Pre teba moze byt dobry film ale mne sa zdal byt DOost trapny a hlupy. Ale je to len moj nazor ze je to dost blby film bez nejakeho hlbsieho vyznamu ale takych je viacej na tento som si totiz prave teraz spomenul lebo ho na HBO stale dookola opakovali
Americka verzia musketierov....lietaju tam na rebrikoch a si pripadate ako by ste boli v Disneylande. Potom este RRrr, Bratstvo bojovnikov...na viac si nespomeniem teraz ak hej tak dam feedback
Holubar napísal:Stormbreaker, jednoznacne, vydrzal som do polky, aj to so zatnutymi zubami, ist na to do kina,asi by ma je*lo od nervov
...ech bol som na to v kine, uz davnejsie, ked tu bol okolo toho humbug, lutujem tie peniazke...ale pacil sa mi odtial Bill Nighy (veduci MI5 ci co to bolo), ten nema chybu hadam nikde s jeho prejavom (We don't trust him - Why?? - Well, we don't trust anyone, that's our job)....ale po vcerajsku je aj Stormbreaker film na super urovni oproti Agent Cody Banks 2...moji kolegovia maju strasny vkus na filmy, nechavaju mi na nocne same kraviny podobneho razenia - strasny film, este to aj Madonna produkovala, proste som nemohol, odporucam ako odstrasujuci priklad a este jedna Britska perla, ked sme uz pri nich a to je Scarecrow Gone Wild - toto je tiez jeden z tych ''horrorov'' co su nie B-ckove ale Z-kove http://www.imdb.com/title/tt0385218/
Mne sa tiež pačil. ale blby film bol asi Scary Movie 4 a ten nový "Ak zastaneš, zomrieš" tak to vôbec nieje taká pecka ako to vo Fanku ospevovali. Že vraj furt akcia. PCHE. Kuriér bol omnoho akčnejší. Ale dobrý scéna na ulici pred Ping-pongovcami.
lekoklatik napísal:Mne sa tiež pačil. ale blby film bol asi Scary Movie 4 a ten nový "Ak zastaneš, zomrieš" tak to vôbec nieje taká pecka ako to vo Fanku ospevovali. Že vraj furt akcia. PCHE. Kuriér bol omnoho akčnejší. Ale dobrý scéna na ulici pred Ping-pongovcami.
paneboze, to ako to doma prelozli - Ked zastanes, zomries??Boha v originali sa to vola Crank, vidim, ze Slovenski distributori sa zasa vyznamenali...Inac nie je to az take zle a akcie je tam pomerne dost...
K teme: Novy film sa mi zaradil do rebricka - vola sa We Were Soldiers s Melom Gibsonom, dokonca to produkovala aj jeho spolocnost Icon...totalna americka kravina...2 hodiny a nieco zabitych takou kravinou...
seth82 napísal:paneboze, to ako to doma prelozli - Ked zastanes, zomries??Boha v originali sa to vola Crank, vidim, ze Slovenski distributori sa zasa vyznamenali
Uznavam že som mohol dať Crank ale vo Fanku vraveli tak, tak som mal pocit že takto to viac ludí bude poznať. A žeby tam bolo tolko akcie. Mozno viac vtipne nez akcne ale Kurier bol lepsi to musis uznat
ja pozeram vsetky filmy lebo som doslova filmovy maniak. ale brutalny. a najhorsi film co som videl bol AGENTI DEMENTI. toto bola neskutocna debilina. asi jediny film ktory som nedopozeral lev ma to nebavilo. totalna blbost. podla mna. toto je moj nazor