kupili by ste Samsung D900 ??? ak nie, aky ???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no s tym menu mas pravdu lebo som to zu pocul tiez od jedneho cloveka co sa rozumie do mobilov, ale co uz menu nech je menu snad si nan zvyknem rychlo...mne ide hlavne o funkcie, dizajn a kvalitu (dufam ze ten mobil je ma)...mishenko napísal:Dizajnovo pekny telefon, funkcie ma tiez v poriadku (ak ti neprekaza chybajuce radio), ale mna teda Samsung stale udivuje tym unfriendly menu ...
PS: a radio mi chybat vobec nebude, ja chodim stale na aute a tam radio mam a ked nie tak mam aj prenosne radio take do vrecka
-
Gizmoo
Medium Star
Je urcite dobry, samsung patri osobitne medzi tie kvalitnejsie znacky telefonov... ma vyborne funkcie a ten 3.0mpix fotoap. z auto focusom patri medzi tie kvalitnejsie!!! jedine co by som mu vytkol ze nema UMTS(cize 3G) .. takze nemas rychly internet ani videohovory... ja osobne mam Z400 a som s nim nadmieru spokojny.. a rozmyslam ze kupim este pausal od t-mobilu,a zoberiem si tento... 
Pozri recenziu tu!!!!!!
Pozri recenziu tu!!!!!!
Kód: Vybrať všetko
http://www.fony.sk/recenzie/index.php?page=article&art_id=403&cat_id=10wowGizmoo napísal:Je urcite dobry, samsung patri osobitne medzi tie kvalitnejsie znacky telefonov... ma vyborne funkcie a ten 3.0mpix fotoap. z auto focusom patri medzi tie kvalitnejsie!!! jedine co by som mu vytkol ze nema UMTS(cize 3G) .. takze nemas rychly internet ani videohovory... ja osobne mam Z400 a som s nim nadmieru spokojny.. a rozmyslam ze kupim este pausal od t-mobilu,a zoberiem si tento...
no skoro vsetko co si napisal ma aj Samsung, sa mi zda ze aj rozlisenie displeya ma lepsie, ale niesom si isty....a walkman mobil mne netreba...ja chcem mobil na telefonovanie a aby mal aj nejaky pekny dizajn, SE ma tiez pekny ale uz by som chcel vyskusat nieco co sa vysuva alebo otvaraDude_182 napísal:Keby bolo na mne tak si kupim radsej daky SE walkman na ktorom mas tunningFirmare rozlisenie displaya aspon 176x220 javu z podporou MIDIP 2 dobry fotak a aby bol rychli.Ked uz si chces vybrat tak aspon W850 je to super telefon.
-
leader1365
Light Expert
Ja som si teraz zobral Samsung D900i od Tmo a som nadmieru spokojny. Pekne sa nosi je pekne tenky
dizajnovo skvely, je volny pre vsetky siete. Fotografie su pekne video taktiez. A kurat jedina vec ktoru by som tomuto telefonu respektiva firme SAMSUNG vytkol je ze Samsung PC studio nejde nainstalovat na operacny system WIndows Vista.
My problem..!
A to je vlastne aj moj problem nevedeli by ste mi poradit ako nainstalovat Sams. PC stu. bez toho aby som musel rozdelovat disk. pretoze na viste nejde a bez neho mi telefon nekomunikuje s compom pomozte nejak.... vdaka
dizajnovo skvely, je volny pre vsetky siete. Fotografie su pekne video taktiez. A kurat jedina vec ktoru by som tomuto telefonu respektiva firme SAMSUNG vytkol je ze Samsung PC studio nejde nainstalovat na operacny system WIndows Vista.
My problem..!
A to je vlastne aj moj problem nevedeli by ste mi poradit ako nainstalovat Sams. PC stu. bez toho aby som musel rozdelovat disk. pretoze na viste nejde a bez neho mi telefon nekomunikuje s compom pomozte nejak.... vdaka