Svetovy problém ?
Svetovy problém ?
tzv. magor Kim Yong-Il ktorý je v tej Severnej Kórei diktator ma dosť znepokojil slovami že chce zaútočiť atomovými zbranami na južnu kóreu. už vidim ako sa do toho prise*e USA, rusko, čína atď. a začína konflikt.....čo si o tom myslíte ? páči sa mi táto myšlienka "v 3. Svetovej vojne sa budeme biť najnovšími technologiami a zbraniami, no ale v nasledujucej to budú kamene a palice" ako keby nestačili náboženske nezhody, teroristi....... 
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
a tak ty sikmooki to robia z 2zavaznych problemou.
za1.: nudia sa, a tamagoci nepomaha
za2.: Aj tak sa premnozili ako kobilky, cize musia sa dako zredukovat
ale k teme, to by bol asi koniec, zapoili by sa jedny, druhy, pohadzali by atomouky, dake bakterie, a pod. svinstvo, a najlepsie by skoncila amerika, tam by sa japonci na drevenych clnkoch nedostali, cize im skoro nic nehrozi
za1.: nudia sa, a tamagoci nepomaha
za2.: Aj tak sa premnozili ako kobilky, cize musia sa dako zredukovat
ale k teme, to by bol asi koniec, zapoili by sa jedny, druhy, pohadzali by atomouky, dake bakterie, a pod. svinstvo, a najlepsie by skoncila amerika, tam by sa japonci na drevenych clnkoch nedostali, cize im skoro nic nehrozi
Nemyslim, ze by boli schopni zautocit, pretoze im musi byt jasne, ze v momente utoku sa na nich zosypu rakety z USA a Severnu Koreu budeme moct zmazat z mapy. Pritom S.Korea vraj zatial nema rakety, ktore by doleteli az do ameriky a nema zrejme ani ponorky, ktore by ich tam doviezli. A ak by aj tie ponorky s jadrovymi hlavicami mali, tak by ich asi radsej nepouzili, pretoze by to viedlo k zaniku celej republiky. Verim, ze to je len hra Korejcov.
Zacina mi to pripominat Kubansku krizu ( http://sk.wikipedia.org/wiki/Kub%C3%A1nska_kr%C3%ADza ), vtedy mali obidve strany moznost znicit sa navzajom, zatial co teraz na to snad S. Korea nema.
Zacina mi to pripominat Kubansku krizu ( http://sk.wikipedia.org/wiki/Kub%C3%A1nska_kr%C3%ADza ), vtedy mali obidve strany moznost znicit sa navzajom, zatial co teraz na to snad S. Korea nema.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Severania len vydieraju aby dostali dake peniazky, jedlo, palivo. sami niesu schopny nicoho. asi nevies aka je hospodarska situacia sev. korey? horsia nez katastrofalna. maju najpocetnejsiu armadu ale v dnesnej dobe to je uplne zbytocne. status quo vyhovuje vsetkym. obcas dostane SK daku pomoc aby bola ticho, a ked uz je zle tak sa ozve znova. keby mali atomovku tak samozrejme mozu uspesnejsie vydierat. preco by mal Kim Cong vyhlasit vojnu? ved sam dobre vie ze by nemal ziadnu sancu. a preto si bude radsej zit v tom svojom zubozenom state.
Ako uz v podstate spomenul Frikso, v tomto verbalnom "boji" Sev. Korea len reagovala na imho dost nerozvazne vyhlasenia ohladom moznosti preventivneho utoku, ktore odzneli na seminari v Soule. Pritom, ja na podstate inkriminovaneho vyroku: "Preventívny útok na Sever by znamenal vyprovokovanie jadrovej vojny," nevidim vzhladom k okolnostiam nic nepochopitelne (tu netreba zabudat, ze Sev. a Juz. Korea su oficialne este stale vo vojnovom konflikte). BTW. tiez si myslim, ze k vojenskemu konfliktu neprijde, pokial na tom nebudu mat zaujem USA, ktore vsak uz budu musiet pocitat s jadrovym arzenalom Sev. Korei.
Svetovy problem je sionismus a zido-kapitalisticke zaujmy ovladajuce svet a riadiace nase vlady, media, ekonomiku, ... zivoty... vdaka nim sa presadil aj taky zvrateny system ako komunizmus (realny) a tak mohli nasledne vzniknut krajiny akou je Severna Korea.
Osobne si myslim ze sa nic nestane, skor by ma zaujimalo ako to vyzera s odporom v samotnej SK, ak tam teda vobec nejaky(skryty) je.
Inak to vidim len na to pockat kym Kim zomrie a dufat na miernejsieho/reformneho nasledovnika
Osobne si myslim ze sa nic nestane, skor by ma zaujimalo ako to vyzera s odporom v samotnej SK, ak tam teda vobec nejaky(skryty) je.
Inak to vidim len na to pockat kym Kim zomrie a dufat na miernejsieho/reformneho nasledovnika
-
jAssin
Light Expert
Poznam par koreejcov.Je to narod ktory je strasne militarizovany ci pracovne alebo aj celkove v rodinach,je tam dost prisna hierarchia!!Inac by to bol dost velky problem,kebyze zautocia tak medzi dalsimy utokmi by patrili hlavne japonci a tam rakety doletia,co som pocul
A ked uz bude aj japonsko zaintersovane tak to uz nenecha nikto.A hlavne USA nie.To tu bude asi poriadne horuco!
ech, myslite na nás.
predstavte si, co by sa stalo keby bolo take Tokijo znicene atmovkov. Celosvetovy pokles hospodarskeho rastu (do recesie ho uz nedostane asi nic) a tym padom pokles rastu slovenskej ekonomiky, teda este menej peniažkov pre nas.
dnes je cely svet spojeny a taky konflikt osemtisíc osemsto kilometrov od nás bude mať dopad aj na nás, a bude väčší ako nejaký bohomzabudnutý Irak ci Afganistan, pretoze Japonsko je jeden z motorov svetovej ekonomiky.
predstavte si, co by sa stalo keby bolo take Tokijo znicene atmovkov. Celosvetovy pokles hospodarskeho rastu (do recesie ho uz nedostane asi nic) a tym padom pokles rastu slovenskej ekonomiky, teda este menej peniažkov pre nas.
dnes je cely svet spojeny a taky konflikt osemtisíc osemsto kilometrov od nás bude mať dopad aj na nás, a bude väčší ako nejaký bohomzabudnutý Irak ci Afganistan, pretoze Japonsko je jeden z motorov svetovej ekonomiky.
-
jAssin
Light Expert
No to by bol very big problem.A mam tam par ludi ktorych som spoznal cez pracu to by som nechcel,aby si zas liezli po krku!!A tokio uh ked si to tak vezmes maju v poslednom case navrh v skoro vo vsetko okolo elektroniky,kde by sme boli bez nich??Nutia cloveka ist este viac ist napred!A len kvoli tech by ich nikto nenechal len tak bum 
-
jAssin
Light Expert
Sorry zabudol som nieco spomenut,nehovorim len ich.Skus si otvorit mobil kde boly vyrobene vacsinou suciatky?Korejci,china,celkove azia.Najvacsi dodavatelia elektronikyAryan Angel napísal:akoby bez japoncov nic neexistovalo. uplna blbost. boli by sme tam kde sme.
-
jAssin
Light Expert
Frisko:Aj tu mame lacnu pracovnu silu.Inak by sme nemali take firmi ako,kia,alebo samsung.V prahe LG.Najde sa ich viac.Pre nokiu foxcon to je pravda,ale ja tak.Myslis ze by vyrabali v takych mnozstvach aj tu?Ja nemyslim "shit" ako co sa predava na nasom trhu normalne ja myslim hlavne to co predava kazdy vietnamec.Ja myslim hlavne ta tech co je v celkove japan-china-korea.Tie su good porovnaj ich tech s nasou europa.Jak su v pokroku v niektorych odvetviach??Ked ja sa len pytam na porovnanie.Ked tak mi to vyvrat alebo ma pouc.Ja nemusim mat dobry nazor.A ked tak nikto neny dokonaly,a ja urcite nie! 
-
HardiKrishna
Light Star