chyba mi tu tema (zdravie,ludske telo,choroby...)

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

chyba mi tu tema (zdravie,ludske telo,choroby...)

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

co vy nato ?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

temu mozes zalozit. ak si mal na mysli osobitne forum tak to nebude. tem s danou tematikou zatial nie je tolko aby na to bolo potrebne osobitne forum
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

super napad........skor nez clovek zacne chaosit, tak nech to rozobere s viacerymi ludmi :) a kazdy ma ako take skusenosti s chorobami a podobne
Professional
Professional

mastermind napísal:temu mozes zalozit. ak si mal na mysli osobitne forum tak to nebude. tem s danou tematikou zatial nie je tolko aby na to bolo potrebne osobitne forum
chcel som povedat osobne forum. Lebo toto mi (nam) tu chyba
zdravotne problemi ,ludske telo ,choroby , dusevne problemi zdravotnictvo , a rozne oblasti
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mastermind napísal:temu mozes zalozit. ak si mal na mysli osobitne forum tak to nebude. tem s danou tematikou zatial nie je tolko aby na to bolo potrebne osobitne forum
Práve preto je tu podobných tém tak málo, pretože tu takéto niečo nemáme. Myslím, že toto je veľmi dobrý nápad, určite by sa to hodilo a fórum by bolo ešte komplexnejšie. Vo veľa veciach by som aj ja vedel pomôcť. Snáď to za mňa hovorí aj môj avatar a meno :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zalozte si na to temu, osobitna sekcia sa pridavat nebude.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Zalozte si na to temu, osobitna sekcia sa pridavat nebude.
Jasné, rešpektujem rozhodnutie vedenia fóra. Ale mohli by sme vedieť dôvod :?: Hm?
Je to komplexná oblasť kde by sa dostalo na rady ako sa zdravo stravovať, čo robiť v prípade úrazu, aké vytamíny je vhodné brať v zime, aké v lete, očkovania, povzbudenia pred operáciou, pred chirurgickým zákrokom / musíš vedieť, že je lepšie ak človek vie do čoho ide/, čo v prípade choroby, zdravotných problémov...
Škoda, bola by to veľmi poučná sekcia...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

eritrocit: Ak si chory, tak navstiv svojho lekara, to je to najlepsie co mozes spravit. Keby sa zalozilo nieco taketo, tak potom by sa musel uz aj auto tuning, ale ani jedno a ani druhe by nemalo potrebny pocet tem. Raz za cas sa tu nieco take vyskytne, takze to mozete kludne pisat medzi Ostatne.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

jak moze niekto napisat vytamin? :smt107
mastermind
VIP
VIP

toto je diskusne forum a nie zdravotna poradna. chceme sa vyhnut pripadu, ze by tu niekto niekomu poradil a malo by to skarede nasledky.
ak si chory navstiv svojho lekara a nie diskusne forum.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

suhlasim tu s mastermindom povyse.
btw ak riesim specificky problem tak existuju aj fora venovane len tomu danemu problemu takze sa daju najst aj fora tykajuce sa zdravia atd kde skor sa niekto vyjadri k problemu ako (bez urazky) 14 rocne lamy
vid vytamin.. fakt no comment :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Všimol som si aj ja, že aj vo fóre erotika a vzťahy sa riešili viacere zdravotné problémy, tak som založil tému, po ktorej je taka "poptávka" v sekcii život, štýl, cestovanie, link je tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=464282#464282 uvidíme, že ako sa to tam bude rozvíjať a či naozaj je nutné nové fórum iba pre túto problematiku :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Napísal so vytamín. A ČO ??? To že v nicku mám dva pravopisné chyby si tu 99,8 % ľudí nevšimlo a teraz sa idete zosrať z toho, že do vitamínu som dal tvrdé Y !!!
Toto snáď ani nie je možné, raz sa pomýlim, píšem s diakritikou, interpunkciou, ale práve mňa idete drbať za nejaký vitamín. Nebuďte smiešny, pozrite sa na príspevky ostatných, polovica ľudí tu prakticky nevie písať :evil:
dair, len v tvojom príspevku som napočítal 28 gramatických chýb, takže nabudúce sa radšej neozývaj, bolo to trápne.
mastermind
VIP
VIP

eritrocit klido pido. schlad si hlavu. ked nevies prijat ziadnu kritiku tak sem ani nelez.
napisal si vytamin, bol to zader. keby si mal uroven tak by si napisal nieco v tom style "Ups sorry pomylil som sa..." ale toto?
a mimochodom mas tam dalsiu chybu... ma byt smiesni a nie smiesny.
co sa tyka ostatnych. na gramaticke chyby tu mame gramaticke okienko, takze nabuduce to poslite tam, aby sa zbytocne neodbocovalo od topicu danej temy.
Professional
Professional

mastermind napísal:toto je diskusne forum a nie zdravotna poradna. chceme sa vyhnut pripadu, ze by tu niekto niekomu poradil a malo by to skarede nasledky.
ak si chory navstiv svojho lekara a nie diskusne forum.
a preco ked to ludia chcu. A co chces aby sa tu bavilo iba o kompoch a hrach ? Ja si myslim ze skor by sa tu pomahalo ako niekomu zle poradit a mat to skarede nasledky .. vobec si to nemyslim , tu sa mozme podelit o svoje problemi a nie nechat vsetko na Lekara.Ved zdravie je to najdolezitejsie ci nie ?!
edit : asi iba admini su proti tomu :roll:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Holubar napísal:jak moze niekto napisat vytamin? :smt107
Tak isto, ako niekto napise "mynuta" :aasmile27:
mastermind
VIP
VIP

M4jk1:-) napísal:a preco ked to ludia chcu. A co chces aby sa tu bavilo iba o kompoch a hrach ? Ja si myslim ze skor by sa tu pomahalo ako niekomu zle poradit a mat to skarede nasledky .. vobec si to nemyslim , tu sa mozme podelit o svoje problemi a nie nechat vsetko na Lekara.Ved zdravie je to najdolezitejsie ci nie ?!
edit : asi iba admini su proti tomu :roll:
treba si uvedomit rozdiel medzi pocitacom a clovekom. ak niekto riesi problem s PC a nieco mu tam padne, formatne disk a bez vacsich nasledkov funguje dalej.
no ludske zdravie je ina vec. neverim ze je tu tolko ludi ktori maju dostatocne vzdelanie pripadne vedomosti na to aby forum o zdravi mohlo fungovat na urovni. ak uz niekto riesi svoj zdravotny problem, chce pocut radu od niekoho kto vie o com hovori a nie pocut recepty starej matere.

ak sa niekto neciti dobre nech navstivi lekara, pripadne fora ktore su na to urcene.
Professional
Professional

mastermind napísal:treba si uvedomit rozdiel medzi pocitacom a clovekom. ak niekto riesi problem s PC a nieco mu tam padne, formatne disk a bez vacsich nasledkov funguje dalej.
no ludske zdravie je ina vec. neverim ze je tu tolko ludi ktori maju dostatocne vzdelanie pripadne vedomosti na to aby forum o zdravi mohlo fungovat na urovni. ak uz niekto riesi svoj zdravotny problem, chce pocut radu od niekoho kto vie o com hovori a nie pocut recepty starej matere.

ak sa niekto neciti dobre nech navstivi lekara, pripadne fora ktore su na to urcene.
zrazu co ? ale v teme erotike sa radi o 106 ale to nikomu nevadi ja nevravim ze tu su vystudovany odbornici ale urcite vela ludi ma problem s tvarou,bolestami,chorobami a rozne veci a urcite maju tu skusenosti a vedia dat radu . Ved je nieco dolezitejsie ako zdravie ? .. vlastne hej ako pretaktovat grafiku a este k tomu ze su tu fora kde sa riese zdravie ... ja nevravim ze ne a po hardwaroch pocitacoh niesu abo co ..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

M4jk1:-) napísal:zrazu co ? ale v teme erotike sa radi o 106 ale to nikomu nevadi ja nevravim ze tu su vystudovany odbornici ale urcite vela ludi ma problem s tvarou,bolestami,chorobami a rozne veci a urcite maju tu skusenosti a vedia dat radu . Ved je nieco dolezitejsie ako zdravie ? .. vlastne hej ako pretaktovat grafiku a este k tomu ze su tu fora kde sa riese zdravie ... ja nevravim ze ne a po hardwaroch pocitacoh niesu abo co ..
najuzitocnejsia rada aku ti moze niekto dat je chod k doktorovi, nechce sa mi hladat, ale posledna tema co zalozil holubar o tom co ho trapi tak dopadla, a netreba vymyslat co vsetko by to mohlo byt, treba zajst za doktorom on to vie, nie banda na diskusnom fore - tymto sa nechcem dotknut pripadnych mudr a studujucich mudr na tomto fore :)

//mastermind: presne tak.
mastermind
VIP
VIP

to ze niekto nie je spokojny so svojim penisom, pripadne sa pyta ci je normalne ze z neho vyjde nieco biele pri masturbovani nepovazujem za radu tykajucu zdravia.
ak ma niekto problem s pletou, nech sa paci. nech si vytvori temu, alebo nech napise do temy ktoru vytvoril frikso. Osobitne forum na to nebude.
Tem, v ktorych sa riesia veci tykajuce sa zdravia, nie je tolko aby si to zasluzilo vlastne forum. Je to omnoho viac tem tykajucich sa napr. aut a nemame tu forum auto-moto.
koniec debaty.
Napísať odpoveď