kupili by ste Samsung D900 ??? ak nie, aky ???

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
RazeR
Light Star
Light Star

kupili by ste Samsung D900 ??? ak nie, aky ???

Príspevok od používateľa RazeR »

mohli by ste mi poradit ci mam kupit tento mobilny telefon ??? ak nie ten tak poradte nejaky dobry aby som sa zmestil do cca 13 000 sk, dikes

Obrázok
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ti poviem ze dnes uz je pomaly jedno jaky telefon si kupis, za rovnaku cenu najdes u kazdeho vyrobcu najmenej 10 typov s rovnakymi funkciami, dnes uz ma kazdy mobil mp3, radio, podporu flash kariet, aktivny farebny displej, fotak a podobne, dnes uz staci vyberat ciste na prevedeni a dizajne... :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

ano, samsung odporucam, aby si mi veril, vedz ze si ho za par dni beriem ako druhy-stylovy telefon:)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja osobne by som ho tiež bral, určite je imho krajší ako nejaká nokia ktorá robý dva druhy designu: škaredý futurizmus, alebo trápne hranáče
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pridávam sa.. čo sa týka dizajnu je to jeden z najkrajších mobilov na trhu. :) A funkcie tiež nemá zlé.. ;)
RazeR
Light Star
Light Star

dakujem vam za odpovede...dam na vase rady, lebo ja som bol uz od zaciatku tiez pevne rozhodnuty stacilo si pozriet web samsung.sk a tam som sa docital o tom telefone take veci ze mi skoro sanka spadla :lol:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Dizajnovo pekny telefon, funkcie ma tiez v poriadku (ak ti neprekaza chybajuce radio), ale mna teda Samsung stale udivuje tym unfriendly menu ...
RazeR
Light Star
Light Star

mishenko napísal:Dizajnovo pekny telefon, funkcie ma tiez v poriadku (ak ti neprekaza chybajuce radio), ale mna teda Samsung stale udivuje tym unfriendly menu ...
no s tym menu mas pravdu lebo som to zu pocul tiez od jedneho cloveka co sa rozumie do mobilov, ale co uz menu nech je menu snad si nan zvyknem rychlo...mne ide hlavne o funkcie, dizajn a kvalitu (dufam ze ten mobil je ma)...

PS: a radio mi chybat vobec nebude, ja chodim stale na aute a tam radio mam a ked nie tak mam aj prenosne radio take do vrecka :lol:
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

Je urcite dobry, samsung patri osobitne medzi tie kvalitnejsie znacky telefonov... ma vyborne funkcie a ten 3.0mpix fotoap. z auto focusom patri medzi tie kvalitnejsie!!! jedine co by som mu vytkol ze nema UMTS(cize 3G) .. takze nemas rychly internet ani videohovory... ja osobne mam Z400 a som s nim nadmieru spokojny.. a rozmyslam ze kupim este pausal od t-mobilu,a zoberiem si tento... :D
Pozri recenziu tu!!!!!!

Kód: Vybrať všetko

http://www.fony.sk/recenzie/index.php?page=article&art_id=403&cat_id=10
RazeR
Light Star
Light Star

Gizmoo napísal:Je urcite dobry, samsung patri osobitne medzi tie kvalitnejsie znacky telefonov... ma vyborne funkcie a ten 3.0mpix fotoap. z auto focusom patri medzi tie kvalitnejsie!!! jedine co by som mu vytkol ze nema UMTS(cize 3G) .. takze nemas rychly internet ani videohovory... ja osobne mam Z400 a som s nim nadmieru spokojny.. a rozmyslam ze kupim este pausal od t-mobilu,a zoberiem si tento... :D
wow :shock: fakt super web, som do teraz ani nevedel onom, dikes :wink:
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

ja som si ho uz kupil a som s nim zatial nadmieru spokojny...ma nekonecno moznosti asi...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

mam ho asi 20 dni, funguje ok, je maly, lahky, uzasne tenky - perfektne pri noseni v koseli alebo saku. ako stylovy telefon vyborny, doporucujem.
Dude_182
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dude_182 »

Keby bolo na mne tak si kupim radsej daky SE walkman na ktorom mas tunningFirmare rozlisenie displaya aspon 176x220 javu z podporou MIDIP 2 dobry fotak a aby bol rychli.Ked uz si chces vybrat tak aspon W850 je to super telefon. :happyrespect:
RazeR
Light Star
Light Star

Dude_182 napísal:Keby bolo na mne tak si kupim radsej daky SE walkman na ktorom mas tunningFirmare rozlisenie displaya aspon 176x220 javu z podporou MIDIP 2 dobry fotak a aby bol rychli.Ked uz si chces vybrat tak aspon W850 je to super telefon. :happyrespect:
no skoro vsetko co si napisal ma aj Samsung, sa mi zda ze aj rozlisenie displeya ma lepsie, ale niesom si isty....a walkman mobil mne netreba...ja chcem mobil na telefonovanie a aby mal aj nejaky pekny dizajn, SE ma tiez pekny ale uz by som chcel vyskusat nieco co sa vysuva alebo otvara :D
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

ja mam motorolu V3x a je to super...teraz stoji menej ako 10 000 myslim alebo by som na tvojom mieste kupil N73-BOMBA
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

ak chces styl kup v3/v3i ..ak ches good telefon kup nokia/SE :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ad D900: Nie su problemy s odblokovanim?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomasito napísal:Ad D900: Nie su problemy s odblokovanim?
napr moj z tmo je volny.
RazeR
Light Star
Light Star

low-rider napísal:ak chces styl kup v3/v3i
to je u teba styl ??? ja by som to skor nazval tehla :roll:
leader1365
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa leader1365 »

Ja som si teraz zobral Samsung D900i od Tmo a som nadmieru spokojny. Pekne sa nosi je pekne tenky
dizajnovo skvely, je volny pre vsetky siete. Fotografie su pekne video taktiez. A kurat jedina vec ktoru by som tomuto telefonu respektiva firme SAMSUNG vytkol je ze Samsung PC studio nejde nainstalovat na operacny system WIndows Vista.

My problem..!

A to je vlastne aj moj problem nevedeli by ste mi poradit ako nainstalovat Sams. PC stu. bez toho aby som musel rozdelovat disk. pretoze na viste nejde a bez neho mi telefon nekomunikuje s compom pomozte nejak.... vdaka
Napísať odpoveď