Gaya Internet MT,ZA
-
Smith
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no, ja som im cca pred mesiacom zapajal jednoho klienta a doteraz som im nedoniesol ani zmluvu, klient zatial neplati, nikoho to nestve a net fici (teda ako kedy, vlatne obcas avsak ako tunak citam tak to nebola chyba mojej instalacie
) Inac posledne tyzde ma gaya celkom dojma, packetlos okolo 50 perc to uz je aj na mna vela. Ale tieto dva dni sa stazovat skoro vobec nemozem
a toto ste uz videli
v centre pri mojom dome uz rozkopavaju chodnik, spytam sa, pre aku firmu 
Kód: Vybrať všetko
http://www.mt.gaya.sk/download/list_primatorovi.pdf-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto je silavilko napísal:a toto ste uz videliv centre pri mojom dome uz rozkopavaju chodnik, spytam sa, pre aku firmuKód: Vybrať všetko
http://www.mt.gaya.sk/download/list_primatorovi.pdf
Pekny list pre primatora, ale aj tak si myslim, ze nic z toho nebude a pevne verim, ze vo volbach nezvolia Bernata. Ten radsej bude uprednostnovat Martico, pretoze je to firma, ktora tusim patri mestu alebo v nej ma mesto podiel, ako sukromnu firmu, ktora dokaze budovat opticke siete rychlejsie a hlavne lacnejsie, dokonca z vlastnych financii.
ale co hovorite na orange a jeho plany?heker napísal:Pekny list pre primatora, ale aj tak si myslim, ze nic z toho nebude a pevne verim, ze vo volbach nezvolia Bernata. Ten radsej bude uprednostnovat Martico, pretoze je to firma, ktora tusim patri mestu alebo v nej ma mesto podiel, ako sukromnu firmu, ktora dokaze budovat opticke siete rychlejsie a hlavne lacnejsie, dokonca z vlastnych financii.
-
Prometheus_49
Medium Expert
neviem co tu stale piskujete nic lepsie ako gaya v mt nieje , ochotny servis , rychle vybavenie mojich ziadosti. proste som nadmieru spokojny a to som u nich uz tri roky!! treba si len zaplatit program aky potrebujete a nie najlacnejsi a tahat do zblaznenia, ked mate problem treba pisat im a nie chytre reci na fore
a co hovoris teraz na Orange a FTTH? sa pozri, co ti da teraz gaya za 950 sk na optike... 4M/4M.. u orangeu mas 30/15 a telefonovanie zadara.. sa tesim na moment, ked orange zacne ponukat sluzby aj v martine, lebo ich ponuka je jednoducho bezkonkurencnat0m4s3 napísal:Orange ti nikdy neda pripojenie ake moze spravit lokalny ISP. Radsej si zvolte spravneho primatora(H.....r) A inak uz treti den som v MT a ziadny packetloss, ryhlost stala a pingy do 20ms. Nechapem. (som stale na wifi)
http://zive.sk/h/Spravy/AR.asp?ARI=120331-
Prometheus_49
Medium Expert
eagle>ty si asi v spolocnosti oblubeny zabavac co?
ze rychle vybavenie ziadosti.
raz som im pisal (dakedy vo february)cez ten servisny formular. a odpoved mi prisla asi 2 tyzdne po tom co som to poslal a pisalo sa v nej:
a technici neprisli dodnes
ale raz sa mozno ukazu 
gaya is fun
ze rychle vybavenie ziadosti.
Dobry den,
meral som Vas spoj, naozaj nie je uplne v poriadku, nasi technici Vas
navstivia, dnes, najenskor zajtra.
Dakujeme a s pozdravom,
Peter Moric
GAYA
gaya is fun
hojko,, fetujes?hojko napísal:vilko: Kym sa tak stane, tak Gaya bude mat cele mesto pokryte optickymi kablami a ludia budu mat doma 10mbit linky od Gaye.
-
Prometheus_49
Medium Expert