"Chodenie so spolužiačkou/spolužiakom"

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ja neviem ci by som chcela chodit so spoluziakom.. ale skor nie ako ano.. Na strednej sme mali v triede 3 pary od prvaku a vsetky sa rozpadli po maturite.. takze asi tak.. ale tak ma to urcite aj svoje vyhody ako napriklad skoleske vylety, chaty, exkurzie a tak ..no ale ja skor nie.

hups ved ja som zabudla, ze moj priatel je vlastne teraz moj spoluziak na vyske :oops: ..ale to je daco ine ako stredna... takze to sa asi ani tak nerata :D
Bodk@
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bodk@ »

Prečo nie???Može to vyjsť, a nemusí, ale myslím si, že za pokus to stojí...
Aj keď nie všetko možno bude ideálne, hlavne zo strany spolužiakov....ale treba vydržať, možno sa oplatí...Ja som to riskla, aj keď som velmi nechcela, a nikdy to neoľutujem. začali sme v treťom ročníku, potom to pokračovalo na VŠ(asi preto len jeden ročník :lol:
Ale trva to doteraz........je to uz 3 a pol roka,a som nesmierne šťastná... :P
Reli.c držím palce!!! :smt023 :smt009
10ucen
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 10ucen »

som zalubeni do spoluziacky ..a neviem ci ma chce ..ale osobne sa jej to neopitam
xxxmen21
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xxxmen21 »

ja si tiez nemyslim ze je to dobre lebo sa mi tiez paci spoluziacka.....
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=60386&highlight=
......a nedopadlo to dobre teraz uz na seba ani nepozrieme a tak ostat este 2 roky??hmmm no neviem jak to bude.....
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

este som nikdy nemal spoluziacku pri ktorej by som na nieco take pomyslel :D
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

chcel som napisat, ze jedna z mojich zasad, ale raz to tu uz je...tak sa budem mozno opakovat...ale aj tak, je to dost velka chyba...poznam zopar nie prave pozitivnych prikladov :wink:
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

pozitivne priklady, negativne priklady. myslim si, ze sa tu najde sto ludi, ktori dopadli dobre a sto ludi, ktori dobre nedopadli. skor trebalo dat na zaciatku hlasovanie, pretoze ak sa dvaja nejaki spoluziaci maju naozaj radi, neznamena to, ze adlsi dvaja budu na tom rovnako a samozrejme naopak
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Tak ja som sa dal so svojou holkou dokopy na konci tretieho ročníka na gymku. A sme spolu už 3 a pol roka :-) Klape nám to perfektne, na jednotku. Jednoducho sme sa našli :smt057 Ani som nejak nerozmýšlal nad tým, čo by bolo keby sme sa rozišli. Nechal som tomu voľný chod. Jasné, že kedy sme sas rozišli bolo by to o ničom. A to som sedel ešte za ňou :-) Asi by to bolo peklo. Ale chvalabohu sa nič také stalo :wink:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

problem to nie je. len by mi to bolo divne po rozchode. stale by sme chodili do tej istej triedy. uz by to nebolo ono
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

ved ked ju lubis... vsetko je to o tom... len o tom... a aj keby prisiel rozchod... no a? ...riesit ho budes ty a ona... zalezi na vas, ako to bude... videla som, ze sa to da aj podobrom... je to trosku zvlastne, ale urcite sa da prezit... ved ked ju milujes, nie je co riesit...
Dingo1942
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

Ja a moje dievca sme spoluziaci a problem nevidim :) cez prestavky sa venujeme jeden druhemu , ale nie tak ako ked sme von / :lol: / no a uz sme sa rozisli bolo vsetko ok a daly zme sa zas do kopy a neni problem
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

chodim so spoluziackou uz skoro rok a pravdu povedat, znovu by som sa to takeho vztahu nepustal... je to super baba, milujem ju, ona mna, rozumieme si... ako vsak skonci skola, casto sa stane, ze by som si isiel niekam sadnut so spoluziakmi, ved som s nou bol cely den... no a tu je kamen urazu. ona by radsej este bola so mnou, ale skombinovat ju s posedenim pri pivku proste nejde... keby nebola spoluziacka, cely den by som sa na nu tesil a pivo by bolo podstatne mensie lakadlo...
dalsia vec: zazili ste dievcata v skole... "ja to neviem, urcite ma vyvola, dostanem 5..." z toho ma moze fakt ze dr*nut. no a ked pocujete toto vlastnu babu z ust vypustit, pritom to samozrejme vie trikrat lepsie ako ja a to sa chcem hlasit, tak to fakt ze nasere.
no a co sa tyka toho rozchadzania, boli tu taki co tvrdia, ze to je posledne na co treba mysliet, ked niekoho milujem. to je pekne, ale akakolvek velka laska ze moze hocikedy zvrtnut a rozchadzanie v triede je nieco co nechcem zazit. aj ked si poviem: sme predsa rozumni ludia, po rozchode mozme ostat kamarati... nemusi to tak byt. a kvasit rok alebo viac v jednej triede po rozchode, este v pripade ze to bolo jednostranne rozhodnutie, to by bolo fakt ze nahovno...
cize ja so svojej vlastnej skusenosti(kto nieje zla...) hovorim: vztah so spoluziackou? NIE!
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ja neviem rozhodne by som sa vsak do vztahu so spoluziackou nepustal, ale je pravda ze to nieje otazka racionality ale pocitov, takze by viacmenej nemalo byt co riesit. Ale ak by som si mal vybrat, takisto ako kolega hovorim NIE
pidrik
Expert
Expert

re

Príspevok od používateľa pidrik »

tak ja hovorim ano aj nie :lol: zazil som, bolo to krasne , stalo to za to ale po rozchode....to uz zato nestalo :cry: ,ale taky je zivot
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

toto podla mna nie je dobre pretoze clovek je s tym druhym privelmi casto a skor vidi jeho chyby o ktorych si najprv mozno povie ze nevadi kazdy ma svoje muchy ale neskor mu zacnu prekazat a nastava problem... podla mna ideal v takychto skolskych veciach je mat babu na skole v inej triede, clovek s nou moze byt obcas cez prestavky ale zase nie stale a obcas ist po skole... aj ked nemam s tymto ziadnu skusenost takze zatial len teoria :P
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

je na tom nieco ved teoria hybe svetom ale nie stale :wink: tazko povedat pretoze ma to svoje vyhody aj nevyhody takze pre aj proti :wink:
midnight_man
Guru
Guru

al

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sice s tym nemam skusenosti,,ale moze to byt zaujimave...ked ste spolu,,vidite sa kazdy den,,,sedite spolu v lavici,,,obcas sa chytite za ruku :-D cela trieda sa smeje,,ale nie vazne,,je to zaujimave jaby som to bral,,,lebo by som s nou bol kazdy den,,ale potom ak by sa rozisli,,to by bolo velmi,,ale velmi neprijemne :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: al

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:Sice s tym nemam skusenosti,,ale moze to byt zaujimave...ked ste spolu,,vidite sa kazdy den,,,sedite spolu v lavici,,,obcas sa chytite za ruku :-D cela trieda sa smeje,,ale nie vazne,,je to zaujimave jaby som to bral,,,lebo by som s nou bol kazdy den,,ale potom ak by sa rozisli,,to by bolo velmi,,ale velmi neprijemne :(
Pokial sa ti celá trieda smeje, tak to potom svedčí o tom, akych spolužiakov máš :? U nás v triede /stredná/ jeden takýto vzťah funguje už vyše roka a nevyzerá to, že by sa chystal rozchod, aj keď stať sa môže všeličo. Aj keď oni si až neuveriteľne dobre sadli :)
Najviac ma na tom udivuje, že sa seba navzájom ešte nepresýtili. Keby osm sa s holkou videl denno-denne viac ako rok + ešte v súkromí, možno by ma to omrzelo. To by musela byť "tá pravá"...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jin napísal:Pokial sa ti celá trieda smeje, tak to potom svedčí o tom, akych spolužiakov máš :?
To som bral ako zart ;)
jin napísal:Najviac ma na tom udivuje, že sa seba navzájom ešte nepresýtili
. Maju sa radi,,, ;) mocccc radi,,a to je dobre
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

midnight_man napísal:. To som bral ako zart :Wink:
Hej pochopil som. To sú také "základkárske maniere".
Inak vzťah môže ešte fungovať na škole vcelku dobre aj systémom, že každý ste z inej triedy. Aj také dlhodobejšie vzťahy poznám :wink:
Napísať odpoveď