesi v rezime klint cize nepirmas signal ale da sa povedat ze vysielas ale PSP by si s kompom urcite mal spojit bez problem prave vdaka tomu ze mas kartu v AP

mozno sa mylim tak to povazuj za bezpredmetne
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

aj moja je MSI, no ked dam na PSP hladat siete najde aj AP, ale inac AP nevidi ziadnu siet, na co je potom ta moznost AP modu na tej karte??

Chcel som mat pripojenu na net aj moje PSP ale zrejme to budem musiet urobit priamo cez providera
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

AP je v preklade pristupovy bod ty ked sa pomocou kart pripajas k providerovy tak sa pripajas prave na AP. A ked das ty tvoju kartu do modu AP tak sa prave mozu napajat na teba.
Napísať odpoveď