Rezes a Transpetrol

Diskusie na politické témy...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rezes a Transpetrol

Príspevok od používateľa hojko »

Co vravite na to, ze Rezes to ma namierene priamo do Transpetrolu??? Najskor som si myslel, ze je to zart, ale ked to bolo uz aj v TV, tak mi ti prislo dost zvlastne, ze prave Rezes si chytil teplu stolicku pod zadkom.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

ciste Beverly Hills 902 10, vsetci sa tam pichaju do zadkov medzi sebou.
Ako raz mi niekto povedal, bude dobre (resp lepsie) az posledny z tych hajzlov chcipne....
Krute ale je to tak :?
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Aspon vieme odkial zobral FICKO peniaze na volebnu kampan. :cry:
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

dobre, ze si tuto temu zalozil. je z toho na grc... este nech je Lexa sefom NBU... nemam slov... Fico si dobre s _ _ _ _ do huby a nie len tymto... to bolo reci o korupci, klentelizme, lobby atd... vsetci su rovnaki, uplne vsetci bez vynimky. Meciar na hrad a Majsky do parlamentu. :cry: :cry: :cry:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mame co sme si zvolili. ale julo neni zly clovek.kazdemu pomoze.skoda ze sa nepozname. zase su vo vlade tie ksichty co tu boli pred `98.takze potom to aj tak bude vyzerat. hadam prejdu 4 roky a ludia pochopia(ale pochybujem, bo to je vsetko sprosta luza). takze sa tu zabetonuju mozno aj na 8 a to uz bude ina kava. prezili sme husaka, prezili sme aj mecara s dzurindom, tak prezijeme aj fica.
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Pokial bude Rezes v Transpetrole dopadne to a nimrovnako ako s VSZ Kosice.No to bude fakt uzasne.Ale aspon sa ukazalo ze akymi spolocnostami su politicke strany financovane resp ich lidry.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ked vladne v tejto krajine FICO+MECIAR+SLOTA, uz sa nedivim nicomu.
syn zlodeja v statnom podniku.
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

enter00 napísal:ked vladne v tejto krajine FICO+MECIAR+SLOTA, uz sa nedivim nicomu.
syn zlodeja v statnom podniku.
skor tu vladne len Fico.SLOTA a Meciarsu len take ovecky
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

2neo napísal:skor tu vladne len Fico.SLOTA a Meciarsu len take ovecky
ano, ovecky, ale ovecky, ktore si presadia kopec svojich ludi na kopec miest v state. ludi, co pred necelym desatrocim kradli, vrazdili, znemoznili nas vstup do nato v 1997 atd atd.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

enter00 napísal:ano, ovecky, ale ovecky, ktore si presadia kopec svojich ludi na kopec miest v state. ludi, co pred necelym desatrocim kradli, vrazdili, znemoznili nas vstup do nato v 1997 atd atd.
Dôkaz ? a nie také, že jedna babka povedala, alebo v Televíznych novinách na Markíze bolo...
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

2neo napísal:skor tu vladne len Fico.SLOTA a Meciarsu len take ovecky
Ficko splaca predvolebne kampane (2002, 2006), Janko S. ma na starosti eurofondy + energetiku a Vladov cas este pride, imho sa v tomto volebnom obdobi este da dokopy s Mikim :)

Ficko sa akurat vynadril, ze nie je spokojny s urcitymi nominaciami do Transpetrolu. Chudak ze sa az po kritike zobudil. Vcera sa mi pacilo, ako v Defacte Liska vytrel zrak Kasickemu s tym municakom. Mozno uz konecne aj cerveny Canopus pochopi na com je tato vlada zalozena, na sprostom vytrhavani informacii z kontextu.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

r3sp3ct napísal:Dôkaz ? a nie také, že jedna babka povedala, alebo v Televíznych novinách na Markíze bolo...
chces sa vyslovene hadat? mas karmu -16 pri 800 prispevkoch, z toho vyplyva, ze hodne ludi s tebou nesuhlasi, naco chces kazit kazdu temu hadanim sa?

ale aby si nepovedal, ze som sa nevyjadril - okolo kriza na mieste smrti Roberta Remiasa chodim kazdy den. To staci.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:chces sa vyslovene hadat? mas karmu -16 pri 800 prispevkoch, z toho vyplyva, ze hodne ludi s tebou nesuhlasi, naco chces kazit kazdu temu hadanim sa?

ale aby si nepovedal, ze som sa nevyjadril - okolo kriza na mieste smrti Roberta Remiasa chodim kazdy den. To staci.
LOL myslíš, že ma karma trápi ? tie mínusy mi tu dáva pár čurakov... nebudem si srať ho huby, aby som mal peknú karmičku... hodnotenie s ktorým si môžem v živote utrieť riť.

Máš dôkaz o smrti Remiaša, že bola prepojená na členov vlády ? Lebo takýto dôkaz nemá ani prokurátor... a hľa človek z ľudu.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

r3sp3ct napísal: Máš dôkaz o smrti Remiaša, že bola prepojená na členov vlády ? Lebo takýto dôkaz nemá ani prokurátor... a hľa človek z ľudu.
no je to vseobecne zname ze do tej vrazdy je namocney meciar,lexa a spol.lenze vtedy boli pri moci a dokazy sa im likvidovali lahko.imho uz im to nikdy nikto nedokaze no ale aspon dufam ze sa im na seba tazsie v zrkadle pozera
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:no je to vseobecne zname ze do tej vrazdy je namocney meciar,lexa a spol.lenze vtedy boli pri moci a dokazy sa im likvidovali lahko.imho uz im to nikdy nikto nedokaze no ale aspon dufam ze sa im na seba tazsie v zrkadle pozera
Právny systém SR nepustí, bez dôkazov, sa žiaden skutok nestal. a ak tvrdíš, že sa to tak stalo a nemáš dôkazy, môžeš byť obvinený z ohovárania.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Len prečo sa Mečiar bojí vyšetrovania vraždy RR, ktorá úzko súvisí s únosom MK jr. a iných vecí, na ktoré si sám ako prezident hodil amnestie? Veď nech sa zrušia amnestie, všetko sa riadne vyšetrí.. a nevinní budú očistení, vinní pevne verím odsúdení. :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

r3sp3ct napísal:Právny systém SR nepustí, bez dôkazov, sa žiaden skutok nestal. a ak tvrdíš, že sa to tak stalo a nemáš dôkazy, môžeš byť obvinený z ohovárania.
sranda je v tom, ze MECIAR dal na tento cin (plus na unos kovaca mladsieho) AMNESTIU - este pred tym, ako sa zacalo vysetrovanie. trosku podozrive, ze? ako keby vedel, ze vrazdu objednal on?

mozno sa to nevysetri nikdy, nebude "politicka vola", ale v ociach kazdeho cestneho cloveka su meciar/lexa/rezes/hatina/por a desiatky dalsich privatizerov zlodeji a vrahovia.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

brm napísal:Len prečo sa Mečiar bojí vyšetrovania vraždy RR, ktorá úzko súvisí s únosom MK jr. a iných vecí, na ktoré si sám ako prezident hodil amnestie? Veď nech sa zrušia amnestie, všetko sa riadne vyšetrí.. a nevinní budú očistení, vinní pevne verím odsúdení. :)
Ja sa pridam, amnestie nejdu/nesli zrusit za poslednych 8rokov? Vysetrovali Lexu - asi mu nic nedokazali, beha po slobode, Meciarovi vtrhli do domu, vysetrovali ho, je na slobode..."Zavleceny" M.K. ml, na rovasi ma stamilionove podvody v byvalom Technopole, vysetrovali ho, je na slobode, dokonca velvyslancom v Indii?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Amnestie nejdú zrušiť :wink: taká vec ako ústava to zakazuje, dokonca to priznal aj ten trtko Lipšic z KDH.
Právny systém nepustí.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

r3sp3ct napísal:Amnestie nejdú zrušiť :wink: taká vec ako ústava to zakazuje, dokonca to priznal aj ten trtko Lipšic z KDH.
Právny systém nepustí.
krasny to pravny system, ktory dovoli vrahovi amnestovat sameho seba este pred odsudenim/samotnym vysetrovanim.

amnestie sa zrusit daju, kedze je to ustavny zakon a kazdy zakon sa da novelizovat/pozmenit. staci teda ustavnu vacsinu v parlamente, nato sa ale nikdy nenajde "politicka vola", kedze hodne z panov posrancov je do toho zapletenych.
Napísať odpoveď