Dolapenie vraha

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Suhlasite s mojim cinom?

suhlasim
78
47%
nesuhlasim
87
53%

Celkom hlasov: 165

XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

hh Les :D ..chces ho ziveho alebo mrtveho? :D :D :D :smt044
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

tomasuhlar napísal:inak mam vam odkazat od LESa, ze musel surne odist na tajnu misiu do USA, isiel si este prevziat topanky so zabudovanym rogalom a tesilaky s nafukovacim clnom. Zavolali mu z FBI, aby prisiel zachranit svet a aby o tom v zianom pripade nehovoril, lebo je to super-mega tajne!!
:aasmile11:

Sakra ja si tu robim srandu, a uz niekto zvoni pri dverach, nejaky chlapik s kravatou!!! A mieri nou na mna... :smt068
AAAAAAAAAAAAA!!!
:D , pekne napisane

LES: dnes pridal vtip do vtipov, no neviem preco ked tu bol sa aj nevyjadril :D
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

hezo napísal:LES: dnes pridal vtip do vtipov, no neviem preco ked tu bol sa aj nevyjadril :D
rano netripoval, takze nemal odvahu a ani predstavu.. este by sa nahodou splietol a povedal ze nema 55 ale iba 13 :lol:
tomasuhlar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasuhlar »

Alebo by si nebodaj nieco vymyslel! Tym by sa teda predviedol... :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Venujte sa teme alebo radsej nic nepiste, toto nie je tema na odsudzovanie Lesa alebo jeho strielajucej kravaty!!!
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

pravdu mas .. ja pevne verim, ze taka kravata existuje a ze ju dostanem na narodky proti zaLesákom :lol:
tomasuhlar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasuhlar »

Take som nasiel na strankach e-shopu pre agentov jej velicenstva :lol:
Obrázok
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

akoze despi teraz si zabil... kokos, co tu este neprecitam od teba, btw skoda ze mi usla ta kravata, sako, ten bezpecnostny system a tak, to musela byt tiez prca...

K teme, je mi luto ze sa takto prizivujes na niecom ako je smrt druhych, ak si si myslel ze ti to prinesie nejaky respekt a uznanie tak si asi na omyle, premyslal si vobec ako to bude mat nasledky ked to sem napises ty s tvojim renome? Myslim ze si dopredu vedel ako to dopadne, ale tebe je to aj tak jedno, neviem co tym sledujes, a keby si to myslel vazne a ta porada alebo zraz ci ako si to nazval by sa konala myslim ze by si sa tu nevytahoval tym ze das niekomu odmenu za dochytenie, pretoze by si sa bal o vlastny krk, tot vsio despi a zelam ti v novom roku este vela takychto kravin na krorych sa tu megalol zasmejem
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

aha, tak takto sa to robi v amerike? ze kasleme na policiu, sudy, radsej ho najdime my - to to tam musi teda vyzerat :)
ak si to naozaj urobil (cca 0,000000000000000000000000001%) - tak ti poviem ze si zasluzis 5 rocny nepodmienecny pobyt v Letanovciach
a ak si to neurobil (cislo blizke 100 %) - tak si zaslusis 5 rocny nepodmienecny pobyt v zariadeni pre ludi mentalne znevyhodnenych
Pipo_TeamLamaZ
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pipo_TeamLamaZ »

no osobne newiem co si mam otom myslet...
ale ked to je prawda..tag klobuk dole Les..a drzim palec w patrani
:idea: podla mna to boli bud faskowia alebo antifaci

:arrow: antifaci wtedy keby chceli urobit zle meno faskom :roll:

ale podla mna to boli faskowia lebo sem tam som chodil do propeleru a wiem ako to tam chodi...ze faskowia dobiju cloweka koli dlhym wlasom alebo sirokym nohawiciam :evil:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

No Les poviem o tebe ze musis byt poriadny baron prasil.ten si tiez kade co vymyslal. :smt043
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

les ty si asi nemal detsku izbu.... a dnes trpis :lol: :lol:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

mal by si ist na vysetrenie...nieje to normalne.
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

si fakt macher že si sa na takýto čin podujal, neviem ako môže niekto napísať že nesúhlasí ale asi im je to jedno že takí kkti ako náckovia a pospolitosť, a iné skupiny s IQ dlažobnej kocky ovládajú túto spoločnosť a držia ju v šachu lebo sa ich každý bojí. Máš fakt môj obdiv :smt023 :smt023 :smt023
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

romulus2 napísal:si fakt macher že si sa na takýto čin podujal, neviem ako môže niekto napísať že nesúhlasí ale asi im je to jedno že takí kkti ako náckovia a pospolitosť, a iné skupiny s IQ dlažobnej kocky ovládajú túto spoločnosť a držia ju v šachu lebo sa ich každý bojí. Máš fakt môj obdiv :smt023 :smt023 :smt023
vidno ze si tu novy.nepoznas Lesa.on ma totizto aj strielajucu kravatu a oblek z nepriestrelnej latky.a chyta zlocincov po USA.a odmieta si na to kupit tabletky :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

romulus2 napísal:si fakt macher že si sa na takýto čin podujal, neviem ako môže niekto napísať že nesúhlasí ale asi im je to jedno že takí kkti ako náckovia a pospolitosť, a iné skupiny s IQ dlažobnej kocky ovládajú túto spoločnosť a držia ju v šachu lebo sa ich každý bojí. Máš fakt môj obdiv :smt023 :smt023 :smt023
hehe, si sa nahau nachytat. Les vypisuje (obcas) take temy, ktore rozviria diskusiu(ci uz len tu na fore alebo tie temy rezonuju aj v spolocnosti). je jasne ze on to neprezil, ani nespravil. len chce rozprudit diskusiu.sice vyjde casto na posmech(blba forma) ale obsahom sa to niekedy aj da.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

no vrah ako sa zda (aspon oficialne) dolapeny nie je..

ale aspon som sa dozvedel nieco nove.. ze neonacisti z presvedcenia zabijaju nadejnych dlhovlasych umelcov

lol
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Aryan Angel napísal:ale aspon som sa dozvedel nieco nove.. ze neonacisti z presvedcenia zabijaju nadejnych dlhovlasych umelcov
Ano? To si sa kde dozvedel. Neonacisti su rasovo motivovani a napadaju prislusnikov inych ras, ciganov, proste ludi s inou farbou a maju svoje "pracovne hodiny" Tupy isiel po sidlisku asi o 18:30 co je este bezna spicka takze povedz ktory nacek by bol taky sahnuty a isiel ho zabit len tak zo srandy. V skutocnosti su jeho rodicia neskutocne naivni pretoze si myslia ze ho zabili nackovia a hotovo.

Podla mna ten najvacsi dovod preco ho zabili bolo ze mal podlznosti alebo v zakulisi ked nikto otom nevedel robil veci ktore isli proti nejakej skupine, alebo sa zapodieval akousi nekalou cinnostou. On v Blave studoval a byval na intraku tak ako moze jeho mama vediet s kym sa stretaval, co robil a podobne, co mal urcite uz na vysokej urovni ked ho este za "bieleho dna" resp. pocas stmievania zabili ked isiel po sidlisku. Ano moholi to byt aj nacisti ale urcite ho nezabili z dovodov extremizmu alebo rasovej nenavisti. Na vystrovatelia boli naozaj perfektni ked isli za jeho kamaratmi do Ziliny a tam sa na neho pytali, ked s nimi sa tiez stretol mozno raz do tyzdna alebo do mesiaca ked prisiel do Ziliny. A takziez mi vadi medializacia tohto pripadu, ked nackovia brutalne zbiju alebo zabiju nejakeho cernocha tak otom nikto ani len nevie. Jedine preco nevedia najst vraha je to, ze vysetrovatelia a aj jeho rodicia su naozaj nedomyslavi. Ale tym ze budu len plakat nad jeho smrtou urcite vraha nenajdu. :!:
nadl
Medium Star
Medium Star

Dolapenie vraha?

Príspevok od používateľa nadl »

LES Preto som stlačil nesúhlas nakoľko sa domnievam že hádzať vraždu študenta Tupeho na niekoho ktorý nemá z vraždou nič spoločne, je scestné.
Pokaľ nebol zatknutý a odsúdený ta potom kde je prezumcia neviny? Zaráža ma že hneď sa ukáže prstom ten to bol, masovokomunikačné prostriedky hneď prepierajú domnelého vraha. :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Vzdavam poklonu jednemu z najväcsich bajkarov vsetkych cias - Lesovi. Konkurovat mu moze akurat tak Ezop. :lol:
Napísať odpoveď