Vrchna sedlač.. Neznašam baby, čo vypravaju tažko slangovo a každe druhe slovo je nadavka, večne na nejaku babu vravia, že je peacha na každeho druheho chalana ko*ot. Bohužial, poznám takych viacero
mám jednu kámošku a aj hreší a keď zahreší do p*** tak to docela rozosmeje, ona to vie tak precítene povedať, ale zasa neznášak, keď hreší k*** a je**m, to je des a je mi s toho na šablu.
podla toho ako kedy...ale vacsinou je to take zvlastne...akoze neratam za nadavanie ze kurnik sopa bohaca a podobne ale take riadne nadavky nesedia ziadnej zene...a ani chlapovi...iba takym sockam co od siestej rana v krcme vysedavaju ako ja
ked je to semtam tak mi to nevadí aj ked to je v niakom rozhovere ale len chce nieco zdoraznit a pisat to jednym slovom tak nech pouzije vulgarizmus ale ked je to ho vela tak to uz nieje moc prijemne
nadavky? no je to blbe ked niekto stale nadava... ja velmi malo a to vtedy ked som nastvana..a to tiez nepouzivam az take hnusne....ale najbeznejsie co pouzivam tak "do ribezle".
Tak pekne to urcite neni, u dievcat duplom...ale zase tie co nenadavaju niekedy tiez daju hned najavo a vznikaju pritom celkm srandovne "nadavky". Ale take co by nadavali nejako surovo ani nepoznam, ale ked mi je jedna kamoska povedala trdlo tak to bolo na mna vazne nastvana .
...toto je moj zlozvyk, nadavam dost a aj dost hrubo... a moja holka ked je nastvana tak vie tiez zapilit ale je to hnusne ked to ide z ust dievcata, takze priatelku korigujem k tomu aby sa tomu vyhybala... samozrejme aj ja sa krotim, vlastne nadavam len ked som medzi kamaratmi, ked to nie je vhodna tak sa nemam problem udrzat...
mne sa nepaci ked niekto nadava nasilu. ked sa chce ukazat a nejde mu to. a to je jedno ci chalan alebo dievca. ak to niekto vie dobre vlozit akokolvek do kontextu, tak mi to nevadi.
nj...tiez sa mi to vobec nepaci aj ked ja zvyknem nadavat az moc (tym sa sa nechvalim ) Ale co baby im sa tiez nepaci ked chalani nadavaju => treba sa obmedzovat