Aky hardware treba na pozeranie televiznych kanalov na PC?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
SHiFT3R
Novice
Novice

Aky hardware treba na pozeranie televiznych kanalov na PC?

Príspevok od používateľa SHiFT3R »

Co si potrebujem kupit, aby som na svojom PC mohol pozerat televizne stanice, ktore mam moznost sledovat v televizore?

Predpokladam, ze asi TV kartu. Dalej ake su moznosti prepojenia medzi PC a TV, aby som mohol sledovat tie kanaly atd. Mozte sem dat aj nejake konkretne TV karty, najlepsie aj s ovladacom 8)

Dik.
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ONdr3j »

ja mam Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe a nemam s nou ziadne problemy, pripojim na nu v pohode video a ak by som mal aj ostatne veci tak aj tie :P
s najnovsimi ovladacmi podporuje aj teletext ;)
a co sa tyka tych moznosti prepojenia TV a PC tak to sa radsej pozri na svoju graficku kartu (TV out), ale mozno sa to da aj cez TV kartu prepojit s TV ale neskusal som to :)
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

v poho postaci 800 mhz cpu , 128 mb ram , 10 gb disk , winxp , naka geforce 2/4 s svideo outom alebo rovno tu leadteku winfast
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Vsetko co potrebujes je PC s TV kartou, neaky ten kabel (koaxial), v niektorych pripadoch by sa este hodil zosilovac. Tot sio...
Moj pripad: PC + LifeView Fly TV Prime 34 FM + 15m kabla.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Ja mam tuto srandicku a funguje to celkom dobre. Ked bude o par rokov digitalna televizia, tak to este stale mozes pouzivat - ma to v sebe aj analogovy aj digitalny (DVB-T), napaja sa to cez usb a je k tomu aj ovladac.
No nepaci sa mi software, ktory k tomu davaju. Ja pouzivam DScaler, ten ma krajsi obraz, ale je to freeware a niekedy to blbne...
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick USB 330E + TV IN
http://www.bgsdistribution.sk/showdoc.d ... 6page=null
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

ONdr3j napísal:ja mam Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe a nemam s nou ziadne problemy, pripojim na nu v pohode video a ak by som mal aj ostatne veci tak aj tie :P
s najnovsimi ovladacmi podporuje aj teletext ;)
a co sa tyka tych moznosti prepojenia TV a PC tak to sa radsej pozri na svoju graficku kartu (TV out), ale mozno sa to da aj cez TV kartu prepojit s TV ale neskusal som to :)
ty nemas nahodou iba mono??? som cital v jednom eshope, Leadtek WinFast TV 2000 XP EXPERT je stereo :roll:
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

Hip-hoper napísal:ty nemas nahodou iba mono??? som cital v jednom eshope, Leadtek WinFast TV 2000 XP EXPERT je stereo :roll:
asi mam iba mono (niesom si isty) ale co s tym ma to spolocne :?:
Napísať odpoveď