hups ved ja som zabudla, ze moj priatel je vlastne teraz moj spoluziak na vyske
"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja neviem ci by som chcela chodit so spoluziakom.. ale skor nie ako ano.. Na strednej sme mali v triede 3 pary od prvaku a vsetky sa rozpadli po maturite.. takze asi tak.. ale tak ma to urcite aj svoje vyhody ako napriklad skoleske vylety, chaty, exkurzie a tak ..no ale ja skor nie.
..ale to je daco ine ako stredna... takze to sa asi ani tak nerata 
Prečo nie???Može to vyjsť, a nemusí, ale myslím si, že za pokus to stojí...
Aj keď nie všetko možno bude ideálne, hlavne zo strany spolužiakov....ale treba vydržať, možno sa oplatí...Ja som to riskla, aj keď som velmi nechcela, a nikdy to neoľutujem. začali sme v treťom ročníku, potom to pokračovalo na VŠ(asi preto len jeden ročník
Ale trva to doteraz........je to uz 3 a pol roka,a som nesmierne šťastná...
Reli.c držím palce!!!

Aj keď nie všetko možno bude ideálne, hlavne zo strany spolužiakov....ale treba vydržať, možno sa oplatí...Ja som to riskla, aj keď som velmi nechcela, a nikdy to neoľutujem. začali sme v treťom ročníku, potom to pokračovalo na VŠ(asi preto len jeden ročník
Ale trva to doteraz........je to uz 3 a pol roka,a som nesmierne šťastná...
Reli.c držím palce!!!
-
xxxmen21
Light Expert
ja si tiez nemyslim ze je to dobre lebo sa mi tiez paci spoluziacka.....
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=60386&highlight=
......a nedopadlo to dobre teraz uz na seba ani nepozrieme a tak ostat este 2 roky??hmmm no neviem jak to bude.....
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=60386&highlight=
......a nedopadlo to dobre teraz uz na seba ani nepozrieme a tak ostat este 2 roky??hmmm no neviem jak to bude.....
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
-
[email protected]
Medium Expert
Tak ja som sa dal so svojou holkou dokopy na konci tretieho ročníka na gymku. A sme spolu už 3 a pol roka
Klape nám to perfektne, na jednotku. Jednoducho sme sa našli
Ani som nejak nerozmýšlal nad tým, čo by bolo keby sme sa rozišli. Nechal som tomu voľný chod. Jasné, že kedy sme sas rozišli bolo by to o ničom. A to som sedel ešte za ňou
Asi by to bolo peklo. Ale chvalabohu sa nič také stalo 
-
JohnFrusciante
Star
-
Exxon
Light Star
chodim so spoluziackou uz skoro rok a pravdu povedat, znovu by som sa to takeho vztahu nepustal... je to super baba, milujem ju, ona mna, rozumieme si... ako vsak skonci skola, casto sa stane, ze by som si isiel niekam sadnut so spoluziakmi, ved som s nou bol cely den... no a tu je kamen urazu. ona by radsej este bola so mnou, ale skombinovat ju s posedenim pri pivku proste nejde... keby nebola spoluziacka, cely den by som sa na nu tesil a pivo by bolo podstatne mensie lakadlo...
dalsia vec: zazili ste dievcata v skole... "ja to neviem, urcite ma vyvola, dostanem 5..." z toho ma moze fakt ze dr*nut. no a ked pocujete toto vlastnu babu z ust vypustit, pritom to samozrejme vie trikrat lepsie ako ja a to sa chcem hlasit, tak to fakt ze nasere.
no a co sa tyka toho rozchadzania, boli tu taki co tvrdia, ze to je posledne na co treba mysliet, ked niekoho milujem. to je pekne, ale akakolvek velka laska ze moze hocikedy zvrtnut a rozchadzanie v triede je nieco co nechcem zazit. aj ked si poviem: sme predsa rozumni ludia, po rozchode mozme ostat kamarati... nemusi to tak byt. a kvasit rok alebo viac v jednej triede po rozchode, este v pripade ze to bolo jednostranne rozhodnutie, to by bolo fakt ze nahovno...
cize ja so svojej vlastnej skusenosti(kto nieje zla...) hovorim: vztah so spoluziackou? NIE!
dalsia vec: zazili ste dievcata v skole... "ja to neviem, urcite ma vyvola, dostanem 5..." z toho ma moze fakt ze dr*nut. no a ked pocujete toto vlastnu babu z ust vypustit, pritom to samozrejme vie trikrat lepsie ako ja a to sa chcem hlasit, tak to fakt ze nasere.
no a co sa tyka toho rozchadzania, boli tu taki co tvrdia, ze to je posledne na co treba mysliet, ked niekoho milujem. to je pekne, ale akakolvek velka laska ze moze hocikedy zvrtnut a rozchadzanie v triede je nieco co nechcem zazit. aj ked si poviem: sme predsa rozumni ludia, po rozchode mozme ostat kamarati... nemusi to tak byt. a kvasit rok alebo viac v jednej triede po rozchode, este v pripade ze to bolo jednostranne rozhodnutie, to by bolo fakt ze nahovno...
cize ja so svojej vlastnej skusenosti(kto nieje zla...) hovorim: vztah so spoluziackou? NIE!
-
Vesper
Professional
toto podla mna nie je dobre pretoze clovek je s tym druhym privelmi casto a skor vidi jeho chyby o ktorych si najprv mozno povie ze nevadi kazdy ma svoje muchy ale neskor mu zacnu prekazat a nastava problem... podla mna ideal v takychto skolskych veciach je mat babu na skole v inej triede, clovek s nou moze byt obcas cez prestavky ale zase nie stale a obcas ist po skole... aj ked nemam s tymto ziadnu skusenost takze zatial len teoria 
-
midnight_man
Guru
al
Sice s tym nemam skusenosti,,ale moze to byt zaujimave...ked ste spolu,,vidite sa kazdy den,,,sedite spolu v lavici,,,obcas sa chytite za ruku
cela trieda sa smeje,,ale nie vazne,,je to zaujimave jaby som to bral,,,lebo by som s nou bol kazdy den,,ale potom ak by sa rozisli,,to by bolo velmi,,ale velmi neprijemne 
-
jin
VIP
Re: al
Pokial sa ti celá trieda smeje, tak to potom svedčí o tom, akych spolužiakov mášmidnight_man napísal:Sice s tym nemam skusenosti,,ale moze to byt zaujimave...ked ste spolu,,vidite sa kazdy den,,,sedite spolu v lavici,,,obcas sa chytite za rukucela trieda sa smeje,,ale nie vazne,,je to zaujimave jaby som to bral,,,lebo by som s nou bol kazdy den,,ale potom ak by sa rozisli,,to by bolo velmi,,ale velmi neprijemne
Najviac ma na tom udivuje, že sa seba navzájom ešte nepresýtili. Keby osm sa s holkou videl denno-denne viac ako rok + ešte v súkromí, možno by ma to omrzelo. To by musela byť "tá pravá"...
-
midnight_man
Guru
To som bral ako zartjin napísal:Pokial sa ti celá trieda smeje, tak to potom svedčí o tom, akych spolužiakov máš
. Maju sa radi,,,jin napísal:Najviac ma na tom udivuje, že sa seba navzájom ešte nepresýtili
-
jin
VIP
Hej pochopil som. To sú také "základkárske maniere".midnight_man napísal:. To som bral ako zart :Wink:
Inak vzťah môže ešte fungovať na škole vcelku dobre aj systémom, že každý ste z inej triedy. Aj také dlhodobejšie vzťahy poznám