Dolapenie vraha
tomasuhlar napísal:inak mam vam odkazat od LESa, ze musel surne odist na tajnu misiu do USA, isiel si este prevziat topanky so zabudovanym rogalom a tesilaky s nafukovacim clnom. Zavolali mu z FBI, aby prisiel zachranit svet a aby o tom v zianom pripade nehovoril, lebo je to super-mega tajne!!
![]()
Sakra ja si tu robim srandu, a uz niekto zvoni pri dverach, nejaky chlapik s kravatou!!! A mieri nou na mna...![]()
AAAAAAAAAAAAA!!!
LES: dnes pridal vtip do vtipov, no neviem preco ked tu bol sa aj nevyjadril
-
Nymphested
Zablokovaný
-
tomasuhlar
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Nymphested
Zablokovaný
-
tomasuhlar
Medium Expert
akoze despi teraz si zabil... kokos, co tu este neprecitam od teba, btw skoda ze mi usla ta kravata, sako, ten bezpecnostny system a tak, to musela byt tiez prca...
K teme, je mi luto ze sa takto prizivujes na niecom ako je smrt druhych, ak si si myslel ze ti to prinesie nejaky respekt a uznanie tak si asi na omyle, premyslal si vobec ako to bude mat nasledky ked to sem napises ty s tvojim renome? Myslim ze si dopredu vedel ako to dopadne, ale tebe je to aj tak jedno, neviem co tym sledujes, a keby si to myslel vazne a ta porada alebo zraz ci ako si to nazval by sa konala myslim ze by si sa tu nevytahoval tym ze das niekomu odmenu za dochytenie, pretoze by si sa bal o vlastny krk, tot vsio despi a zelam ti v novom roku este vela takychto kravin na krorych sa tu megalol zasmejem
K teme, je mi luto ze sa takto prizivujes na niecom ako je smrt druhych, ak si si myslel ze ti to prinesie nejaky respekt a uznanie tak si asi na omyle, premyslal si vobec ako to bude mat nasledky ked to sem napises ty s tvojim renome? Myslim ze si dopredu vedel ako to dopadne, ale tebe je to aj tak jedno, neviem co tym sledujes, a keby si to myslel vazne a ta porada alebo zraz ci ako si to nazval by sa konala myslim ze by si sa tu nevytahoval tym ze das niekomu odmenu za dochytenie, pretoze by si sa bal o vlastny krk, tot vsio despi a zelam ti v novom roku este vela takychto kravin na krorych sa tu megalol zasmejem
-
Kosh
King
aha, tak takto sa to robi v amerike? ze kasleme na policiu, sudy, radsej ho najdime my - to to tam musi teda vyzerat
ak si to naozaj urobil (cca 0,000000000000000000000000001%) - tak ti poviem ze si zasluzis 5 rocny nepodmienecny pobyt v Letanovciach
a ak si to neurobil (cislo blizke 100 %) - tak si zaslusis 5 rocny nepodmienecny pobyt v zariadeni pre ludi mentalne znevyhodnenych
ak si to naozaj urobil (cca 0,000000000000000000000000001%) - tak ti poviem ze si zasluzis 5 rocny nepodmienecny pobyt v Letanovciach
a ak si to neurobil (cislo blizke 100 %) - tak si zaslusis 5 rocny nepodmienecny pobyt v zariadeni pre ludi mentalne znevyhodnenych
-
Pipo_TeamLamaZ
Light Expert
no osobne newiem co si mam otom myslet...
ale ked to je prawda..tag klobuk dole Les..a drzim palec w patrani
podla mna to boli bud faskowia alebo antifaci
antifaci wtedy keby chceli urobit zle meno faskom
ale podla mna to boli faskowia lebo sem tam som chodil do propeleru a wiem ako to tam chodi...ze faskowia dobiju cloweka koli dlhym wlasom alebo sirokym nohawiciam
ale ked to je prawda..tag klobuk dole Les..a drzim palec w patrani
ale podla mna to boli faskowia lebo sem tam som chodil do propeleru a wiem ako to tam chodi...ze faskowia dobiju cloweka koli dlhym wlasom alebo sirokym nohawiciam
vidno ze si tu novy.nepoznas Lesa.on ma totizto aj strielajucu kravatu a oblek z nepriestrelnej latky.a chyta zlocincov po USA.a odmieta si na to kupit tabletkyromulus2 napísal:si fakt macher že si sa na takýto čin podujal, neviem ako môže niekto napísať že nesúhlasí ale asi im je to jedno že takí kkti ako náckovia a pospolitosť, a iné skupiny s IQ dlažobnej kocky ovládajú túto spoločnosť a držia ju v šachu lebo sa ich každý bojí. Máš fakt môj obdiv![]()
![]()
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
hehe, si sa nahau nachytat. Les vypisuje (obcas) take temy, ktore rozviria diskusiu(ci uz len tu na fore alebo tie temy rezonuju aj v spolocnosti). je jasne ze on to neprezil, ani nespravil. len chce rozprudit diskusiu.sice vyjde casto na posmech(blba forma) ale obsahom sa to niekedy aj da.romulus2 napísal:si fakt macher že si sa na takýto čin podujal, neviem ako môže niekto napísať že nesúhlasí ale asi im je to jedno že takí kkti ako náckovia a pospolitosť, a iné skupiny s IQ dlažobnej kocky ovládajú túto spoločnosť a držia ju v šachu lebo sa ich každý bojí. Máš fakt môj obdiv![]()
![]()
Ano? To si sa kde dozvedel. Neonacisti su rasovo motivovani a napadaju prislusnikov inych ras, ciganov, proste ludi s inou farbou a maju svoje "pracovne hodiny" Tupy isiel po sidlisku asi o 18:30 co je este bezna spicka takze povedz ktory nacek by bol taky sahnuty a isiel ho zabit len tak zo srandy. V skutocnosti su jeho rodicia neskutocne naivni pretoze si myslia ze ho zabili nackovia a hotovo.Aryan Angel napísal:ale aspon som sa dozvedel nieco nove.. ze neonacisti z presvedcenia zabijaju nadejnych dlhovlasych umelcov
Podla mna ten najvacsi dovod preco ho zabili bolo ze mal podlznosti alebo v zakulisi ked nikto otom nevedel robil veci ktore isli proti nejakej skupine, alebo sa zapodieval akousi nekalou cinnostou. On v Blave studoval a byval na intraku tak ako moze jeho mama vediet s kym sa stretaval, co robil a podobne, co mal urcite uz na vysokej urovni ked ho este za "bieleho dna" resp. pocas stmievania zabili ked isiel po sidlisku. Ano moholi to byt aj nacisti ale urcite ho nezabili z dovodov extremizmu alebo rasovej nenavisti. Na vystrovatelia boli naozaj perfektni ked isli za jeho kamaratmi do Ziliny a tam sa na neho pytali, ked s nimi sa tiez stretol mozno raz do tyzdna alebo do mesiaca ked prisiel do Ziliny. A takziez mi vadi medializacia tohto pripadu, ked nackovia brutalne zbiju alebo zabiju nejakeho cernocha tak otom nikto ani len nevie. Jedine preco nevedia najst vraha je to, ze vysetrovatelia a aj jeho rodicia su naozaj nedomyslavi. Ale tym ze budu len plakat nad jeho smrtou urcite vraha nenajdu.
Dolapenie vraha?
LES Preto som stlačil nesúhlas nakoľko sa domnievam že hádzať vraždu študenta Tupeho na niekoho ktorý nemá z vraždou nič spoločne, je scestné.
Pokaľ nebol zatknutý a odsúdený ta potom kde je prezumcia neviny? Zaráža ma že hneď sa ukáže prstom ten to bol, masovokomunikačné prostriedky hneď prepierajú domnelého vraha.
Pokaľ nebol zatknutý a odsúdený ta potom kde je prezumcia neviny? Zaráža ma že hneď sa ukáže prstom ten to bol, masovokomunikačné prostriedky hneď prepierajú domnelého vraha.