battlefield 2142

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

alkajda heh teba poznam... :lol:
hypper
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hypper »

H@wk napísal:alkajda heh teba poznam... :lol:
Hmm robot killer :P
xH4wK

hypper napísal:Hmm robot killer :P
heh :lol:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

hej inac co je momentalne zo serverom lebo nejak to nefici som si vsimol?
zasa sa menila siet hamachI?
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

NOVA SIET TREBA PATCH 1.01
siet B2142B
heslo bf

a este vas ziadam o to ked nehrate tak sa ulne odpojte zo siete nech si moze zahrat niekto iny dakujem. . :roll:
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

No neviem celkovo som bol z tohto noveho Battlefieldu sklamany..Cakal som viac.Mozno nabuduce :?
xH4wK

kochones
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kochones »

Slayter napísal:je to blbost :D

BF2 bavi viac, proste to sci-fi nejako nie je ono...
m1ke
Novice
Novice

Príspevok od používateľa m1ke »

Mne ten patch 1.01 nechce instalovat ale mi spusti hru
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

Hm no mam taku otazku, ci mi niekto poradi, mam 1,4ghz Celeron, 640mb DD RAM, 128 Mb Ati Radeon 9200. Hravam BF2 a ide mi perfektne, ale ked pustim BF2142 mam asi 0,1 FPS. Mam aj nove drivery, a pokial viem a co som videl na inych PC ma rovnaky engine ako BF2, dokonca nizsie HW naroky. Nevie niekto v com moze byt problem? Ja viem ze moja graficka karta stoji za ... a nieje podporovana ale BF2 mi na nej bezi dobre.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kenny19 napísal:Hm no mam taku otazku, ci mi niekto poradi, mam 1,4ghz Celeron, 640mb DD RAM, 128 Mb Ati Radeon 9200. Hravam BF2 a ide mi perfektne, ale ked pustim BF2142 mam asi 0,1 FPS. Mam aj nove drivery, a pokial viem a co som videl na inych PC ma rovnaky engine ako BF2, dokonca nizsie HW naroky. Nevie niekto v com moze byt problem? Ja viem ze moja graficka karta stoji za ... a nieje podporovana ale BF2 mi na nej bezi dobre.
no kamo... bud rad ze si to na tej zostave vobec nainstaloval.. asi tolko k tomu :wink:
a urcite BF2142 nema mensie naroky ako BF2
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

kenny19 napísal:Hm no mam taku otazku, ci mi niekto poradi, mam 1,4ghz Celeron, 640mb DD RAM, 128 Mb Ati Radeon 9200. Hravam BF2 a ide mi perfektne, ale ked pustim BF2142 mam asi 0,1 FPS. Mam aj nove drivery, a pokial viem a co som videl na inych PC ma rovnaky engine ako BF2, dokonca nizsie HW naroky. Nevie niekto v com moze byt problem? Ja viem ze moja graficka karta stoji za ... a nieje podporovana ale BF2 mi na nej bezi dobre.
k hre treba shader 2.0 a ty maš len 1.4
kenny19
Medium Star
Medium Star

Jameshet napísal:k hre treba shader 2.0 a ty maš len 1.4
no to je pravda, ale ten treba aj k BF2 a ide mi, miesto PS 2.0 sa nacita starsi... no zrejme to tak v BF2142 nefunguje
xH4wK

Bf 2142 ma prepracovany engine z Bf2... tj. narocnejsi 8)
kenny19
Medium Star
Medium Star

H@wk napísal:Bf 2142 ma prepracovany engine z Bf2... tj. narocnejsi 8)
No to ja viem, ze je prepracovanejsi, ale ked som pustil BF2 na najvyssich detailoch na novom PC slo to trosku trhane, a ked som dal BF2142 na tom istom PC takisto na najvyssich detailoch hra ani nesekla. A pokial viem to iste sa stalo aj par znamym. Takze narocnejsi asi nebude. Hoci BF2142 lepsie vyzera. Jednoducho mi to nejde do hlavy.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Chlapci tie siete Hamachi uz coskoro nebudu potrebne :) Avsak neni to na 100% iste takze sa neteste priskoro :wink:
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Dem0n napísal:Chlapci tie siete Hamachi uz coskoro nebudu potrebne :) Avsak neni to na 100% iste takze sa neteste priskoro :wink:
to myslis ze sa vyda daky zazracny crack/patch cez ktory bude mozne hrat online?
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

mna to moc nebavilo podla mna je to maximálna blbost ako kazdy battlefield :P
Fortron
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fortron »

Bongo-man napísal:mna to moc nebavilo podla mna je to maximálna blbost ako kazdy battlefield :P

no s bootmi možno hej,ale ked si osvojíš nejaké povolanie v BF1942,BF2,alebo BF2142 a hraš to s ludmi,tak je to super,presedím pri tom v kuse aj 7hod.
xH4wK

kenny19 napísal:No to ja viem, ze je prepracovanejsi, ale ked som pustil BF2 na najvyssich detailoch na novom PC slo to trosku trhane, a ked som dal BF2142 na tom istom PC takisto na najvyssich detailoch hra ani nesekla. A pokial viem to iste sa stalo aj par znamym. Takze narocnejsi asi nebude. Hoci BF2142 lepsie vyzera. Jednoducho mi to nejde do hlavy.
Mne to zase ide prave opacne ... bf2 na max bez lagu pri 64 ludoch (4x AA 16xAF) 50-80fps a bf2142 vsetko max. textury medium (tiez 4xAA 16xAF) trocha seka v titanovy 48 ludi 25!!! fps a to mam GF 7800GS...
Takze bf2142 je narocnejsie ... to mi ver ...
V singlaci vsetko max aj textury a fps 50 takze mozno to bude prave tym poctom hracov... v conqueste pri 64 to ide tiez v poho nieco cez 35-50 fps
Titan mod je jednoducho najnarocnejsi :?
Norick98 napísal:to myslis ze sa vyda daky zazracny crack/patch cez ktory bude mozne hrat online?
No ono to uz existuje... len to zatial prebieha testovanim... viac neprezradim a nebude sa dat hrat online ako tak ale len cez niektore specialne servery...
Napísať odpoveď