Internet na mesiac

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
XSpeedyX
Amateur
Amateur

Internet na mesiac

Príspevok od používateľa XSpeedyX »

Chcem sa spytat. Na Vianoce idem na mesiac (Priblizne) na Slovensko. Zoberiem si pravdepodobne laptop (notebook), no potrebujem vediet, ci je mozne mat nejake internetove pripojenie len na mesiac, tak aby sa dalo zrusit potom. Ide mi konkretne o net v meste Poprad.
Budem rad, s hocijakymi navrhmi....
Dakujem
ven0m
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Internet na mesiac

Príspevok od používateľa ven0m »

XSpeedyX napísal:Chcem sa spytat. Na Vianoce idem na mesiac (Priblizne) na Slovensko. Zoberiem si pravdepodobne laptop (notebook), no potrebujem vediet, ci je mozne mat nejake internetove pripojenie len na mesiac, tak aby sa dalo zrusit potom. Ide mi konkretne o net v meste Poprad.
Budem rad, s hocijakymi navrhmi....
Dakujem
Si najdes dost nezabezpecených sieti a sa pripojis :)
poprípade s nejakým miestným providerom :)
A kvoli com utam vlastne ides ? pracovne, kvoli skole, dovolenka ? :P
budes bývat na nejakom sídlisku alebo v hoteli ?
XSpeedyX
Amateur
Amateur

bobormako napísal:Si najdes dost nezabezpecených sieti a sa pripojis :)
poprípade s nejakým miestným providerom :)
A kvoli com utam vlastne ides ? pracovne, kvoli skole, dovolenka ? :P
budes bývat na nejakom sídlisku alebo v hoteli ?
Hm..Pochybujem, ze v PP najdem nezabezpecene siete.. Pochybujme, ze sa najdu vobec nejake...
Vianoce = Dovolenka... asi tak nejak. A byvat v bytovke. Sak normalka si predstav, ze zijes v PP a chces net na mesiac. Co urobis? :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

XSpeedyX napísal:Hm..Pochybujem, ze v PP najdem nezabezpecene siete.. Pochybujme, ze sa najdu vobec nejake...
Vianoce = Dovolenka... asi tak nejak. A byvat v bytovke. Sak normalka si predstav, ze zijes v PP a chces net na mesiac. Co urobis? :lol:
Mna jedine co napada, ak tam budes byvat u niekoho kdo ma pevnu linku tak dial up...potom ako bolo spomenute local provideri alebo sa na niekoho napichnut :P.
XSpeedyX
Amateur
Amateur

kukiak napísal:Mna jedine co napada, ak tam budes byvat u niekoho kdo ma pevnu linku tak dial up...potom ako bolo spomenute local provideri alebo sa na niekoho napichnut :P.
JJ..Pevna bude k dispozicii a nad dial-up som uz uvazoval. Ale da sa potom po mesiaci odhlasit a zrusit to?
ven0m
Light Professional
Light Professional

XSpeedyX napísal:Hm..Pochybujem, ze v PP najdem nezabezpecene siete.. Pochybujme, ze sa najdu vobec nejake...
to si píš že nájdeš nezabezpečené siete 8)
si zober net od t-mobilu na skúsku a potom im ho vrát :D sice to na mesiac mat nebudes, ale aspon budes mat cas na rozmýšlanie :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

XSpeedyX napísal:JJ..Pevna bude k dispozicii a nad dial-up som uz uvazoval. Ale da sa potom po mesiaci odhlasit a zrusit to?
jj, myslim ze dial up + rodinny internet (od 16:00 cez prac.dni a cez vykend neobmedzene) je bez viazanosti..teda bol, ked som ho mal, ale pre istotu so to este pozri.
snake2
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa snake2 »

prehovor niekoho aby ti ten net na ten mesiac vyzdielal. to by som skorej spravil takto ako si dat zriadit novy net .. vis si predstavit ze oni by ti to mohli dojst zapojit az po tej mesacnej dovolenke :lol: na slovensku je vsetko mozne
ven0m
Light Professional
Light Professional

kukiak napísal:jj, myslim ze dial up + rodinny internet (od 16:00 cez prac.dni a cez vykend neobmedzene) je bez viazanosti..teda bol, ked som ho mal, ale pre istotu so to este pozri.
je bez viazanosti, teda za predpokladu ze to chces nazývat internetom :roll:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bobormako napísal:je bez viazanosti, teda za predpokladu ze to chces nazývat internetom :roll:
Ver tomu, keby si bol v situacii, ze nic nic sa uz nenajde..by si ho bral..stary dobry dial up 5 kB/s...
ven0m
Light Professional
Light Professional

kukiak napísal:Ver tomu, keby si bol v situacii, ze nic nic sa uz nenajde..by si ho bral..stary dobry dial up 5 kB/s...
Ver mi že som v takej situácii :)
XSpeedyX
Amateur
Amateur

bobormako napísal:je bez viazanosti, teda za predpokladu ze to chces nazývat internetom :roll:
To je jedno aky net. Jasne, ze nemienim tahat linky a uploadovat. :lol: To len tak chceknut spravy a pozriet mail, atd... A naco su predplatene karty? Ako sa daju pouzit?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

XSpeedyX napísal:To je jedno aky net. Jasne, ze nemienim tahat linky a uploadovat. :lol: To len tak chceknut spravy a pozriet mail, atd... A naco su predplatene karty? Ako sa daju pouzit?
Napriklad t-com ma take prepplatene..kupis co ja viem za 400sk kredit..a mas stanovene, kolko platis za minutu/hodinu...pozri sa na ich stranku..tusim aj slovanet ma take karty..ale vsetklo to ide na princim dial up alebo isdn.
Napísať odpoveď