Navrat do minulosti...
Navrat do minulosti...
co by ste zmenili v svojom zivote, keby sa mozete vratit 1x do minulosti...len jediny krat ???
ja by som sa vratil asi do 6. triedy na zakladke a tam by som poziadal o rande jednu babenku, ktora do mna bola strasne buchnuta...vtedy som to neurobil dokonca si pamatam ze som s nou bol ete sam v triede a mal som to na jazyku...teraz sa na man ani nekukne lebo ma chalana uz par rokov...
vtedy som urobil najvacsiu chybu v zivote asi...BOZE TO JE ZENA !!!
a co vy?
ja by som sa vratil asi do 6. triedy na zakladke a tam by som poziadal o rande jednu babenku, ktora do mna bola strasne buchnuta...vtedy som to neurobil dokonca si pamatam ze som s nou bol ete sam v triede a mal som to na jazyku...teraz sa na man ani nekukne lebo ma chalana uz par rokov...
a co vy?
-
mirak2
Hardcore addict
iba jeden krat? ja som urobil tolko chyb vo svojom zatial kratkom zivote ze jeden navrat do minulosti by to nespravil..
ale asi by som sa vratil do nedele 24.6.2001 a nesiel vonku so spoluziakom (kvoli tomu co sme urobili som mal cele prazdniny odjebane, zlomena ruka => operacia, 3dni v nemocnici, stresy nehorazne => 3 dni som nespal, potom 3 mesiace na to chlpati prisli do skoly (dmnce total) aby ma vypoculi...neprajem nikomu)
ale asi by som sa vratil do nedele 24.6.2001 a nesiel vonku so spoluziakom (kvoli tomu co sme urobili som mal cele prazdniny odjebane, zlomena ruka => operacia, 3dni v nemocnici, stresy nehorazne => 3 dni som nespal, potom 3 mesiace na to chlpati prisli do skoly (dmnce total) aby ma vypoculi...neprajem nikomu)
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: navrat do minulosti...
ja by som v zivote vela veci zmenil, a odvratil vela nestasti, ale tiez by som spravil to co ty, akurat by to bolo v 8. triedemasino napísal:co by ste zmenili v svojom zivote, keby sa mozete vratit 1x do minulosti...len jediny krat ???
a co vy?
a tiez to bol kus
tak tomu ver doteraz si mozem hlavu o stenu buchat kvoli hentej babe... len raz do tyzdna ju vidim a to par sekund a ledva sa pozdravime..okonenipica napísal:ja by som v zivote vela veci zmenil, a odvratil vela nestasti, ale tiez by som spravil to co ty, akurat by to bolo v 8. triede
a tiez to bol kus
-
okonenipica
Zablokovaný
ja ju uz nastastie nestretavam, takze uz vse vyprchalo...masino napísal:tak tomu ver doteraz si mozem hlavu o stenu buchat kvoli hentej babe... len raz do tyzdna ju vidim a to par sekund a ledva sa pozdravime..
uz neriesim, zabudni na minulost a sustred sa na sucasne baby
-
pancuska26
Expert
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
zuzkazuzka
VIP
ja si myslim, ze kazdy urobil vo svojom zivote kopec hovadin, preslapov atd. ale mali by sme sa z nich poucit a o par rokov sa na nich dobre pobavit. preto by som vo svojom zivote asi nic nemenila, ide asi viac o to, aky je moj zivot v celku a nie o to, ci som pred x rokmi urobila nieco, co by som teraz urobila inak.....
Tieto vase pripady sa nedaju povazovat za zivotne chyby...
Pretoze: Mate zodpovednu pracu? Mate rodinu a deti? Viete ze je niekto na vas dlhodobo zavisly? Musite sa o seba alebo o inych postarat vy sami?
Myslim ze az tu by ste robili zivotne chyby. Chodite do skoly a staraju sa o vas rodicia, robite si co sa vam paci a venujete sa comu chcete takze vas zivot je uplne v poho.
Myslim ze do tejto temy by mali pisat iba zivotom skuseni ludia.
Neni u vas navrat do minulosti vobec potrebny...
Pretoze: Mate zodpovednu pracu? Mate rodinu a deti? Viete ze je niekto na vas dlhodobo zavisly? Musite sa o seba alebo o inych postarat vy sami?
Myslim ze az tu by ste robili zivotne chyby. Chodite do skoly a staraju sa o vas rodicia, robite si co sa vam paci a venujete sa comu chcete takze vas zivot je uplne v poho.
Myslim ze do tejto temy by mali pisat iba zivotom skuseni ludia.
ja by som sa chcela vratit na silvester 2004 ked som ublizila osobe ktoru si velmi vazim a mam rada.inak by som uz asi nic nemenila ved co sa stane sa uz neodstane ale tuto vec by som chcela vymazat zo svojho zivota.ale ete vela chyb urcite urobim tak sa mi bude lepsie odpovedat na takuto otazku o nejakych 20-30 rokov
-
zuzkazuzka
VIP