battlefield 2142
Hm no mam taku otazku, ci mi niekto poradi, mam 1,4ghz Celeron, 640mb DD RAM, 128 Mb Ati Radeon 9200. Hravam BF2 a ide mi perfektne, ale ked pustim BF2142 mam asi 0,1 FPS. Mam aj nove drivery, a pokial viem a co som videl na inych PC ma rovnaky engine ako BF2, dokonca nizsie HW naroky. Nevie niekto v com moze byt problem? Ja viem ze moja graficka karta stoji za ... a nieje podporovana ale BF2 mi na nej bezi dobre.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no kamo... bud rad ze si to na tej zostave vobec nainstaloval.. asi tolko k tomukenny19 napísal:Hm no mam taku otazku, ci mi niekto poradi, mam 1,4ghz Celeron, 640mb DD RAM, 128 Mb Ati Radeon 9200. Hravam BF2 a ide mi perfektne, ale ked pustim BF2142 mam asi 0,1 FPS. Mam aj nove drivery, a pokial viem a co som videl na inych PC ma rovnaky engine ako BF2, dokonca nizsie HW naroky. Nevie niekto v com moze byt problem? Ja viem ze moja graficka karta stoji za ... a nieje podporovana ale BF2 mi na nej bezi dobre.
a urcite BF2142 nema mensie naroky ako BF2
k hre treba shader 2.0 a ty maš len 1.4kenny19 napísal:Hm no mam taku otazku, ci mi niekto poradi, mam 1,4ghz Celeron, 640mb DD RAM, 128 Mb Ati Radeon 9200. Hravam BF2 a ide mi perfektne, ale ked pustim BF2142 mam asi 0,1 FPS. Mam aj nove drivery, a pokial viem a co som videl na inych PC ma rovnaky engine ako BF2, dokonca nizsie HW naroky. Nevie niekto v com moze byt problem? Ja viem ze moja graficka karta stoji za ... a nieje podporovana ale BF2 mi na nej bezi dobre.
No to ja viem, ze je prepracovanejsi, ale ked som pustil BF2 na najvyssich detailoch na novom PC slo to trosku trhane, a ked som dal BF2142 na tom istom PC takisto na najvyssich detailoch hra ani nesekla. A pokial viem to iste sa stalo aj par znamym. Takze narocnejsi asi nebude. Hoci BF2142 lepsie vyzera. Jednoducho mi to nejde do hlavy.H@wk napísal:Bf 2142 ma prepracovany engine z Bf2... tj. narocnejsi
-
xH4wK
Mne to zase ide prave opacne ... bf2 na max bez lagu pri 64 ludoch (4x AA 16xAF) 50-80fps a bf2142 vsetko max. textury medium (tiez 4xAA 16xAF) trocha seka v titanovy 48 ludi 25!!! fps a to mam GF 7800GS...kenny19 napísal:No to ja viem, ze je prepracovanejsi, ale ked som pustil BF2 na najvyssich detailoch na novom PC slo to trosku trhane, a ked som dal BF2142 na tom istom PC takisto na najvyssich detailoch hra ani nesekla. A pokial viem to iste sa stalo aj par znamym. Takze narocnejsi asi nebude. Hoci BF2142 lepsie vyzera. Jednoducho mi to nejde do hlavy.
Takze bf2142 je narocnejsie ... to mi ver ...
V singlaci vsetko max aj textury a fps 50 takze mozno to bude prave tym poctom hracov... v conqueste pri 64 to ide tiez v poho nieco cez 35-50 fps
Titan mod je jednoducho najnarocnejsi
No ono to uz existuje... len to zatial prebieha testovanim... viac neprezradim a nebude sa dat hrat online ako tak ale len cez niektore specialne servery...Norick98 napísal:to myslis ze sa vyda daky zazracny crack/patch cez ktory bude mozne hrat online?