Internet na mesiac
Internet na mesiac
Chcem sa spytat. Na Vianoce idem na mesiac (Priblizne) na Slovensko. Zoberiem si pravdepodobne laptop (notebook), no potrebujem vediet, ci je mozne mat nejake internetove pripojenie len na mesiac, tak aby sa dalo zrusit potom. Ide mi konkretne o net v meste Poprad.
Budem rad, s hocijakymi navrhmi....
Dakujem
Dakujem
Re: Internet na mesiac
Si najdes dost nezabezpecených sieti a sa pripojisXSpeedyX napísal:Chcem sa spytat. Na Vianoce idem na mesiac (Priblizne) na Slovensko. Zoberiem si pravdepodobne laptop (notebook), no potrebujem vediet, ci je mozne mat nejake internetove pripojenie len na mesiac, tak aby sa dalo zrusit potom. Ide mi konkretne o net v meste Poprad.
Dakujem
poprípade s nejakým miestným providerom
A kvoli com utam vlastne ides ? pracovne, kvoli skole, dovolenka ?
budes bývat na nejakom sídlisku alebo v hoteli ?
Hm..Pochybujem, ze v PP najdem nezabezpecene siete.. Pochybujme, ze sa najdu vobec nejake...bobormako napísal:Si najdes dost nezabezpecených sieti a sa pripojis![]()
poprípade s nejakým miestným providerom![]()
A kvoli com utam vlastne ides ? pracovne, kvoli skole, dovolenka ?![]()
budes bývat na nejakom sídlisku alebo v hoteli ?
Vianoce = Dovolenka... asi tak nejak. A byvat v bytovke. Sak normalka si predstav, ze zijes v PP a chces net na mesiac. Co urobis?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mna jedine co napada, ak tam budes byvat u niekoho kdo ma pevnu linku tak dial up...potom ako bolo spomenute local provideri alebo sa na niekoho napichnutXSpeedyX napísal:Hm..Pochybujem, ze v PP najdem nezabezpecene siete.. Pochybujme, ze sa najdu vobec nejake...
Vianoce = Dovolenka... asi tak nejak. A byvat v bytovke. Sak normalka si predstav, ze zijes v PP a chces net na mesiac. Co urobis?
JJ..Pevna bude k dispozicii a nad dial-up som uz uvazoval. Ale da sa potom po mesiaci odhlasit a zrusit to?kukiak napísal:Mna jedine co napada, ak tam budes byvat u niekoho kdo ma pevnu linku tak dial up...potom ako bolo spomenute local provideri alebo sa na niekoho napichnut.
to si píš že nájdeš nezabezpečené sieteXSpeedyX napísal:Hm..Pochybujem, ze v PP najdem nezabezpecene siete.. Pochybujme, ze sa najdu vobec nejake...
si zober net od t-mobilu na skúsku a potom im ho vrát
-
kukiak
Addict
jj, myslim ze dial up + rodinny internet (od 16:00 cez prac.dni a cez vykend neobmedzene) je bez viazanosti..teda bol, ked som ho mal, ale pre istotu so to este pozri.XSpeedyX napísal:JJ..Pevna bude k dispozicii a nad dial-up som uz uvazoval. Ale da sa potom po mesiaci odhlasit a zrusit to?
je bez viazanosti, teda za predpokladu ze to chces nazývat internetomkukiak napísal:jj, myslim ze dial up + rodinny internet (od 16:00 cez prac.dni a cez vykend neobmedzene) je bez viazanosti..teda bol, ked som ho mal, ale pre istotu so to este pozri.
-
kukiak
Addict
Ver tomu, keby si bol v situacii, ze nic nic sa uz nenajde..by si ho bral..stary dobry dial up 5 kB/s...bobormako napísal:je bez viazanosti, teda za predpokladu ze to chces nazývat internetom
Ver mi že som v takej situáciikukiak napísal:Ver tomu, keby si bol v situacii, ze nic nic sa uz nenajde..by si ho bral..stary dobry dial up 5 kB/s...
To je jedno aky net. Jasne, ze nemienim tahat linky a uploadovat.bobormako napísal:je bez viazanosti, teda za predpokladu ze to chces nazývat internetom
-
kukiak
Addict
Napriklad t-com ma take prepplatene..kupis co ja viem za 400sk kredit..a mas stanovene, kolko platis za minutu/hodinu...pozri sa na ich stranku..tusim aj slovanet ma take karty..ale vsetklo to ide na princim dial up alebo isdn.XSpeedyX napísal:To je jedno aky net. Jasne, ze nemienim tahat linky a uploadovat.To len tak chceknut spravy a pozriet mail, atd... A naco su predplatene karty? Ako sa daju pouzit?