Sebaobrana - spreje, paralyzery...
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Takže je rozdiel medzi slzákom a slzákom. Existuje klasický slzák, po ktorom zaštípu oči akoby ste si nasypali trošku pepru do očí, poslzí a prestane. Ale niečo iné je neuroparalitický slzný plyn. Stále ho mám pri sebe a bohužiaľ, už som ho použil. Rozdiel je ten, že klasickým slzákom musíš útočníka trafiť priamo do očí. Ak má okuliare, jednoducho máš smolu. Neuroparalitický plyn neparalyzuje nervy akoby si niekto mohol myslieť. Ide o to, že tento plyn sa vstrebáva cez pokožku a sliznice. Takže útočníka stačí trafiť niekde do oblasti tváre. Účinok je okamžitý.
Raz som bol v meste s kamarátmi a napadla ma jedna evidentne zdrogovaná dievčina. Rozbehla sa ku mne, neprítomný pohľad a absolútne bez dôvodu ma začala biť päsťami do tváre. Keď som ju chytil, prestala, akonáhle som ju pustil /keď som si myslel že sa ukľudnila/ začala znova. Keď sa to zopakovalo štvrtý krát vytiahol som slzák a nastriekal som jej do očí. V tom momente šla k zemi, kašľala, zle sa jej dýchalo, sčervenela a asi na 10 minút úplne oslepla. Dovtedy prišli policajti, ktorí si ju zobrali.
Asi sa divíte že na dievča som vytiahol slzák. Urobil som to preto, lebo dievča malo meter päťdesiat, sfetované a bolo to dievča preto som ju nechcel udrieť. Bál som sa že jej ublížim.
Slzák ju poslal k zemi a aj policajti ktorí na miesto dorazili mi dali za pravdu. Následne aj doktor, ktorý ma ošetril, keďže sa jej podarilo trafiť ma do úst a rozťať peru.
Raz som bol v meste s kamarátmi a napadla ma jedna evidentne zdrogovaná dievčina. Rozbehla sa ku mne, neprítomný pohľad a absolútne bez dôvodu ma začala biť päsťami do tváre. Keď som ju chytil, prestala, akonáhle som ju pustil /keď som si myslel že sa ukľudnila/ začala znova. Keď sa to zopakovalo štvrtý krát vytiahol som slzák a nastriekal som jej do očí. V tom momente šla k zemi, kašľala, zle sa jej dýchalo, sčervenela a asi na 10 minút úplne oslepla. Dovtedy prišli policajti, ktorí si ju zobrali.
Asi sa divíte že na dievča som vytiahol slzák. Urobil som to preto, lebo dievča malo meter päťdesiat, sfetované a bolo to dievča preto som ju nechcel udrieť. Bál som sa že jej ublížim.
Slzák ju poslal k zemi a aj policajti ktorí na miesto dorazili mi dali za pravdu. Následne aj doktor, ktorý ma ošetril, keďže sa jej podarilo trafiť ma do úst a rozťať peru.
ano.. je rozdiel ket kupite sprej ktory ma ucinnu latku cs.. to je cisto na oci..
a je rozdiel ket ma ucinnu latku kajanske korenie.. to je "peprak" tak ten drazdi sliznice.. ten je podstatne ucinnejsi.. clovek z neho neoslepne.. iba nedokaze otvorit oci pre bolset
a okrem toho ket sa ho iba trocha nadychnete tak okamzite pridu krce.. clovek sa dusi a nemoze sa pohnut.. takze... radim kupit peprak... ja mam momentalne kombinovany a obsahuje 1,6% kajanskeho korenia.. a to skoli aj medveda.. tie klasicke maju 0,8-1% 
a dalsia vec pri cs sprejoch teda klasicky policajny slzny plyn moze dojst k velmi nepeknej alergickej reakcii pri kotrej sa na kozi spravia velmi nechutne pluzgiere a popaleniny.. a clovekaa to moze poznacit na cely zivot.. a pri kajane take nieco neje mozne
a je rozdiel ket ma ucinnu latku kajanske korenie.. to je "peprak" tak ten drazdi sliznice.. ten je podstatne ucinnejsi.. clovek z neho neoslepne.. iba nedokaze otvorit oci pre bolset
a dalsia vec pri cs sprejoch teda klasicky policajny slzny plyn moze dojst k velmi nepeknej alergickej reakcii pri kotrej sa na kozi spravia velmi nechutne pluzgiere a popaleniny.. a clovekaa to moze poznacit na cely zivot.. a pri kajane take nieco neje mozne
Ja nosim vkuse Boxer takze: v prvom rade boxer potom slzak,teleskop,taky uplne maly pištik som zabudol ako sa vola ale je uplne maly ALEBO: nechod von ked je tma vyhybaj sa takym uličkam ktore su tmave a kde niesu ludia ALEBO JE TU EŠTE JEDNA MOŽNOSŤ:vezmi si brokovky mobil kde možeš rýchlo zavolat policiu ............ alebo ostaň doma a zamkni sa poriadne
krupica_dnb tu mas tie videa , fast brutal
je to pomerne male ale co to spravi..kuknite si to
Kód: Vybrať všetko
http://www.afg.sk/sk/menu.php?page=video-
jAssin
Light Expert
Je to fakt horsie ked mas pri sebe boxera alebo a kacer to je jedno.Lebo musis byt pripraveny ho aj pouzit!!Ja by som to nedokazal,ale nastastie ma ludia poznaju takze nemavam problemi.A niekedy chodim s dost hustimy ludmi von takze si any nedovolia!
Ale nerad by som chodil po meste s nejakou vecou vo vrecku a ked tak max boxer!!Ale dobry pevny!!
-
jAssin
Light Expert
No aj to je moznost ale zas ked ma nejakych 15 a nejakych 55 az 60 kil tak si velmi nepomoze!!Radsej zutekat.Ale zas nebudes utekat stale.To nevies donekonecna,Musis si aj povzbudit sebavedomie. 
Edit:Skoro som zabudol
Este ked som robil v jednom bare,bolo tam dost automatou,tak som si niekedy braval trzbu aj desiny zo sebou,
Cca tak okolo 20 000 az 25 000 tacou.Ale mal som zo sebou Húlku pro štestí
Taku mensiu parabolicku tyc.Tu som mal vzdy schovanu v rukave!
Edit:Skoro som zabudol
Cca tak okolo 20 000 az 25 000 tacou.Ale mal som zo sebou Húlku pro štestí
Taku mensiu parabolicku tyc.Tu som mal vzdy schovanu v rukave!
Nemierili doslovne, ale o krk uz skoro islo. Islo o to, ze na jednej polovacke to jeden kolega trochen prehnal s "cajikom" a silou-mocou bol presvedceny, ze ide polovat. Pointa je v tom, ze nevedno ako, nabil si pusku a vazne bol rozhodnuty, ze sa ide "do akcie". Samozrejme, ze ostatni kolegovia nemohli nieco take dovolit, tak sa mu snazili vziat tu pusku. Alo on, hovado opile, nie a nie. Zacali sa tam proste s tou puskou (nabitou) pasovat a tocit dokola. No, kakac som mal taky, ze ani zastruzlikany vlasok by nevosiel. Predsa, zchytat niekolko gramov olova z "12" brokovnice do neakej casti mojho milovaneho tela... ee, nemusimjAssin napísal:Inac by som si pozrel ako by to vyzeralo po glock 17 keAle najprv by musel mat aspon tych 21 a nejaku dobru vyhovorku.BTW uz z vas niekomu mierily na hlavu nejakou zbranou?
-
jAssin
Light Expert
No mne sa stalo podobne ale nebola to polovacka,ale na vojne.Strelnica!Pohodicka idem si vycistit zbran,(no a myslim ze kazdy utvar mal svojho maskotka,nie?Mi sme mali Foro Davida.To bol expert!)
Uz som ju mal pomaly rozobratu,len som citil nejaky blby pocit na zatylku.Nelubilo sa mi to.Tak som sa obzrel,a koho nevidel?Davida jak sa trapi z uzaverom!!!A nad mnouHlaven namierena na moju hlavu!!!
Kua padaj odtial prec.Tak som sa v sekunde zobral a odisiel aj strunku som zabudol
Any nie 10 sekund ubehlo a naraz BACH!!
To co bolo?Obzrem sa a vidim sokovaneho davida, a dieru v betone kde som sedel ja!!Nejaky ober k***t Catar
zabudol pozriet uzaver davidovy a poslal ho cistit zbran!!David sa potom rozplakal,a ja som si sadol potom este raz....A sedel este nejakych desat min!Nikto za mnou velmi nechcel chodit.Okolo mna vsetci vedeli kde som sedel pred tym!!
Uz som ju mal pomaly rozobratu,len som citil nejaky blby pocit na zatylku.Nelubilo sa mi to.Tak som sa obzrel,a koho nevidel?Davida jak sa trapi z uzaverom!!!A nad mnouHlaven namierena na moju hlavu!!!
To co bolo?Obzrem sa a vidim sokovaneho davida, a dieru v betone kde som sedel ja!!Nejaky ober k***t Catar
Moje odporucanie je revolver. Samozrejme nie normalny. Su vsak take na plynove naboje. Maju dosah asi 20m a nezabiju iba omracia ci paralyzuju.Su legalne od 18 rokov bez zbrojaku. Stoja okolo 3000 ale maju drahe naboje -tak 25 sk-zavisi od toho ake. Dedo si taky kupil bo mu vykradali chatu. Stacilo ked vystrelil raz aj to len s poplasnakom. Od vtedy zlodejov nema.
-
krupica_dnb
Medium Professional
dbore, to je jedna vec ale treba si to rozmyslieť.... Mal som dosť keď kamaráta p()djebala priateľka a on potom opitý chodil po meste a hľadal toho chlapa že ho ide zastreliť- no mal som dosť aby som ho ustrážilvojtk napísal:Moje odporucanie je revolver. Samozrejme nie normalny. Su vsak take na plynove naboje. Maju dosah asi 20m a nezabiju iba omracia ci paralyzuju.Su legalne od 18 rokov bez zbrojaku. Stoja okolo 3000 ale maju drahe naboje -tak 25 sk-zavisi od toho ake. Dedo si taky kupil bo mu vykradali chatu. Stacilo ked vystrelil raz aj to len s poplasnakom. Od vtedy zlodejov nema.