Co si potrebujem kupit, aby som na svojom PC mohol pozerat televizne stanice, ktore mam moznost sledovat v televizore?
Predpokladam, ze asi TV kartu. Dalej ake su moznosti prepojenia medzi PC a TV, aby som mohol sledovat tie kanaly atd. Mozte sem dat aj nejake konkretne TV karty, najlepsie aj s ovladacom
ja mam Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe a nemam s nou ziadne problemy, pripojim na nu v pohode video a ak by som mal aj ostatne veci tak aj tie
s najnovsimi ovladacmi podporuje aj teletext
a co sa tyka tych moznosti prepojenia TV a PC tak to sa radsej pozri na svoju graficku kartu (TV out), ale mozno sa to da aj cez TV kartu prepojit s TV ale neskusal som to
Vsetko co potrebujes je PC s TV kartou, neaky ten kabel (koaxial), v niektorych pripadoch by sa este hodil zosilovac. Tot sio...
Moj pripad: PC + LifeView Fly TV Prime 34 FM + 15m kabla.
Ja mam tuto srandicku a funguje to celkom dobre. Ked bude o par rokov digitalna televizia, tak to este stale mozes pouzivat - ma to v sebe aj analogovy aj digitalny (DVB-T), napaja sa to cez usb a je k tomu aj ovladac.
No nepaci sa mi software, ktory k tomu davaju. Ja pouzivam DScaler, ten ma krajsi obraz, ale je to freeware a niekedy to blbne...
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick USB 330E + TV IN http://www.bgsdistribution.sk/showdoc.d ... 6page=null
ONdr3j napísal:ja mam Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe a nemam s nou ziadne problemy, pripojim na nu v pohode video a ak by som mal aj ostatne veci tak aj tie
s najnovsimi ovladacmi podporuje aj teletext
a co sa tyka tych moznosti prepojenia TV a PC tak to sa radsej pozri na svoju graficku kartu (TV out), ale mozno sa to da aj cez TV kartu prepojit s TV ale neskusal som to
ty nemas nahodou iba mono??? som cital v jednom eshope, Leadtek WinFast TV 2000 XP EXPERT je stereo