Sebaobrana - spreje, paralyzery...
-
->slavo<-
Addict
chlapci poviem vam , ze ked vam niekto je*** tak vam vyskakovaci noz vo vacku nepomoze aj kebyze ho mate traja" najlepsia obrana je reflex a vediet sa dobre bit a vediet ,kde je najrzranitelnejsie miesto . no a este dobra obrana mat zbran ako napr plynovu pistol tej sa zlakne kazdy .
a nie noze a pod pi*ov**** co chcete stym niekoho pichnut? nato nemate .
a kaser je tiez dobra vec len vtom pripade ,ze viete velmi dobre utekat.
napr moj jeden kamarat ho raz pouzil lebo boli nejake problemy. typci ho nahanali chytili a skoro cely kaser mu vystriekali do oci a pekne ho este dobyli a to sa neoplati
chudak bol na antolskej 2dni .
a nie noze a pod pi*ov**** co chcete stym niekoho pichnut? nato nemate .
a kaser je tiez dobra vec len vtom pripade ,ze viete velmi dobre utekat.
napr moj jeden kamarat ho raz pouzil lebo boli nejake problemy. typci ho nahanali chytili a skoro cely kaser mu vystriekali do oci a pekne ho este dobyli a to sa neoplati
chudak bol na antolskej 2dni .
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
uprimne?skenner napísal:nie skusat ako to pali ale skusat na to ze ci ket dostane davku kaserom
ci je schopny sa pozbierat a nahanat ma dalejo to mi de
kamos co je dobry bitkar (muay thai & street) si s 3,5 promulle zacal do tipkov pred podnikom,...
styroch doje***, no dalsi mu strekli kaserom do ksichtu, xalan padol a tam ho dokopali,...
pak dostal bezvedomie, no je mozne ze to bolo z tej otravy alkoholom ako z toho ze dostal par kopancov, ale kazdopadne padol nasledne po tom co dostal sprejom, takze urcite to je ucinne a pomaha to
neshcytal som sice priamo do ksichtu... ale som sa toho poriadne nadychal...... a som sa asi 10 minut dusil... dost aj krce som mal... ale myslim ze keby mi to dakto iny urobil a ne ja sam tak by som mu bol schopny este vrazit v tej chvili.... priamo na xichte ake to je neviem.. asi dost zle.. a to je dobre ze pepper ucinkuje aj na ludi pod vplyvom alkoholu a drog...
-
qwerty-xyz
Re: sebaobrana-spreje,paralyzery
takze toto co sa tu pise...ze paralyzer a podobne ...tak to su hovadiny...pretoze jedneho "zelektrizujes" a ostatni ta tak dokopu...ze z tej zeme uz nevstanes...takze ani sprej ani paralyzer ani bejzbalka...skenner napísal:takze chcel by som nieco zaobstarat na sebaobranu lebo u nas zacali riadit holohlavi typci. zbili jedneho cloveka preto ze ma dlhe vlasy a ten typek je v nemocnici a ja mam tiez dlhe vlasy![]()
takze by som potreboval poradit ohladom sebaobrany nejaky ten sprej pripadne paralyzer
peace
tu su veci:
1.bud si oholis hlavu
2.oholis hlavu a pridas sa k nim
3.skin sa ta opyta ci chces po papuli,ak sa pred nim poseries strachom..tak ti da pokoj
4.nechod sam ale s kamaratmi...
5.ak k niecomu dojde...neboj sa kricat,vrieskat....neako na seba upozornit
6.ak to myslis s obranou vazne kup si plynovu pistol...ktora ma v nabojniciach..stlaceny plyn...ten by mal mat dostrel na sest metrov...a je aj proti viacerym utocnikom
7.nacvic si beh..
8.neskusaj karate ani podobne debiliny..lebo akonahle si ta desiati chytia....tak mozes byt frajer aky chces..... ale si nepomozes
dobré rady...tá plynová pištol pomože....qwerty-xyz napísal:takze toto co sa tu pise...ze paralyzer a podobne ...tak to su hovadiny...pretoze jedneho "zelektrizujes" a ostatni ta tak dokopu...ze z tej zeme uz nevstanes...takze ani sprej ani paralyzer ani bejzbalka...
tu su veci:
1.bud si oholis hlavu
3.skin sa ta opyta ci chces po papuli,ak sa pred nim poseries strachom..tak ti da pokoj
6.ak to myslis s obranou vazne kup si plynovu pistol...ktora ma v nabojniciach..stlaceny plyn...ten by mal mat dostrel na sest metrov...a je aj proti viacerym utocnikom
7.nacvic si beh..
8.neskusaj karate ani podobne debiliny..lebo akonahle si ta desiati chytia....tak mozes byt frajer aky chces..... ale si nepomozes
alebo keď máš 18 tak si kúp riadny kvér... (ale samozrejme nepostrieľaj ich
PS: keď som ostrihaný na kratko ale nie do hola....tak to neni zamienka aby ma zbili ?
super rady priklanam sa myslim že je to fakt najlepšie riešenie niektore veci čo tu boli uvedene by sa mali zaradit skorej do rubriky vtipy:D napr les a jeho pristroj na balkoneqwerty-xyz napísal:takze toto co sa tu pise...ze paralyzer a podobne ...tak to su hovadiny...pretoze jedneho "zelektrizujes" a ostatni ta tak dokopu...ze z tej zeme uz nevstanes...takze ani sprej ani paralyzer ani bejzbalka...
tu su veci:
1.bud si oholis hlavu
7.nacvic si beh..
Naj zbrane ci uz na utok alebo obranu su imho teleskopicky obusok a najma boxer. Bacha vsak aby vas po pouziti tychto veciciek nechytili, je to utok zbranou- pritazujuca okolnost. Serte na nejaky kaser... a urcite aj na plynove pistole, ktore vyzeraju ako real a pokial tym niekoho budete ohrozovat, niekto iny do vas vpali gulku- moze to skoncit velmi spatne. Ked uz chcete silou mocou zbran, tak zbrojak + real pistol, ale potom ju so sebou musite nosit s tym vedomim, ze v pripade nutnosti sa neposeriete a pouzijete ju... t.j. poriadne nastudovat zakony, o.i. Kedze vsak vacsina z ludi na tomto fore nema ani 18...
No to som zvedavy, ze kam taku zvaracku zapojis, ked bezdy bytovy stykac ma 16A. Asi by ti ho.. ehm.. vyrazilo? Rozdrapilo??zelovoc napísal:no pokial viem tak zvaracky potrebuju okolo 140-230A, no ale spat k teme.
Ako vravi tomasito. Boxer alebo teleskop su dobre, lahko ukrijes do vrecka - za opasok a aj ked je to zbran, vo vacsine pripadov nechytia tych nackov, co furt niekoho tlcu, tak radsej sa ubranim a budem doma cusat, ako lezat s dratovanou sankou na kramaroch.