Gargano

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Gargano

Príspevok od používateľa dadikaPD »

ahojte ak niekto nieco ma o Gargane(talianske mesto)myslim tym nejake udaje ale nie dovolenkove ale proste nieco o tom meste tak by som bola rada a vdacna keby mi dal niekto daky typ na stanku alebo nieco poslal o tom meste.

dakujem
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

>>> Google <<<

BTW. dadikaPD, Gargano je mesto? Nie polostrov?

//uplink: neviem, mne to znie ako pripravok na cistenie ustnej dutiny pomocou kloktania. :|
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jj, Gargano je poloostrov, jeho centrum je Vieste.... Také malé mestečko- bol som tam pred 3mi 4mi rokmi- pár km v jednom campe v karavane- nepáčilo sa mi tam len preto že som tam bol s rodičmi, ale šiel by som ta bez nich....
kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Re: Gargano

Príspevok od používateľa kvint3 »

dadikaPD napísal:ahojte ak niekto nieco ma o Gargane(talianske mesto)myslim tym nejake udaje ale nie dovolenkove ale proste nieco o tom meste tak by som bola rada a vdacna keby mi dal niekto daky typ na stanku alebo nieco poslal o tom meste.

dakujem
Bol som na Gargane pred siedmimi rokmi a bolo tam vynikajuco...byvali sme v jednej rezidencii niekolko malo kilometrov od mestecka Vieste, kde sme skoro kazdy vecer chodievali...bola to moja prva dovolenka pri mori a doteraz na to spominam...velmi tam bolo prijemne...Vieste je v podstate primorske mestecko ako kazde ine - nocny zivot a cez den klud. Je velmi pekne, s bohatymi trhmi (ako vsade inde), s uzkymi ulickami a krasnymi vyhladmi na sire more...plne fantastickych zmrzlinarni :)
Ked uz budes na Gargane, urcite si pozri cely polostrov, chod pozret aj les Foresta Umbra...cely polostrov je perfektny...

maj sa
berynatorko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa berynatorko »

dadikaPD napísal:ahojte ak niekto nieco ma o Gargane(talianske mesto)myslim tym nejake udaje ale nie dovolenkove ale proste nieco o tom meste tak by som bola rada a vdacna keby mi dal niekto daky typ na stanku alebo nieco poslal o tom meste.
dakujem
Tak nechcem ripat ale Gargano nie je mesto ale oblast (resp.poloostrov)
ak ti mozem poradit chod do mestecka Vieste je tam nadherna plaz uzasne mestecko zije to tam dobre diskoteky ciste more a hlavne este to poriadne nie je objavene turistami!!! :aasmile29:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

berynatorko napísal:Tak nechcem ripat ale Gargano nie je mesto ale oblast (resp.poloostrov)
ak ti mozem poradit chod do mestecka Vieste je tam nadherna plaz uzasne mestecko zije to tam dobre diskoteky ciste more a hlavne este to poriadne nie je objavene turistami!!! :aasmile29:
Myslis ze to potreboval zopakovat?
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

na gargane je najznamejsie letovisko Vieste. chystam sa tam tento rok tak poviem :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

matko888 napísal:na gargane je najznamejsie letovisko Vieste. chystam sa tam tento rok tak poviem :D
Odhliadnuc od toho ze tato tema je z novembra cize asi je uz neaktualna....Tak hodnota tvojho prispevku sa limitne blizi k nule...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Martin44 napísal:Odhliadnuc od toho ze tato tema je z novembra cize asi je uz neaktualna....Tak hodnota tvojho prispevku sa limitne blizi k nule...
ani jeden z tvojich 800 prispeckov nemal vatcsiu hodnotu ako jeho omg
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

zvonenie33 napísal:ani jeden z tvojich 800 prispeckov nemal vatcsiu hosnitu ako jeho omg
By si sa cudoval to si z coho usudil ?

//uz je to moc OT podla mna bola tema uz vyriesena takze :lock:
zvonenie33 napísal:podla citania jeho prispevkov :wink:
ja jeho prispevky celkom dobre sledujem a myslim ze si v nich len casto vyjadril svoj nazor a ked sa niekomu inemu nepacil tak mu dali k- , nevidim na martinovi44 nic zle tak prepac ale v tomto s tebou nesuhlasim jednoducho si len povie co chce a to je podla mna dobra vlastnost. (a ked sem tam zapoti volovinu tak sa aspon zasmejem :) )
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

že asi keď sem týpo napísal tak možno má záujem obnoviť tému..
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

podla citania jeho prispevkov :wink:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Pan Zvonenie ma totiz na mna asi tazke srdiecko za spravu co som mu poslal a nevie prekusnut ze mi je lahostajne co si o mne mysli...tak ma za kazdu cenu chce zhodit...nuz veru hor sa dotoho :wink:

A zamknime to uz vazne lebo odbit ho mozem aj inde :)

EDIT : ak mi dakto pise do karmy tak pre buducnost mudrlant sa nepise s D nakonci :wink:
Napísať odpoveď