Ako riesit nezaujem u druhej strany.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Maki napísal:to boxovacie vrece mi raz helplo... hodka a pol vkuse, kamos vedla
noooooo, xlapci, a vy ste vrcholovi atleti? abo co...
bo mat kondicku na to bez pauz buchat uz len 45min (ako spominal kolega vyssie) vyssie sa mi zda priam k neuvereniu,... sak to nedokaze ani profesionalny boxer a ne vy, sa uvedomte a piste aspon pravdy,...
proste total unsinn
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

:idea: na 14-15 fuckt mozes zabudnut aspon na vecsinu...sice zo 16-tkamy tam nieje velky vekovy rozdiel ale v spravany su dost rozlicne :roll: :arrow: .....a pokial ju fuckt chces tak zanou chod a bud jej to povedz alebo ju rovno pobozkaj :roll:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Re: aa

Príspevok od používateľa Baciiik »

rivatnt2 napísal:hej jasne baciiik ale tu ide o to ze zo seba nebudem robit picina. ked ma nelubi tak ju tam nebudem peosit a naco bojovat. Zapni si csko daj si proti 100000 hard-botov a ak ich zabijes a vyhras tak ja zabojujem, proste tam nie je sanca. hej lebo boj uz bol. len ma nebavi uz nespat, otvorim amtiku vidim tu babu, kukam na tabulu vidim tu babu... ale to je asi normal. a nvyse sak mam doma box. vrece takze to zo seba vyboxujem... a aj do steny.
ked uz si skuil tak potom v pohode chlape 8) vsetko dobree prajem
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

spiro napísal::idea: na 14-15 fuckt mozes zabudnut aspon na vecsinu...sice zo 16-tkamy tam nieje velky vekovy rozdiel ale v spravany su dost rozlicne :roll: :arrow: .....a pokial ju fuckt chces tak zanou chod a bud jej to povedz alebo ju rovno pobozkaj :roll:
z globalneho hladiska nie je ten rozdiel az taky velky, ale ked si clovek uvedomi ze ako dlho (a to aj napriek tomu co sa o ubiehani casu hovori) ten rok vlastne je,... ked si clovek zacne uvedomovat vsrtky tie vstavanie do novych ran za sebou a kazdu premarnenu minutu,... tak zas medzi 15-16 to az tak hrozne kratke obdobie neni,...
clovek za jeden rok stihne spoznat kopu ludi (ak je len trosku komunikativny a neni zabudnuty introvert) a proste sa meni aj jeho povaha a aj vsetko ostatne,... a ked sa do tohto obdobia jedneho roka prida koniec puberty, v ktorom sa ukludnuju a hlavne ujasnuju nejake tie hormony, tak myslim ze sa to za hranicu da povazovat,...

ono ale samozrejme je to hrozne individualne.. je to asi tak individualne ako vsetko ostatne na svete....
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Traktorista napísal:noooooo, xlapci, a vy ste vrcholovi atleti? abo co...
bo mat kondicku na to bez pauz buchat uz len 45min (ako spominal kolega vyssie) vyssie sa mi zda priam k neuvereniu,... sak to nedokaze ani profesionalny boxer a ne vy, sa uvedomte a piste aspon pravdy,...
proste total unsinn
ok ok - to slovo vkuse ber s rezervou,ok? - ale proste kazdu chvilku a co to da... okrem toho mohol by si vediet coho je clovek schopny ked je nasraty... ja osobne toho dokazem dost narozdiel od kludneho stavu...

rivatnt2: nzc, neboj, urco najdes nejaku holku zasa... a ked uz... tak si pockaj - zivot nikam neutecie - ty budes starsi, mat viac rozumu, ony potom tiez(ak teda nenajdes zasa nejaku 14) a bude to ok... aj ked ako hovori kamos - zeny su od narodenia az do smrti sproste ako polena - takze si vyber :D
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

hej a ber s rezervou aj to ze som nezacal buchat a buchal som pravidelnim tempom, 2x za 10 sec. vyrozpraval som sa sam so sebou, krical som na vrece a popritom som obcas buchal podla toho ako prisiel hnev. a aspon mam uz vrece lepsie uchytene. vcera som si troska posmutil vonku s jednou kamoskou furt som hovoril o mojej laske pricom ona stala za mnou... no haluz... uz som v pohodke.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ked som ja chcel zabudnut na dievca tak som si nasiel brigadu :) a je to v pohode.. proste musis vyplnit cas nejakou cinnostou kde nemas cas mysliet na nu..
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Akože vás berú 13 - 14 ročné "sople" ? úplne vygumované, až priveľmi namaľované, majú drahšie veci na sebe ako ich ťažko pracujúci rodičia, stačí mi vidieť každé ráno keď idem do školy (a prechádzam pri ZŠ) tie decké "k*rvy" (prostitútky) hrajú sa na dospelé ale život ich naučí... určite nemajú ani šajnu čo budú chcieť robiť v budúcnosti ich najväčší problém je vyráška/-y a to či majú dosť servítok pod podprsenkou, lebo tie vyrášky čo majú pod nimi sa podobajú DVD

DVD -

Dokonale
Vybrúsená
Doska

Zajtra si povieme, ako si nezašpiniť boxerky od semena :)
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

jasne respekt vies lenze aj ked obcas kecneme na icq neviem kolko mas rokov no ja mam len 15 o styri dni 16, tak nekukam po 22 rocnych!!!
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Ako riesit nezaujem u druhej strany.

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

rivatnt2 napísal:No sorry ak to tu je ale mam taky osobny problem.
Odkedy mam psa chodievam casto a dlho von. Takto som sa zoznamil aj s kamoskami mojej stareeej kamosky. Mam len 16 no a zalubil som sa do jednej 14tky. Som do nej totalne zalubeny, ale na 100% viem ze ma nelubi, bere ma ako kamosa a to je vse. Ako ju mam vykopnut z mojej hlavy??!! Uz 2 tyzdne mam kvoli nej debku, nespim a mam toho plne zuby... Mate nejaky recept?
:cry:
//uz predtym som mal zopar "frajerok" ale toto je ine, proste to co ku nej citim je spalujuci pocit...
Najskor sa presvedc, ci naozaj u nej nemas sancu.. Ked u nej na 100 % nebudes mat sancu, tak sa skus odreagovat hocicim, co ta zaujme tak, ze ta baba ti zide z mysle.. Najlepsie je sa podla mna nejakej kamaratke sa vyrozpravat a robit take aktivity, ktore ta bavia a tak.. Mozno ist von s kamosmi, ci kamaratkami.. Pokecat, zabavit sa.. Existuje take prislovie, ze klin sa klinom vybyja, ale ked nenajdes dalsiu babu, vdaka ktorej ti tato zide z mysle, tak hladaj zaujmujuce (to je ale slovo) cinnosti..

Prajem vela stastia :D
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

Ahojte, pridavam vlastny problem k tejto teme, ale trosku v starsej vekovej kategorii - nad 20. Chodila som kedysi s chalanom, ktory ma nechal, uz je to rok, ostali sme sice kamarati, ale ja ho stale velmi lubim. V poslednych mesiacoch som aj vyvinula velku snahu, aby sme sa nejak dali dokopy...ale nevyslo...ked uz som mu povedala, ako je to so mnou, odpoved znela, ze nevie, co mi na to povedat a potom som sa od neho dozvedela, ze sa este nezmieril s byvalou, kt. mal predo mnou a kt. sa vraj teraz ide vydavat. Aj po tom vsetkom sa on tvari, ze je to ok, ze sme kamarati aj nadalej, ale ja sa aj tak len trapim a nevladzem takto pokracovat. Nedokazem byt proste v kontakte s niekym, koho lubim, koho chcem a tvarit sa, ze je to v poriadku, ked to tak nie je. Viac-menej som uz rozhodnuta, ako dalej, ale pomozu aj vase nazory a postrehy. Dakujem. :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Určite by bolo dobré napísať čo chceš ďalej robiť.
A čo sa týka problému, pravdu povediac si blbá. Pretože sa zbytočne trápiš kvôli človeku, ktorý tvoje trápenie takpovediac ignoruje.
Pomôže len jedno. Buď sa dajte dokopy, alebo naň jednoducho zabudni a nestretávaj sa s ním.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

eritrocit napísal:Určite by bolo dobré napísať čo chceš ďalej robiť.
A čo sa týka problému, pravdu povediac si blbá. Pretože sa zbytočne trápiš kvôli človeku, ktorý tvoje trápenie takpovediac ignoruje.
Pomôže len jedno. Buď sa dajte dokopy, alebo naň jednoducho zabudni a nestretávaj sa s ním.
:hmm: Nikto učený z neba nespadol. Neviem, čo by si robil v jej situácií. Nie každý vie riešiť problémy tak, ako ty, a nie každý má takých kamošov a maminu ako ty. Nechcem byt skaredy, ale slovo blbá si použiť nemusel.. Neviem, či ti tá rastúca karma kúsok skazila charakter, ale pamätáš si na tú ss, čo si mi posielal, že vieš pomôcť aj bez toho, aby si nejak ranil, či čo tam bolo.. Možno som to zobral trošku viac zhurta ako to bolo myslené, ale tak mi idú myšlienky ;)
aaliyah napísal:Ahojte, pridavam vlastny problem k tejto teme, ale trosku v starsej vekovej kategorii - nad 20. Chodila som kedysi s chalanom, ktory ma nechal, uz je to rok, ostali sme sice kamarati, ale ja ho stale velmi lubim. V poslednych mesiacoch som aj vyvinula velku snahu, aby sme sa nejak dali dokopy...ale nevyslo...ked uz som mu povedala, ako je to so mnou, odpoved znela, ze nevie, co mi na to povedat a potom som sa od neho dozvedela, ze sa este nezmieril s byvalou, kt. mal predo mnou a kt. sa vraj teraz ide vydavat. Aj po tom vsetkom sa on tvari, ze je to ok, ze sme kamarati aj nadalej, ale ja sa aj tak len trapim a nevladzem takto pokracovat. Nedokazem byt proste v kontakte s niekym, koho lubim, koho chcem a tvarit sa, ze je to v poriadku, ked to tak nie je. Viac-menej som uz rozhodnuta, ako dalej, ale pomozu aj vase nazory a postrehy. Dakujem. :)
Neviem, či nemáš niekoho, alebo nejakú činnosť, vďaka ktorej by si na neho po roku zabudla, ale asi nemáš. Pravdepodobne si si ho velmi zidealizovala. Myslím, že nemá význam sa s ním dávať ešte raz dokopy, pokým nemá vyriešené svoje city k bývalej. Asi aj on ju má moc zidealizovanú. A toto zidealizovanie a tak máte asi spoločné :). Na druhej strane možno nemáte spolu taký super, resp. nemali ste na to, aby sa on od nej "odpútal", takže neviem, či má význam sa dávať dokopy aj po vyriešení jeho citovej záležitosti k bývalke. Zažil som niečo podobné a dostával som sa z toho asi rok a pol maximálne. Dnes už viem, že určite nebola pre mňa tá pravá, pretože som sa v dievčatách zorientoval a viem, čo presne chcem, čo sa týka povahy a tak. Najlepšie bude, keď čo najviac obmedzíš kontakt s ním a budeš tráviť čas s rodinou, kamošmi a kamoškami, prípadne činnosťou, ktorá ťa dokáže natoľko zaujať, že pri nej na dotyčného nebudeš myslieť. Čas vylieči všetky rany, ale ako eritrocit v minulosti povedal, netreba ich jatriť, takže hádam to, čo som napísal stačí. Veľa šťastia :mafia:
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

r4wMUnt34q napísal:Neviem, či nemáš niekoho, alebo nejakú činnosť, vďaka ktorej by si na neho po roku zabudla, ale asi nemáš. Pravdepodobne si si ho velmi zidealizovala. Myslím, že nemá význam sa s ním dávať ešte raz dokopy, pokým nemá vyriešené svoje city k bývalej. Asi aj on ju má moc zidealizovanú. A toto zidealizovanie a tak máte asi spoločné :). Na druhej strane možno nemáte spolu taký super, resp. nemali ste na to, aby sa on od nej "odpútal", takže neviem, či má význam sa dávať dokopy aj po vyriešení jeho citovej záležitosti k bývalke. Zažil som niečo podobné a dostával som sa z toho asi rok a pol maximálne. Dnes už viem, že určite nebola pre mňa tá pravá, pretože som sa v dievčatách zorientoval a viem, čo presne chcem, čo sa týka povahy a tak. Najlepšie bude, keď čo najviac obmedzíš kontakt s ním a budeš tráviť čas s rodinou, kamošmi a kamoškami, prípadne činnosťou, ktorá ťa dokáže natoľko zaujať, že pri nej na dotyčného nebudeš myslieť. Čas vylieči všetky rany, ale ako eritrocit v minulosti povedal, netreba ich jatriť, takže hádam to, čo som napísal stačí. Veľa šťastia :mafia:
dakujem, v podstate mam v umysle presne to, co si napisal...maximalne s nim obmedzit kontakt, ako to len pojde a venovat sa sama sebe, rodine a kamaratom. Vies, ja uz som s nim isty cas nebola v kontakte, vtedy to bolo ok, potom sa to vsak zmenilo-viac-menej na jeho podnet, a zas som do toho spadla...a posledne som sa vlastne ja chcela dat s nim dokopy, tak ten kontakt bol obzvlast casty. Ale uz som pevne rozhodnuta to vsetko dost radikalne obmedzit...:)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

aaliyah napísal:dakujem, v podstate mam v umysle presne to, co si napisal...maximalne s nim obmedzit kontakt, ako to len pojde a venovat sa sama sebe, rodine a kamaratom. Vies, ja uz som s nim isty cas nebola v kontakte, vtedy to bolo ok, potom sa to vsak zmenilo-viac-menej na jeho podnet, a zas som do toho spadla...a posledne som sa vlastne ja chcela dat s nim dokopy, tak ten kontakt bol obzvlast casty. Ale uz som pevne rozhodnuta to vsetko dost radikalne obmedzit...:)
jj, toto je tiež veľký problém u mňa- tá doba napr. po rozchode keď sa mi nič nechce, len ležím doma smutný, počítam sekundy na hodinách, pozerám na telefón či náhodou.... a to človeka najviac deprimuje... Ani učiť sa mi nechce, niekedy ani s kamarátmi von... Najlepšie je vtedy keď aspoň cez deň som čo najdlhšie v škole, potom domesta niečo vybaviť, s kamarátmi ísť von, do posilňovne, alebo s hociakými ľuďmi- napr. zájsť len tak za rodinou de som už dlho nebol, a s niekým sa o tom porozprávať- jednej kamarátke sa môžem kľudne "vyplakať na ramene" a vždy ma dokáže utešiť, alebo pomôže keď sa len tu vypíšem :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mimo témy: Ospravedlňujem sa za to "blbá", r4wMUnt34q má pravdu. A nie karma mi do hlavy nestúpa, len som to zle formuloval. Toď vsio. K téme sa v tomto príspevku vyjadrím zajtra.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

staci si povedat, ked ma nechces, tak ma nedostanes. a ist dalej.
Lukyno161088
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukyno161088 »

aj mne sa to stalo a skoro tu babu trafil slak
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

aaliyah : tvoj problem mi je dobre znamy a mozem ti povedat ze ak ta ten chalan nechce tak to nema cenu..a ked ti povedal ze nevie co na to povedat?,ja som to tiez pocula milionkrat...vravel ze nevie co chce a teraz ma uz inu babu..tak co ine..len sa s tym zmierit..zivot ide dalej ci chceme alebo nie..niekedy mi je kvoli tomu hrozne smutno ale viem ze sa to uz neda vratit a asi to tak ma byt...tym sa utesujem..a sanzim sa na to nemysliet...je to tazko ja viem..ale inak sa to proste neda...alebo potom iny chalan..ale nie vzdy to zabera :( ..daj vediet ako si dopadla:)
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

enter00 napísal:ja mam ine skusenosti. nebudem sa s Vami hadat, ale toto proste funguje.
samozrejme ze nie sa na nu vrhnut, ale pomaly k nej prist, pohlad do oci, a potom pomaly a jemne pusa. Povie to viac ako tisic slov, doslovne.

pokial cukne, odtiahne sa, a pod, je jasne na com stoji. pokial nato pojde cez obkecavacky ako sa mu zapacila bla bla bla, automaticky sa v jej hlave zacnu predstavy co nato povedia ostatni, ze jej naj kamoska si o nom mysli ze je blbec ... chapete, co myslim. ma 14, viac od nej cakat nemozete.
tymto sa to obide, a zostava cista sila okamziku, ked sa podvedome prejavi ci sa mu "paci" alebo nie.
nooo myslim si ze v niecom mas pravdu ale treba zas uznat ci si pekny clovek a tak, lebo keby sa na Teba zavesila dajaka skareda opica, tak mozes davat pohlady ake len chces a to plati aj pre baby podla mna :) ked sa jej aspon trosku pacis tak by to malo zabrat co tu pise enter00 :wink:
Napísať odpoveď