Navrat do minulosti...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Navrat do minulosti...

Príspevok od používateľa masino »

co by ste zmenili v svojom zivote, keby sa mozete vratit 1x do minulosti...len jediny krat ???
ja by som sa vratil asi do 6. triedy na zakladke a tam by som poziadal o rande jednu babenku, ktora do mna bola strasne buchnuta...vtedy som to neurobil dokonca si pamatam ze som s nou bol ete sam v triede a mal som to na jazyku...teraz sa na man ani nekukne lebo ma chalana uz par rokov...
vtedy som urobil najvacsiu chybu v zivote asi...BOZE TO JE ZENA !!!
a co vy?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

iba jeden krat? ja som urobil tolko chyb vo svojom zatial kratkom zivote ze jeden navrat do minulosti by to nespravil..

ale asi by som sa vratil do nedele 24.6.2001 a nesiel vonku so spoluziakom (kvoli tomu co sme urobili som mal cele prazdniny odjebane, zlomena ruka => operacia, 3dni v nemocnici, stresy nehorazne => 3 dni som nespal, potom 3 mesiace na to chlpati prisli do skoly (dmnce total) aby ma vypoculi...neprajem nikomu)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: navrat do minulosti...

Príspevok od používateľa okonenipica »

masino napísal:co by ste zmenili v svojom zivote, keby sa mozete vratit 1x do minulosti...len jediny krat ???
ja by som sa vratil asi do 6. triedy na zakladke a tam by som poziadal o rande jednu babenku, ktora do mna bola strasne buchnuta...vtedy som to neurobil dokonca si pamatam ze som s nou bol ete sam v triede a mal som to na jazyku...teraz sa na man ani nekukne lebo ma chalana uz par rokov...
vtedy som urobil najvacsiu chybu v zivote asi...BOZE TO JE ZENA !!!
a co vy?
ja by som v zivote vela veci zmenil, a odvratil vela nestasti, ale tiez by som spravil to co ty, akurat by to bolo v 8. triede

a tiez to bol kus :P
masino
Light Professional
Light Professional

okonenipica napísal:ja by som v zivote vela veci zmenil, a odvratil vela nestasti, ale tiez by som spravil to co ty, akurat by to bolo v 8. triede

a tiez to bol kus :P
tak tomu ver doteraz si mozem hlavu o stenu buchat kvoli hentej babe... len raz do tyzdna ju vidim a to par sekund a ledva sa pozdravime.. :-(
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

masino napísal:tak tomu ver doteraz si mozem hlavu o stenu buchat kvoli hentej babe... len raz do tyzdna ju vidim a to par sekund a ledva sa pozdravime.. :-(
ja ju uz nastastie nestretavam, takze uz vse vyprchalo...

uz neriesim, zabudni na minulost a sustred sa na sucasne baby :!: :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Nechcel by som sa vratit do minulosti. Zijem si svoj zivot tak aby som nic nemusel neskor lutovat.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

chcel by som sa vratit spat k vcerajsiemu veceru aby som bol opat s kockou
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

isto cely siedmi rocnik na zakladnej..vtomto obdobi sa vsetko zhorsilo :cry: myslim moja povaha....chodenie pozaskolu..zacala som fajcit...proste zle zle dievcatko :( nastastie skoro ma to prslo a ak teraz mozem povedat ze studujem na CIRKEVNOM gymnazium :oops:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

nikdy by som nenechal odist svoju priatelku ... a nepovedal jej uz sa nevracaj ... 11 . 4 2004 ... proste najvecia chyba mojho zivota, ktora sa uz nedala napravit ...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja si myslim, ze kazdy urobil vo svojom zivote kopec hovadin, preslapov atd. ale mali by sme sa z nich poucit a o par rokov sa na nich dobre pobavit. preto by som vo svojom zivote asi nic nemenila, ide asi viac o to, aky je moj zivot v celku a nie o to, ci som pred x rokmi urobila nieco, co by som teraz urobila inak.....
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Tieto vase pripady sa nedaju povazovat za zivotne chyby...

Pretoze: Mate zodpovednu pracu? Mate rodinu a deti? Viete ze je niekto na vas dlhodobo zavisly? Musite sa o seba alebo o inych postarat vy sami?

Myslim ze az tu by ste robili zivotne chyby. Chodite do skoly a staraju sa o vas rodicia, robite si co sa vam paci a venujete sa comu chcete takze vas zivot je uplne v poho.

Myslim ze do tejto temy by mali pisat iba zivotom skuseni ludia. :!: Neni u vas navrat do minulosti vobec potrebny...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

dobre napisane, suhlasim. to, ze niekto v siestej triede nepobozkal spoluziacku, no ako s tym moze zit...
ja by som nevratil naspat nic, kazda chyba, ktoru som urobil, ma poucila, som teda rad, ze som ju urobil.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ja by som sa nechcel vratit, aj ked moj zivot nie je perfektny, a spravil som viac nez dost chyb, no stale nema zmysel sa vratit, vsetky veci co som spravil som spravil lebo som chcel, stal som si za nimi a tak ich ani nebudem menit....
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

bolo by dobre kebyze sa vratim o 7 rokov dozadu a zacal by som v skorsom veku jazdit na skate..no co uz zacal som v 14 :) .
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

ja by som sa chcela vratit na silvester 2004 ked som ublizila osobe ktoru si velmi vazim a mam rada.inak by som uz asi nic nemenila ved co sa stane sa uz neodstane ale tuto vec by som chcela vymazat zo svojho zivota.ale ete vela chyb urcite urobim tak sa mi bude lepsie odpovedat na takuto otazku o nejakych 20-30 rokov
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja by som si tuto možnosť schoval do budúcnosti. Teraz ma trapia take bežné prešľapy, o pár rokov sa mi može prihodiť nešťastie, ktoré budem do smrti ľutovať. Takže tak.. :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

chcel by som sa vraátit, aby som mohol odvolať, resp. nikdy z úsť nevypustiť vetu o tom ako preklínam deň, kedy som sa do nej zamiloval.

To ľutujem asik najviac so všetkého čo som spravil.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

to sheep: celkom s tebou suhlasim. jasne, ze boli v zivote chvile, v ktorych som sa mohla zachovat inak, ale nic z nich nie je take zavratne, ze by to ovplyvnovalo moj dalsi zivot a ja by som sa kvoli nim zozierala a vycitala si to...
masino
Light Professional
Light Professional

teraz mam znova sancu napravit chybu, ktoru so urobil v minulosti tak dufam ze mi to vyjde a tu babu konecne ziskam... ak sa mi to vydari, tak potom by som nechcel nic z mojej minulosti napravovat...
NO FATE !!!
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no asi by som sa vratil na datum 21.6.2007 (stvrtok), bol to jeden z najlepsich dni v mojom zivote, ale zmenil by som asi to, ze by som jednu vetu nepovedal a ine co som nepovedal by som povedal, asi tak :) alebo by som niektore veci spravil skor ako az vecer :lol:
Napísať odpoveď