eritrocit napísal:Určite by bolo dobré napísať čo chceš ďalej robiť.
A čo sa týka problému, pravdu povediac si blbá. Pretože sa zbytočne trápiš kvôli človeku, ktorý tvoje trápenie takpovediac ignoruje.
Pomôže len jedno. Buď sa dajte dokopy, alebo naň jednoducho zabudni a nestretávaj sa s ním.

Nikto učený z neba nespadol. Neviem, čo by si robil v jej situácií. Nie každý vie riešiť problémy tak, ako ty, a nie každý má takých kamošov a maminu ako ty. Nechcem byt skaredy, ale slovo blbá si použiť nemusel.. Neviem, či ti tá rastúca karma kúsok skazila charakter, ale pamätáš si na tú ss, čo si mi posielal, že vieš pomôcť aj bez toho, aby si nejak ranil, či čo tam bolo.. Možno som to zobral trošku viac zhurta ako to bolo myslené, ale tak mi idú myšlienky
aaliyah napísal:Ahojte, pridavam vlastny problem k tejto teme, ale trosku v starsej vekovej kategorii - nad 20. Chodila som kedysi s chalanom, ktory ma nechal, uz je to rok, ostali sme sice kamarati, ale ja ho stale velmi lubim. V poslednych mesiacoch som aj vyvinula velku snahu, aby sme sa nejak dali dokopy...ale nevyslo...ked uz som mu povedala, ako je to so mnou, odpoved znela, ze nevie, co mi na to povedat a potom som sa od neho dozvedela, ze sa este nezmieril s byvalou, kt. mal predo mnou a kt. sa vraj teraz ide vydavat. Aj po tom vsetkom sa on tvari, ze je to ok, ze sme kamarati aj nadalej, ale ja sa aj tak len trapim a nevladzem takto pokracovat. Nedokazem byt proste v kontakte s niekym, koho lubim, koho chcem a tvarit sa, ze je to v poriadku, ked to tak nie je. Viac-menej som uz rozhodnuta, ako dalej, ale pomozu aj vase nazory a postrehy. Dakujem.

Neviem, či nemáš niekoho, alebo nejakú činnosť, vďaka ktorej by si na neho po roku zabudla, ale asi nemáš. Pravdepodobne si si ho velmi zidealizovala. Myslím, že nemá význam sa s ním dávať ešte raz dokopy, pokým nemá vyriešené svoje city k bývalej. Asi aj on ju má moc zidealizovanú. A toto zidealizovanie a tak máte asi spoločné

. Na druhej strane možno nemáte spolu taký super, resp. nemali ste na to, aby sa on od nej "odpútal", takže neviem, či má význam sa dávať dokopy aj po vyriešení jeho citovej záležitosti k bývalke. Zažil som niečo podobné a dostával som sa z toho asi rok a pol maximálne. Dnes už viem, že určite nebola pre mňa tá pravá, pretože som sa v dievčatách zorientoval a viem, čo presne chcem, čo sa týka povahy a tak. Najlepšie bude, keď čo najviac obmedzíš kontakt s ním a budeš tráviť čas s rodinou, kamošmi a kamoškami, prípadne činnosťou, ktorá ťa dokáže natoľko zaujať, že pri nej na dotyčného nebudeš myslieť. Čas vylieči všetky rany, ale ako eritrocit v minulosti povedal, netreba ich jatriť, takže hádam to, čo som napísal stačí. Veľa šťastia