zdravim, dneska som bol v Brne a mozem povedat, ze sa mi tam velmi pacilo, tie budovy s obdobia gotiky boli prenadherne.ceny ma tiez prekvapili a aspon tam ludia nezatahovali jak v prahe normalne zavidim T0masemu ze v tom brne byva, urcite sa tam este vratim a pozriem si aj vacsiu cast tejto prazskej metropole. no ateraz otazka boli ste uz niekedy v Brne? pacilo sa vam tam? co na toto mesto hovorite?
ja tu uz dva roky studujem a neviem si predstavit ze by som isiel niekde inde... a chcem tu rozhodne zostat aj po skole ak sa samozrejme nedostanem niekde do sveta proste ak ostat v Sk/Cz tak urcite Brno! je to take akurat mesto ani velke ani male, ako si uz povedal je to tu velmi pekne napr. taka Bratislava je oproti Brnu uplne hnusne mesto... a su tu fajn ludia, na rozdiel od Prahy tu nas Slovakov maju radi
inac vsetci co chcete na vysky podte sem... mozem len odporucat, dobre skoly(urcite lepsie nez tie slovenske), pekne mesto a je tu strasne vela studentov takze sa tu clovek nikdy nenudi
Zavidiet veru mas co. Velmi tazko by sa mi odchadzalo, ak by som musel, snad nebudem musiet uz nikdy. Ludia su prijemny, krasne centrum, dobra vybavenost, v okoli priroda. Skoly na velmi vysokej urovni a kooopec studakov. No a moravacky
tomo.za napísal:ja tu uz dva roky studujem a neviem si predstavit ze by som isiel niekde inde... a chcem tu rozhodne zostat aj po skole ak sa samozrejme nedostanem niekde do sveta proste ak ostat v Sk/Cz tak urcite Brno! je to take akurat mesto ani velke ani male, ako si uz povedal je to tu velmi pekne napr. taka Bratislava je oproti Brnu uplne hnusne mesto... a su tu fajn ludia, na rozdiel od Prahy tu nas Slovakov maju radi
Ja som v Prahe a este som nezazil nejaku negativnu reakciu na to ze som slovak a pritom ani nehovorim po cesky
Je pravdou, ze pomer medzi mojimi prazskymi a neprazskymi ceskymi kamaratmi je v neprospech prazakov, ale inak mam pocit, ze nas tu prijimaju celkom dobre.
K tomu Brnu: videl som ho vlastne iba ked tam stal autobus z Prahy, ale zdalo sa mi v pohode. Na druhej strane uz som si zvykol na velkomesto a neviem ako by som si teraz zvykal na zivot v mensom
No v Brne studujem uz druhy rok a tiez sa mi velmi paci. Som rad ze som si vybral toto mesto a prave tuto skolu. Ale ostat tu velmi nechcem na to som asi velmi velky patriot.Ale ako sa hovori nikdy nehovor nikdy
Sheep napísal:v Brne je najlepsia MHD! v celom cesko-slovensku
no tak to je, najma ked idem do bohunic do skoly, prepchaty bus a sofer rze zakruty jak dabel, uz sa mi raz podarilo spadnut to sa proste neda! ale inak na brno nemoze povedat jedno zle slovo, uplne super centrum, skoly a vsetko. no a moravacky su kapitola sama o sebe
No v Brne som bol mnoho krat ale len na nakupoh, cize som sa tam nezdrzal viac ako 1 den, takze jednine co mam pobehane je centrum a obchodnu cast (olympia, avion ...) ale paci sa mi tam. Bodaj by som tam isiel na vysku!
ja som tam bol teraz vo stvrtok vela som toho nestihol popozerat, lebo som celou cestou pozeral do automapy :-/ ale zopar budov tam bolo celkom peknych, ale mam pocit ze si to Brno este uzijem, kedze som tam bol na prijmackach a prijali ma