iPod vs. ostatne mp3prehravace

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...

Co je podla vas lepsie???

Hlasovanie ukončené 09 jan 2007, 15:35

iPod s nizsou pamatou, ale za vyssiu cenu
20
45%
neznackova mp3 s vacsou pamatou a za nizsiu cenu
24
55%

Celkom hlasov: 44

tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

qwerty-xyz napísal:vies ty co? pozri si na nete mas to na stranke www.creative.com
prehravac creative zen vision:M a mi povedz ci tam nemozes kukat obrazky!!! mozes !! a mozes popritom pocuvat aj hudbu,mozes ich zoomnut,mozes kukat filmy MAME RADIO!!! prehrava to viac formatov ako ipod.
8)
hovorime o lacnom mp3 prehrávači nie za 5litrov... 8)
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

tm_a.s. napísal:hovorime o lacnom mp3 prehrávači nie za 5litrov... 8)
presne tak...nejde o Creative momentalne, ale o neprecitatelne znacky cinskeho povodu za neuveritelnu cenu...o Creative mozte pisat inde...ale cena Creative a iPodu je skoro o tom istom...aj ked teda Apple ma vzdy vyssie ceny :-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

GeeKoon napísal:presne tak...nejde o Creative momentalne, ale o neprecitatelne znacky cinskeho povodu za neuveritelnu cenu...o Creative mozte pisat inde...ale cena Creative a iPodu je skoro o tom istom...aj ked teda Apple ma vzdy vyssie ceny :-)
Ale pozri sa na polozenu otazku v hlasovani. Znie ako keby vsetko ostatne bolo nekvalitne, co vobec nie je pravda a vie to aj autor. Lebo teraz je to ako porovnavat Jaguar s Daciou :)
Pokial by sme sa chceli bavit vseobecnejsie tak ani otazka nemusi byt, lebo je hned jasne, ze je lepsie si trosku priplatit za kvalitu(nie za design). Najlepsia by bola otazka typu: iPod alebo iny znackovy prehravac.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Uh??? :lol: to som tu jediny iPod user?? Ja som s mojim nano 2GB black vrcholne spokojny. Teraz sa idem obzriet po dakych schopnejsich sluchatkach, zrejme AKG, alebo Sennheiser. A budem spokojny uz uplne. Ale nepohrdol by som ani akymkolvek Creativom. Co ho ma kamarat a porovnal osm ho zvukovo s iPod-om, tak su tak nejak narovnako u mna :idea:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

segra je tiez s ipod nano spokojna...jej vyhovuje, pekne, male, jednoduche. nie je technicky typ.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

fuha gekon. Ty si riadny expert. Vies ako zrovnavat trapny iPOD s mp3 kingom co je iriver je dost opovazlive, to ze zhadzujes CREATiVE uplne nepravom budis, ale do iriveru sa navazat, ktory ziju z MP3 prehravacov, no neviem neviem :). Myslis ze apple robi mp3 prehravace ako #1? ja nie ;)

Som si isty ze by si dokazal vychvalit iMAX nad EiZOM a iiYAMOu s Tvojim pristupom.

iPOD je blba looser friendly apple cokolada, z ktorej je cely svet nadseny. Mne osobne pride iPOD trapny a nesympaticky od vrchu az po spodok. Je skaredy, ma mierne nadpriemernu kvalitu reprodukcie, celkom dobru vydrz, ok technologicky je vyssie a tie nove odnoze maju trochu viacej funkcii, farebny display etc, ale nic to nemeni na fakte ze je to grc.

To ze si mlady nemusis davat najavo aj tym ze zhadzujes ostrielanych cowboyov na poli MP3 prehravacov, len na zaklade velkeho boomu osprostovadiel vo svete.

Nic proti iPODu ale imho je pre jednoduchsich ludi, co maju radi jednotlacitkove zariadenia a ked vidia nieco ako iRiVER tak sa im zastavi mozog a zamrznu ako windows. Ti co maju iPOD nech sa neurazia, ale nemam pravdu? V jednoduchosti je krasa, ale ked nejake zariadenie vypada ako moderny splachovac, tak to je moc imho...

Len tolko ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

uplink napísal: iPOD je blba looser friendly...

To ze si mlady nemusis davat najavo aj tym ze zhadzujes ostrielanych cowboyov na poli MP3 prehravacov, len na zaklade velkeho boomu osprostovadiel vo svete.

Nic proti iPODu ale imho je pre jednoduchsich ludi, co maju radi jednotlacitkove zariadenia a ked vidia nieco ako iRiVER tak sa im zastavi mozog a zamrznu ako windows...
krasa, krasa, krasa :aasmile29:
To pomenovanie looser friendly plne vystihuje celu politiku Apple. Nic proti jeho uzivatelom, je to ich vec, ale aspon nech nekritizuju nieco comu nerozumeju. Alebo ich tak stve, ze vyhodili kopu prachov za pristroj, ktory je uplne na nic a este ani okolie ich kvoli nemu viac neuznava.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

nechapem, preco vsetci stale rozmyslate zo svojho pohladu...
95 percent ludi je neskutocne rado, ze prehravac ma len jedno tlacitko a hudbu nemusi kopirovat, ale si ju kupi a bum, zrazu ju ma aj v prehravaci...
o tom to je, elektronika pre beznych ludi - a vidite, aky je apple uspesny.
GeeKoon
Expert
Expert

uplink napísal:fuha gekon. Ty si riadny expert. Vies ako zrovnavat trapny iPOD s mp3 kingom co je iriver je dost opovazlive, to ze zhadzujes CREATiVE uplne nepravom budis, ale do iriveru sa navazat, ktory ziju z MP3 prehravacov, no neviem neviem :). Myslis ze apple robi mp3 prehravace ako #1? ja nie ;)

Som si isty ze by si dokazal vychvalit iMAX nad EiZOM a iiYAMOu s Tvojim pristupom.

iPOD je blba looser friendly apple cokolada, z ktorej je cely svet nadseny. Mne osobne pride iPOD trapny a nesympaticky od vrchu az po spodok. Je skaredy, ma mierne nadpriemernu kvalitu reprodukcie, celkom dobru vydrz, ok technologicky je vyssie a tie nove odnoze maju trochu viacej funkcii, farebny display etc, ale nic to nemeni na fakte ze je to grc.

Nic proti iPODu ale imho je pre jednoduchsich ludi, co maju radi jednotlacitkove zariadenia a ked vidia nieco ako iRiVER tak sa im zastavi mozog a zamrznu ako windows. Ti co maju iPOD nech sa neurazia, ale nemam pravdu? V jednoduchosti je krasa, ale ked nejake zariadenie vypada ako moderny splachovac, tak to je moc imho...

Len tolko ;)
dakujem za skomolenie mena...ked nevies citat, tak neodpovedaj...

bolo by mi to jedno, ze sa vsetci navazate do iPodu a myslite si tym, ze ma tym nastvete...zlato, ja nemam iPod a ani ho v blizkej buducnosti neplanujem...

ale nic v zlom a prepac, ked sa ta to nejako dotklo

otazka je polozena mozno trosku hlupo, ale aj tak...je to cele skor o tom, ci dat viac penazi za design alebo za funkcnost...ja som nikdy netvrdil, ze iPod je to najlepsie...a ani to tvrdit nebudem...ale sa k hovor si, co chces...

zatial len tolko pre vsetkych odporcov iPodu...a chlapci, ked uz hovorime o kvalitnom zvuku, tak ho na sluchatkach pocut nebudete (nie kvoli prehravacu) ale proste preto, ze kvalitny zvuk nie je o jednych malych smiesnych sluchatkach...aj ja mam Koss ale ked si ich porovnam s dobrym zvukom z dobrych speakerov, nie je o com...

a este sa chcem opytat teba uplink ze kde som sa ja navazal do iRivera....nehovoril som nahodou nieco o tom, ze som ho mal aj ja??? kto ta ucil citat???
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja mám Sony NW-E205.Je pravda že hudbu tma musím dávať cez soft ale zvuk stojí za to.Dá sa to zrovnávať s Creativom.A povedal by som že na poli MP3 prehrávačov má CREATIVE najlepší zvuk lebo používa zvukové chipy FATALITY ktoré ako iste viete sú jedny z best
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

GeeKoon napísal:...
doh. Tak creative, to je fuk. Proste z kontextu mi vyslo to ze iPOD nadovsetko tot sjo. Som unaveny nejdem sa k tomu dalej vyjadrovat :P. Dik za karmu inac ;)

Ow a aby som nezabudol, toto je Tvoj neobmedzeny pohlad:

Co je podla vas lepsie???
iPod s nizsou pamatou, ale za vyssiu cenu
neznackova mp3 s vacsou pamatou a za nizsiu cenu

Neznackova mp3, neviem ale vypada to tak ze pre Teba je znacka len apple, nic proti ;)...alebo si to len zle zformuloval? Taka moznost ze iny znackovy mp3 prehravac asi nehrozi ze? Nevadi no...
GeeKoon
Expert
Expert

dobre, ked priznam, ze som to zle sformuloval, tak zaspis???

P.S.: dik za karmu

//uplink: ja som Ti karmu neznizil, pre mna nie je dovod diskusia, alebo roztrzka na znizenie karmy :).
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

no pobite sa tu kvoli tomu kto ma pravdu :lol: :lol: :lol:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

ja mam Ipod Nano a myslim si, ze moje poziadavky na mp3prehravac splna dokonale, ma 2 GB pamete, nie je to sice na Ipod vela ale vzdy lepsie jako mat plastovu 128 MB sracku
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Dieg0 napísal:Ja mám Sony NW-E205.Je pravda že hudbu tma musím dávať cez soft ale zvuk stojí za to.Dá sa to zrovnávať s Creativom.A povedal by som že na poli MP3 prehrávačov má CREATIVE najlepší zvuk lebo používa zvukové chipy FATALITY ktoré ako iste viete sú jedny z best
hej,asi tak:: creative is the best!!! :smt023
bond35
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bond35 »

preco to rozdelujes na IPOD a neznackove prehravace

podla mna je IPOD len image prehravac
u mna vyhravaju take znacky ako CREATIVE a IRIVER tie maju dobru cenu kapacitu a aj slusne funkie.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

jasne iRiver.nepotrebujem iPod koli imidzu.aj neiPody maju kvalitny zvuk
GeeKoon
Expert
Expert

dobre ludia,

nikam to nevedie... :? teda nove hlasovanie:

takze co preferujete???

1.Neznackovy mp3prehravac s velkou kapacitou

2.Znackovy mp3prehravac s dobrym zvukom a so strednou kapacitou

3.Designovy mp3prehravac tiez s dobrym zvukom, ale s malou kapacitou

uz len tolko
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

3ti bod je blbost, najmensi ipod nano ma 2gb pamat, co nie je mala kapacita. to iste aj ine designove prehravace - icube a pod.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

tak teraz je moja odpoved 2.
Napísať odpoveď