Kamoska - je to normalne ???
-
Sweet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Kamoska - je to normalne ???
V triede mame spoluziacku co uz chodila skoro z kazdym chalanom z nasej triedy. Je to normalne ???
-
jin
VIP
Re: Kamoska - je to normalne ???
Zeby nymficka??Sweet napísal:V triede mame spoluziacku co uz chodila skoro z kazdym chalanom z nasej triedy. Je to normalne ???
-
Te-wei
Medium Professional
A čo ty? chodil si s ňou?Sweet napísal:V triede mame spoluziacku co uz chodila skoro z kazdym chalanom z nasej triedy. Je to normalne ???
a co zavidis? kamos chodil od semptembra so vsetkymi schopnejsimi prvackami, a co? ked mu/jej to vyhovuje tak preco nie... kazdy sme dakySweet napísal:V triede mame spoluziacku co uz chodila skoro z kazdym chalanom z nasej triedy. Je to normalne ???
ja som bol na tom podobne..ale nie v triede..ako chodime vonku partia (8 chalanov a nejake baby) a s jednou sme chodili uz vsetci osmy
nieje nejaka extra pekna ale tak ona chcela kazdeho a neviem ako to dosiahla ale chodila s nami vsetkymi ..nie naraz postupne..
ale tak ako tu bolo spomenute to jej ihrisko je verejne
PS:teraz uz s nami nechodi vonku neviem ani kde presne je zevraj sa prestahovala tak neviem...
PS:teraz uz s nami nechodi vonku neviem ani kde presne je zevraj sa prestahovala tak neviem...
typické pubertiacke správanie... ja som mala tiež takú spolužiačku čo bola vytretá ako podlaha...a tie reči! ale vždy mala niekoho omotaného okolo prstu... a stále kopec chalanov...ale napokon aj tak dopadla...
vys...li sa na ňu kamošky a inak jej nikto nepovie ako kur..a...atd...
tak radšej tú tvoju kamošku zastav aby aj ona tak nedopadla...
vys...li sa na ňu kamošky a inak jej nikto nepovie ako kur..a...atd...
tak radšej tú tvoju kamošku zastav aby aj ona tak nedopadla...
-
Cenayus
Medium Professional
a aka je strara ta kamaratka?Sweet napísal:V triede mame spoluziacku co uz chodila skoro z kazdym chalanom z nasej triedy. Je to normalne ???
-
Cenayus
Medium Professional
noa est eby sa hodilal je fotka:-) ale to by sme asi vela chceli nie?...neviem co nato ona keby toto videla:D jej fotka a predsudky inych ludi...jin153 napísal:Podla mna kym sa neobjasni jej vek a ako to s nou vlastne je, ze ci sa ona vnucuje, alebo chalani jej, tak by sme nemali vynasat verdikty tohto typu, ajked pripustam, je to jedna moznost...
-
t0m4s3
Admin
kazdy zdravy clovek si domysli v akej vekovej kategorii sa pohybujeme. Teenagerky potrebuju mat pozornost a to niekedy za akukolvek cenu - nasledky to ma dlhodobe a nasledne lutovanie sa po 10tich rokoch uz nic nepomoze. Obycajna kur*a je to.jin153 napísal:Podla mna kym sa neobjasni jej vek a ako to s nou vlastne je, ze ci sa ona vnucuje, alebo chalani jej, tak by sme nemali vynasat verdikty tohto typu, ajked pripustam, je to jedna moznost...