Rezes a Transpetrol
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Rezes a Transpetrol
Co vravite na to, ze Rezes to ma namierene priamo do Transpetrolu??? Najskor som si myslel, ze je to zart, ale ked to bolo uz aj v TV, tak mi ti prislo dost zvlastne, ze prave Rezes si chytil teplu stolicku pod zadkom.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
mame co sme si zvolili. ale julo neni zly clovek.kazdemu pomoze.skoda ze sa nepozname. zase su vo vlade tie ksichty co tu boli pred `98.takze potom to aj tak bude vyzerat. hadam prejdu 4 roky a ludia pochopia(ale pochybujem, bo to je vsetko sprosta luza). takze sa tu zabetonuju mozno aj na 8 a to uz bude ina kava. prezili sme husaka, prezili sme aj mecara s dzurindom, tak prezijeme aj fica.
Ficko splaca predvolebne kampane (2002, 2006), Janko S. ma na starosti eurofondy + energetiku a Vladov cas este pride, imho sa v tomto volebnom obdobi este da dokopy s Mikim2neo napísal:skor tu vladne len Fico.SLOTA a Meciarsu len take ovecky
Ficko sa akurat vynadril, ze nie je spokojny s urcitymi nominaciami do Transpetrolu. Chudak ze sa az po kritike zobudil. Vcera sa mi pacilo, ako v Defacte Liska vytrel zrak Kasickemu s tym municakom. Mozno uz konecne aj cerveny Canopus pochopi na com je tato vlada zalozena, na sprostom vytrhavani informacii z kontextu.
chces sa vyslovene hadat? mas karmu -16 pri 800 prispevkoch, z toho vyplyva, ze hodne ludi s tebou nesuhlasi, naco chces kazit kazdu temu hadanim sa?r3sp3ct napísal:Dôkaz ? a nie také, že jedna babka povedala, alebo v Televíznych novinách na Markíze bolo...
ale aby si nepovedal, ze som sa nevyjadril - okolo kriza na mieste smrti Roberta Remiasa chodim kazdy den. To staci.
-
r3sp3ct
Light Professional
LOL myslíš, že ma karma trápi ? tie mínusy mi tu dáva pár čurakov... nebudem si srať ho huby, aby som mal peknú karmičku... hodnotenie s ktorým si môžem v živote utrieť riť.enter00 napísal:chces sa vyslovene hadat? mas karmu -16 pri 800 prispevkoch, z toho vyplyva, ze hodne ludi s tebou nesuhlasi, naco chces kazit kazdu temu hadanim sa?
ale aby si nepovedal, ze som sa nevyjadril - okolo kriza na mieste smrti Roberta Remiasa chodim kazdy den. To staci.
Máš dôkaz o smrti Remiaša, že bola prepojená na členov vlády ? Lebo takýto dôkaz nemá ani prokurátor... a hľa človek z ľudu.
-
pinacolada
Guru wannabe
no je to vseobecne zname ze do tej vrazdy je namocney meciar,lexa a spol.lenze vtedy boli pri moci a dokazy sa im likvidovali lahko.imho uz im to nikdy nikto nedokaze no ale aspon dufam ze sa im na seba tazsie v zrkadle pozerar3sp3ct napísal: Máš dôkaz o smrti Remiaša, že bola prepojená na členov vlády ? Lebo takýto dôkaz nemá ani prokurátor... a hľa človek z ľudu.
-
r3sp3ct
Light Professional
Právny systém SR nepustí, bez dôkazov, sa žiaden skutok nestal. a ak tvrdíš, že sa to tak stalo a nemáš dôkazy, môžeš byť obvinený z ohovárania.pinacolada napísal:no je to vseobecne zname ze do tej vrazdy je namocney meciar,lexa a spol.lenze vtedy boli pri moci a dokazy sa im likvidovali lahko.imho uz im to nikdy nikto nedokaze no ale aspon dufam ze sa im na seba tazsie v zrkadle pozera
sranda je v tom, ze MECIAR dal na tento cin (plus na unos kovaca mladsieho) AMNESTIU - este pred tym, ako sa zacalo vysetrovanie. trosku podozrive, ze? ako keby vedel, ze vrazdu objednal on?r3sp3ct napísal:Právny systém SR nepustí, bez dôkazov, sa žiaden skutok nestal. a ak tvrdíš, že sa to tak stalo a nemáš dôkazy, môžeš byť obvinený z ohovárania.
mozno sa to nevysetri nikdy, nebude "politicka vola", ale v ociach kazdeho cestneho cloveka su meciar/lexa/rezes/hatina/por a desiatky dalsich privatizerov zlodeji a vrahovia.
Ja sa pridam, amnestie nejdu/nesli zrusit za poslednych 8rokov? Vysetrovali Lexu - asi mu nic nedokazali, beha po slobode, Meciarovi vtrhli do domu, vysetrovali ho, je na slobode..."Zavleceny" M.K. ml, na rovasi ma stamilionove podvody v byvalom Technopole, vysetrovali ho, je na slobode, dokonca velvyslancom v Indii?brm napísal:Len prečo sa Mečiar bojí vyšetrovania vraždy RR, ktorá úzko súvisí s únosom MK jr. a iných vecí, na ktoré si sám ako prezident hodil amnestie? Veď nech sa zrušia amnestie, všetko sa riadne vyšetrí.. a nevinní budú očistení, vinní pevne verím odsúdení.
krasny to pravny system, ktory dovoli vrahovi amnestovat sameho seba este pred odsudenim/samotnym vysetrovanim.r3sp3ct napísal:Amnestie nejdú zrušiťtaká vec ako ústava to zakazuje, dokonca to priznal aj ten trtko Lipšic z KDH.
Právny systém nepustí.
amnestie sa zrusit daju, kedze je to ustavny zakon a kazdy zakon sa da novelizovat/pozmenit. staci teda ustavnu vacsinu v parlamente, nato sa ale nikdy nenajde "politicka vola", kedze hodne z panov posrancov je do toho zapletenych.