Sebaobrana - spreje, paralyzery...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Takže je rozdiel medzi slzákom a slzákom. Existuje klasický slzák, po ktorom zaštípu oči akoby ste si nasypali trošku pepru do očí, poslzí a prestane. Ale niečo iné je neuroparalitický slzný plyn. Stále ho mám pri sebe a bohužiaľ, už som ho použil. Rozdiel je ten, že klasickým slzákom musíš útočníka trafiť priamo do očí. Ak má okuliare, jednoducho máš smolu. Neuroparalitický plyn neparalyzuje nervy akoby si niekto mohol myslieť. Ide o to, že tento plyn sa vstrebáva cez pokožku a sliznice. Takže útočníka stačí trafiť niekde do oblasti tváre. Účinok je okamžitý.

Raz som bol v meste s kamarátmi a napadla ma jedna evidentne zdrogovaná dievčina. Rozbehla sa ku mne, neprítomný pohľad a absolútne bez dôvodu ma začala biť päsťami do tváre. Keď som ju chytil, prestala, akonáhle som ju pustil /keď som si myslel že sa ukľudnila/ začala znova. Keď sa to zopakovalo štvrtý krát vytiahol som slzák a nastriekal som jej do očí. V tom momente šla k zemi, kašľala, zle sa jej dýchalo, sčervenela a asi na 10 minút úplne oslepla. Dovtedy prišli policajti, ktorí si ju zobrali.
Asi sa divíte že na dievča som vytiahol slzák. Urobil som to preto, lebo dievča malo meter päťdesiat, sfetované a bolo to dievča preto som ju nechcel udrieť. Bál som sa že jej ublížim.
Slzák ju poslal k zemi a aj policajti ktorí na miesto dorazili mi dali za pravdu. Následne aj doktor, ktorý ma ošetril, keďže sa jej podarilo trafiť ma do úst a rozťať peru.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ano.. je rozdiel ket kupite sprej ktory ma ucinnu latku cs.. to je cisto na oci..
a je rozdiel ket ma ucinnu latku kajanske korenie.. to je "peprak" tak ten drazdi sliznice.. ten je podstatne ucinnejsi.. clovek z neho neoslepne.. iba nedokaze otvorit oci pre bolset :D a okrem toho ket sa ho iba trocha nadychnete tak okamzite pridu krce.. clovek sa dusi a nemoze sa pohnut.. takze... radim kupit peprak... ja mam momentalne kombinovany a obsahuje 1,6% kajanskeho korenia.. a to skoli aj medveda.. tie klasicke maju 0,8-1% :wink:

a dalsia vec pri cs sprejoch teda klasicky policajny slzny plyn moze dojst k velmi nepeknej alergickej reakcii pri kotrej sa na kozi spravia velmi nechutne pluzgiere a popaleniny.. a clovekaa to moze poznacit na cely zivot.. a pri kajane take nieco neje mozne :!:
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Ja nosim vkuse Boxer takze: v prvom rade boxer potom slzak,teleskop,taky uplne maly pištik som zabudol ako sa vola ale je uplne maly ALEBO: nechod von ked je tma vyhybaj sa takym uličkam ktore su tmave a kde niesu ludia ALEBO JE TU EŠTE JEDNA MOŽNOSŤ:vezmi si brokovky mobil kde možeš rýchlo zavolat policiu ............ alebo ostaň doma a zamkni sa poriadne
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

krupica_dnb tu mas tie videa , fast brutal 8) je to pomerne male ale co to spravi..kuknite si to

Kód: Vybrať všetko

http://www.afg.sk/sk/menu.php?page=video
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Je to fakt horsie ked mas pri sebe boxera alebo a kacer to je jedno.Lebo musis byt pripraveny ho aj pouzit!!Ja by som to nedokazal,ale nastastie ma ludia poznaju takze nemavam problemi.A niekedy chodim s dost hustimy ludmi von takze si any nedovolia! :lol: Ale nerad by som chodil po meste s nejakou vecou vo vrecku a ked tak max boxer!!Ale dobry pevny!!
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

nic si nekupuj.... zbi niekoho slabsieho... narastie ti sebavedomie a ked pojdes do bitky s tymi co spominas tak budes mat aspon odvahu :lol: :lol: :lol:
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No aj to je moznost ale zas ked ma nejakych 15 a nejakych 55 az 60 kil tak si velmi nepomoze!!Radsej zutekat.Ale zas nebudes utekat stale.To nevies donekonecna,Musis si aj povzbudit sebavedomie. :twisted:
Edit:Skoro som zabudol :D Este ked som robil v jednom bare,bolo tam dost automatou,tak som si niekedy braval trzbu aj desiny zo sebou,
Cca tak okolo 20 000 az 25 000 tacou.Ale mal som zo sebou Húlku pro štestí :twisted:
Taku mensiu parabolicku tyc.Tu som mal vzdy schovanu v rukave!
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

alebo si kúp hádzacie nože, glock 17(náboje s dutov/narezanov špičkov)/upilovanú brokofku(2hlaveň), nervový plyn, nôž s integrovaným boxerom :smt067 :smt037
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Inac by som si pozrel ako by to vyzeralo po glock 17 ke :evil: Ale najprv by musel mat aspon tych 21 a nejaku dobru vyhovorku.BTW uz z vas niekomu mierily na hlavu nejakou zbranou?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

jAssin napísal:Inac by som si pozrel ako by to vyzeralo po glock 17 ke :evil: Ale najprv by musel mat aspon tych 21 a nejaku dobru vyhovorku.BTW uz z vas niekomu mierily na hlavu nejakou zbranou?
Nemierili doslovne, ale o krk uz skoro islo. Islo o to, ze na jednej polovacke to jeden kolega trochen prehnal s "cajikom" a silou-mocou bol presvedceny, ze ide polovat. Pointa je v tom, ze nevedno ako, nabil si pusku a vazne bol rozhodnuty, ze sa ide "do akcie". Samozrejme, ze ostatni kolegovia nemohli nieco take dovolit, tak sa mu snazili vziat tu pusku. Alo on, hovado opile, nie a nie. Zacali sa tam proste s tou puskou (nabitou) pasovat a tocit dokola. No, kakac som mal taky, ze ani zastruzlikany vlasok by nevosiel. Predsa, zchytat niekolko gramov olova z "12" brokovnice do neakej casti mojho milovaneho tela... ee, nemusim :)
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

No mne sa stalo podobne ale nebola to polovacka,ale na vojne.Strelnica!Pohodicka idem si vycistit zbran,(no a myslim ze kazdy utvar mal svojho maskotka,nie?Mi sme mali Foro Davida.To bol expert!)
Uz som ju mal pomaly rozobratu,len som citil nejaky blby pocit na zatylku.Nelubilo sa mi to.Tak som sa obzrel,a koho nevidel?Davida jak sa trapi z uzaverom!!!A nad mnouHlaven namierena na moju hlavu!!! :shock: Kua padaj odtial prec.Tak som sa v sekunde zobral a odisiel aj strunku som zabudol :lol: Any nie 10 sekund ubehlo a naraz BACH!!
To co bolo?Obzrem sa a vidim sokovaneho davida, a dieru v betone kde som sedel ja!!Nejaky ober k***t Catar :evil: zabudol pozriet uzaver davidovy a poslal ho cistit zbran!!David sa potom rozplakal,a ja som si sadol potom este raz....A sedel este nejakych desat min!Nikto za mnou velmi nechcel chodit.Okolo mna vsetci vedeli kde som sedel pred tym!!
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

so strelnymi zbranami nie je sranda :evil:
to je uz zodpovednost s velkym Z, lebo "vystrelil som omylom" sa stane len raz...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

zelovoc napísal:nj, kamaratov si nevyberas, nemozem zato zesu taky prisraty.boja sa o svoje zadky. vtip bol v tom ze keby som bol o 50 metrov dalej tak by nebol ziaden problem,lebo bysom bol pri krcme kde robim a tam by sa uz naslo zopar tych co by mi pomohli.
Ty ich dostavas na pridel alebo co?
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Moje odporucanie je revolver. Samozrejme nie normalny. Su vsak take na plynove naboje. Maju dosah asi 20m a nezabiju iba omracia ci paralyzuju.Su legalne od 18 rokov bez zbrojaku. Stoja okolo 3000 ale maju drahe naboje -tak 25 sk-zavisi od toho ake. Dedo si taky kupil bo mu vykradali chatu. Stacilo ked vystrelil raz aj to len s poplasnakom. Od vtedy zlodejov nema.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

vojtk napísal:Moje odporucanie je revolver. Samozrejme nie normalny. Su vsak take na plynove naboje. Maju dosah asi 20m a nezabiju iba omracia ci paralyzuju.Su legalne od 18 rokov bez zbrojaku. Stoja okolo 3000 ale maju drahe naboje -tak 25 sk-zavisi od toho ake. Dedo si taky kupil bo mu vykradali chatu. Stacilo ked vystrelil raz aj to len s poplasnakom. Od vtedy zlodejov nema.
dbore, to je jedna vec ale treba si to rozmyslieť.... Mal som dosť keď kamaráta p()djebala priateľka a on potom opitý chodil po meste a hľadal toho chlapa že ho ide zastreliť- no mal som dosť aby som ho ustrážil :?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Hm ak to je pravda tak to moze byt celkom fajn vec... a 25 korun za naboj nie je zas take strasne, ved kolko krat za den strielas po niekom? :wink: myslim ze po takom rieseni by som siahol az keby sa vyskytli nejake problemy... (klop klop)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

taurus666 napísal:http://www.internetguncatalog.com/custo ... tNum=95652
dobrá vecička na obranu :aasmile1:
To už zo sebou rovno môžeš nosiť guľometné hniezdo :lol:
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no co tak ta zbiju..viem zda sa to byt trosku surove ale co uz...a budes mat od nich pokoj a predsa je to trestne a u nas ich maju evidovanych
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Najlepšia je 9mm zbraň s tlmičom... :smt008
Napísať odpoveď