hovorime o lacnom mp3 prehrávači nie za 5litrov...qwerty-xyz napísal:vies ty co? pozri si na nete mas to na stranke www.creative.com
prehravac creative zen vision:M a mi povedz ci tam nemozes kukat obrazky!!! mozes !! a mozes popritom pocuvat aj hudbu,mozes ich zoomnut,mozes kukat filmy MAME RADIO!!! prehrava to viac formatov ako ipod.
iPod vs. ostatne mp3prehravace
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale pozri sa na polozenu otazku v hlasovani. Znie ako keby vsetko ostatne bolo nekvalitne, co vobec nie je pravda a vie to aj autor. Lebo teraz je to ako porovnavat Jaguar s DaciouGeeKoon napísal:presne tak...nejde o Creative momentalne, ale o neprecitatelne znacky cinskeho povodu za neuveritelnu cenu...o Creative mozte pisat inde...ale cena Creative a iPodu je skoro o tom istom...aj ked teda Apple ma vzdy vyssie ceny
Pokial by sme sa chceli bavit vseobecnejsie tak ani otazka nemusi byt, lebo je hned jasne, ze je lepsie si trosku priplatit za kvalitu(nie za design). Najlepsia by bola otazka typu: iPod alebo iny znackovy prehravac.
-
jin
VIP
Uh???
to som tu jediny iPod user?? Ja som s mojim nano 2GB black vrcholne spokojny. Teraz sa idem obzriet po dakych schopnejsich sluchatkach, zrejme AKG, alebo Sennheiser. A budem spokojny uz uplne. Ale nepohrdol by som ani akymkolvek Creativom. Co ho ma kamarat a porovnal osm ho zvukovo s iPod-om, tak su tak nejak narovnako u mna 
-
uplink
VIP
fuha gekon. Ty si riadny expert. Vies ako zrovnavat trapny iPOD s mp3 kingom co je iriver je dost opovazlive, to ze zhadzujes CREATiVE uplne nepravom budis, ale do iriveru sa navazat, ktory ziju z MP3 prehravacov, no neviem neviem
. Myslis ze apple robi mp3 prehravace ako #1? ja nie 
Som si isty ze by si dokazal vychvalit iMAX nad EiZOM a iiYAMOu s Tvojim pristupom.
iPOD je blba looser friendly apple cokolada, z ktorej je cely svet nadseny. Mne osobne pride iPOD trapny a nesympaticky od vrchu az po spodok. Je skaredy, ma mierne nadpriemernu kvalitu reprodukcie, celkom dobru vydrz, ok technologicky je vyssie a tie nove odnoze maju trochu viacej funkcii, farebny display etc, ale nic to nemeni na fakte ze je to grc.
To ze si mlady nemusis davat najavo aj tym ze zhadzujes ostrielanych cowboyov na poli MP3 prehravacov, len na zaklade velkeho boomu osprostovadiel vo svete.
Nic proti iPODu ale imho je pre jednoduchsich ludi, co maju radi jednotlacitkove zariadenia a ked vidia nieco ako iRiVER tak sa im zastavi mozog a zamrznu ako windows. Ti co maju iPOD nech sa neurazia, ale nemam pravdu? V jednoduchosti je krasa, ale ked nejake zariadenie vypada ako moderny splachovac, tak to je moc imho...
Len tolko
Som si isty ze by si dokazal vychvalit iMAX nad EiZOM a iiYAMOu s Tvojim pristupom.
iPOD je blba looser friendly apple cokolada, z ktorej je cely svet nadseny. Mne osobne pride iPOD trapny a nesympaticky od vrchu az po spodok. Je skaredy, ma mierne nadpriemernu kvalitu reprodukcie, celkom dobru vydrz, ok technologicky je vyssie a tie nove odnoze maju trochu viacej funkcii, farebny display etc, ale nic to nemeni na fakte ze je to grc.
To ze si mlady nemusis davat najavo aj tym ze zhadzujes ostrielanych cowboyov na poli MP3 prehravacov, len na zaklade velkeho boomu osprostovadiel vo svete.
Nic proti iPODu ale imho je pre jednoduchsich ludi, co maju radi jednotlacitkove zariadenia a ked vidia nieco ako iRiVER tak sa im zastavi mozog a zamrznu ako windows. Ti co maju iPOD nech sa neurazia, ale nemam pravdu? V jednoduchosti je krasa, ale ked nejake zariadenie vypada ako moderny splachovac, tak to je moc imho...
Len tolko
krasa, krasa, krasauplink napísal: iPOD je blba looser friendly...
Nic proti iPODu ale imho je pre jednoduchsich ludi, co maju radi jednotlacitkove zariadenia a ked vidia nieco ako iRiVER tak sa im zastavi mozog a zamrznu ako windows...
To pomenovanie looser friendly plne vystihuje celu politiku Apple. Nic proti jeho uzivatelom, je to ich vec, ale aspon nech nekritizuju nieco comu nerozumeju. Alebo ich tak stve, ze vyhodili kopu prachov za pristroj, ktory je uplne na nic a este ani okolie ich kvoli nemu viac neuznava.
dakujem za skomolenie mena...ked nevies citat, tak neodpovedaj...uplink napísal:fuha gekon. Ty si riadny expert. Vies ako zrovnavat trapny iPOD s mp3 kingom co je iriver je dost opovazlive, to ze zhadzujes CREATiVE uplne nepravom budis, ale do iriveru sa navazat, ktory ziju z MP3 prehravacov, no neviem neviem. Myslis ze apple robi mp3 prehravace ako #1? ja nie
Len tolko
bolo by mi to jedno, ze sa vsetci navazate do iPodu a myslite si tym, ze ma tym nastvete...zlato, ja nemam iPod a ani ho v blizkej buducnosti neplanujem...
ale nic v zlom a prepac, ked sa ta to nejako dotklo
otazka je polozena mozno trosku hlupo, ale aj tak...je to cele skor o tom, ci dat viac penazi za design alebo za funkcnost...ja som nikdy netvrdil, ze iPod je to najlepsie...a ani to tvrdit nebudem...ale sa k hovor si, co chces...
zatial len tolko pre vsetkych odporcov iPodu...a chlapci, ked uz hovorime o kvalitnom zvuku, tak ho na sluchatkach pocut nebudete (nie kvoli prehravacu) ale proste preto, ze kvalitny zvuk nie je o jednych malych smiesnych sluchatkach...aj ja mam Koss ale ked si ich porovnam s dobrym zvukom z dobrych speakerov, nie je o com...
a este sa chcem opytat teba uplink ze kde som sa ja navazal do iRivera....nehovoril som nahodou nieco o tom, ze som ho mal aj ja??? kto ta ucil citat???
-
uplink
VIP
doh. Tak creative, to je fuk. Proste z kontextu mi vyslo to ze iPOD nadovsetko tot sjo. Som unaveny nejdem sa k tomu dalej vyjadrovatGeeKoon napísal:...
Ow a aby som nezabudol, toto je Tvoj neobmedzeny pohlad:
Co je podla vas lepsie???
iPod s nizsou pamatou, ale za vyssiu cenu
neznackova mp3 s vacsou pamatou a za nizsiu cenu
Neznackova mp3, neviem ale vypada to tak ze pre Teba je znacka len apple, nic proti
-
qwerty-xyz
hej,asi tak:: creative is the best!!!Dieg0 napísal:Ja mám Sony NW-E205.Je pravda že hudbu tma musím dávať cez soft ale zvuk stojí za to.Dá sa to zrovnávať s Creativom.A povedal by som že na poli MP3 prehrávačov má CREATIVE najlepší zvuk lebo používa zvukové chipy FATALITY ktoré ako iste viete sú jedny z best