je to slabe a ked niekto sda za toto peniaze tak to potom asi nevie co je HH je to freestyle... rapuje o tom ako ma vsetko v <> . . . a pritom on este si musi nazbierat ludi (fanusikov) lebo inac na SK scene neprezije... je to slabe... Text je o vsetkom a pritom onicom.....
noo ako edo maajka nema chybu!! mal som od neho nake stare tracky a vedel som ze to bude kvalita.. fakt kruty track.. potom este I.CO je v pohode aj Moja Reč naopak shit je jedlee wonder a kontrafakt
icecube napísal:noo ako edo maajka nema chybu!! mal som od neho nake stare tracky a vedel som ze to bude kvalita.. fakt kruty track.. potom este I.CO je v pohode aj Moja Reč naopak shit je jedlee wonder a kontrafakt
Co sa ti nepači na tom KF tracku ? a co sa ti nepači na jedlim ? myslim si ze to je z jeho trackov jeden s lepších na jeho štýl !
Digital napísal:Co sa ti nepači na tom KF tracku ? a co sa ti nepači na jedlim ? myslim si ze to je z jeho trackov jeden s lepších na jeho štýl !
no ten jedlee wonder uz nema slova sak furt to iste dava...
prave tie starsie tracky boli lepsie - trnava hotel(aj ked tam maju prebraty podmaz) a tak.
mne sa najviac paci Indi a wich ale aj MR, DM a to je mozno aj vsetko
moc ma to nenadchlo
dufam ze ked vide moja rec tak to nebude taky prepadak
lebo aj na to sa tesim ako som sa tesim na toto a toto ma sklamalo
tento mixtape je fakt slaby
produkcia je vyborna ale nedal by som zato ani gros
a paci sa mi z tadial asi tak 2 pesnicky
1. je ze Mam vas v p**i
2. je Davam si otazky
to je only co stoji za vypocutie
icecube napísal:no ten jedlee wonder uz nema slova sak furt to iste dava...
prave tie starsie tracky boli lepsie - trnava hotel(aj ked tam maju prebraty podmaz) a tak.
ja by som povedal ze to iste davaju skvor H16, chvalia sa,jaky su, kde sa dostali, a ze doticny ich nikdy nedobehne, no ale o tom je vlastne cely slovensky rap
Explo!D napísal:ja by som povedal ze to iste davaju skvor H16, chvalia sa,jaky su, kde sa dostali, a ze doticny ich nikdy nedobehne, no ale o tom je vlastne cely slovensky rap
preco skatulkujes ? Slovenska scena je dost prtava, ale mozes si vybrat. Chces sa smat ? Chces byt rozdielny a "original" (nemam namysli A.M.O.) ? Chces byt prije*** a agresivny ? To vsetko tu mas
najtrapnejsi z celeho albumu su podla mna KF,,prave ze on sa furt chvali ze jaky je king a co vsetko dokazal a pritom je uplne hovno,,na albume podla mna vsetkych bombarduje DANOSŤ !!!!