Co hovorite na Deja voux ?
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... sorry ale ty sa mi tu snazis nahovorit, ze ked vnimam nejaku situaciu a do toho povie moj kamarat nieco co nastartuje ten stav mysli ... tak zato mozu oci ??? ...Andr3w napísal:neviem co je na tomto pravdy ale ja som pocul ze tieto veci ze nieco robite a zda sa vam ze ste to uz niekedy to iste zazili maju na svedomy oci..pretoze ani ludsky mozog nie je dokonaly alebo skor oci..ide o to ze jedno oko vnima danu situaciu o cosi skorej...ide o par milisekund..alebo aj menej...a na zaklade toho si mozog zacne mysliet AHAAA toto tu uz predsa bolo
ale to len vase oko zaznamenalo danu situaciu o cosi skorej ako to druhe a tak ste potom z toho prekvapkany...a mozno ze to tak nie je..neviem
-
johnykilla
Light Star
si fest zadrel o tej maternicisafan napísal:Stava sa to kazdemu.je to nepopieratelny fenomen.otazka je preco a ako sa to deje.niektori tvrdia,ze este v maternici sa nam premietne cely zivot pred ocami a my len vidime to,co sme uz videli vtedy.ale to su dohady a halusky...nikto nevie preco je to tak...
vsetko je to o chybe v podvedomi....ty tu chvilu prave zijes, ale mozog ju ma v zlomku sekundy zrazu "ulozenu" ako tyzden, mesiac alebo aj rok staru.
hej stava sa to ale fakt neviem ci je to vyplod fantazie alebo co napr na fyzike sme sa ucili ze ked niekde idete ze sa ti moze stat ze to miesto presne poznas lebo ze to nejako elektromagnticke vlny sa odrazaju od atmosfery ci ako a ked si dobre naladeny ako prijmac
taq ze to mozes zaxytit no neviem ci tomu mam verit ale daco taqe sa mi uz stalo ze jedno sidlisko som uplne poznal ako keby som tam byval 
taketo pripady mam celkom casto. teraz sice pomenej, ako ked som bol mensi, ale aj tak. ale neni to ziadna tragedia, ani nijaka podobna vec z tej teorie. obycajne situacie. napr.: sedim pred telkou a zrazu pride braxo, cosi trepne a ja si poviem v duchu: teraz mi povies o tomto a tomto. a on to naozaj povedal. potom som mu povedal, ze o tom sa mi snivalo. a on ze aj jemu sa taketo cosi stava. proste haluz
to bola len jedna udalost z mnoha...
Dalo by sa povedat, ze tak ako pri vsetkom, tvoj mozog hlada racionalne vysvetlenie. Pravdupovediac, uz som sa s teoriou rozdielneho vnimanie reality jednotlivymi ocami stretol. Cital som o tom v jednej knihe. Je tam vysvetlene aj preco niektori dokazu povedat co sa za chvilku stane, jednoducho mozog si to domysli. Neviem ci je to tak, ale znie to logicky.jackb napísal:dajme tomu,ale preco sa potom cloveku zda,ze sa mu to snivalo?
Navyse tvoj mozog preberie asi 150 000 informacii za sekundu, z toho si asi 1000 uvedomujes, ostatne su len veci ako tlkot srdca, dychanie, cinnost niektorych organov atp. A pri tomto mnozstve staci, ze informaciu z jedneho oka a informaciu z druheho oka predeli nejaka ina informacia a tym vznikne tento jav. Jedna sa o taky maly cas, ze neexistuje zariadenie ktore by ho dokazalo zaznamenat, okrem mozgu. Najcastejsie sa to stava v puberte, ked je mozog celkovo zmateny velkym poctom zmien.
-
jamess
Light Professional
ja sa s tym stretavam nehorazne casto, dokonca cca pred dvoma tyzdnami nas ucka zacala ucit pocitat rychlosti projektilu pomocou vektorov a sa nas pytala ze ci sme to uz robili a ja ze hej, ale nikto iny zo spoluziakov nepovedal ano, tj nikto to nerobil a ja som si pritom upne cisto a jasno pamatal ze sme to uz robili, a potom ucitelka zacala nieco trepat o tom a tiez som si zrazu spomenul ze to uz som predsa raz zazil....nechutny pocit ze viem ze to uz bolo ale nemozem to napravit/zmanipulovat
-
jAssin
Light Expert
Mne sa to uz parkrat stalo!!Niekedy sa mi nieco aj snivalo a o take tri roky sa to aj stalo!!To je haluz.Raz sa aj jednej mojej byvalej nieco podobne snivalo!!Mal som ist do novej prace,a ze tam bude pracovat jedna holka ktora sa vola tak isto ako ona.A ze ju s nou podvediem.Aj popisala ako vyzera,kratke vlasy po plecia,chuducka,a vysoka.Nastupil som a any nie o mesiac som sa dopocul od kolegou ze ma jedna baba( ktora presne vyzerala ako ona ktoru popisla byvala)chce!!Lepsie povedane ma o mna zaujem!Tak to je brutus!!Ale nepodviedol som.