Gargano
Gargano
ahojte ak niekto nieco ma o Gargane(talianske mesto)myslim tym nejake udaje ale nie dovolenkove ale proste nieco o tom meste tak by som bola rada a vdacna keby mi dal niekto daky typ na stanku alebo nieco poslal o tom meste.
dakujem
dakujem
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Gargano
Bol som na Gargane pred siedmimi rokmi a bolo tam vynikajuco...byvali sme v jednej rezidencii niekolko malo kilometrov od mestecka Vieste, kde sme skoro kazdy vecer chodievali...bola to moja prva dovolenka pri mori a doteraz na to spominam...velmi tam bolo prijemne...Vieste je v podstate primorske mestecko ako kazde ine - nocny zivot a cez den klud. Je velmi pekne, s bohatymi trhmi (ako vsade inde), s uzkymi ulickami a krasnymi vyhladmi na sire more...plne fantastickych zmrzlinarnidadikaPD napísal:ahojte ak niekto nieco ma o Gargane(talianske mesto)myslim tym nejake udaje ale nie dovolenkove ale proste nieco o tom meste tak by som bola rada a vdacna keby mi dal niekto daky typ na stanku alebo nieco poslal o tom meste.
dakujem
Ked uz budes na Gargane, urcite si pozri cely polostrov, chod pozret aj les Foresta Umbra...cely polostrov je perfektny...
maj sa
-
berynatorko
Medium Expert
Tak nechcem ripat ale Gargano nie je mesto ale oblast (resp.poloostrov)dadikaPD napísal:ahojte ak niekto nieco ma o Gargane(talianske mesto)myslim tym nejake udaje ale nie dovolenkove ale proste nieco o tom meste tak by som bola rada a vdacna keby mi dal niekto daky typ na stanku alebo nieco poslal o tom meste.
dakujem
ak ti mozem poradit chod do mestecka Vieste je tam nadherna plaz uzasne mestecko zije to tam dobre diskoteky ciste more a hlavne este to poriadne nie je objavene turistami!!!
-
Martin44
Professional
Myslis ze to potreboval zopakovat?berynatorko napísal:Tak nechcem ripat ale Gargano nie je mesto ale oblast (resp.poloostrov)
ak ti mozem poradit chod do mestecka Vieste je tam nadherna plaz uzasne mestecko zije to tam dobre diskoteky ciste more a hlavne este to poriadne nie je objavene turistami!!!
-
zvonenie33
Light Professional
-
P3Bo
Guru wannabe
By si sa cudoval to si z coho usudil ?zvonenie33 napísal:ani jeden z tvojich 800 prispeckov nemal vatcsiu hosnitu ako jeho omg
//uz je to moc OT podla mna bola tema uz vyriesena takze
ja jeho prispevky celkom dobre sledujem a myslim ze si v nich len casto vyjadril svoj nazor a ked sa niekomu inemu nepacil tak mu dali k- , nevidim na martinovi44 nic zle tak prepac ale v tomto s tebou nesuhlasim jednoducho si len povie co chce a to je podla mna dobra vlastnost. (a ked sem tam zapoti volovinu tak sa aspon zasmejemzvonenie33 napísal:podla citania jeho prispevkov
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
zvonenie33
Light Professional
-
Martin44
Professional
Pan Zvonenie ma totiz na mna asi tazke srdiecko za spravu co som mu poslal a nevie prekusnut ze mi je lahostajne co si o mne mysli...tak ma za kazdu cenu chce zhodit...nuz veru hor sa dotoho
A zamknime to uz vazne lebo odbit ho mozem aj inde
EDIT : ak mi dakto pise do karmy tak pre buducnost mudrlant sa nepise s D nakonci
A zamknime to uz vazne lebo odbit ho mozem aj inde
EDIT : ak mi dakto pise do karmy tak pre buducnost mudrlant sa nepise s D nakonci