videohovory K610i nokia 6233

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
samson010
Medium Expert
Medium Expert

videohovory K610i nokia 6233

Príspevok od používateľa samson010 »

zdrawim , idu vam videohovory? na k610i mi napise ze videohovor konci, ani neskusa volat nic, na 6233 mi zacne vytacat a napise chyba spojenia,,, pritom mam v obidvoch 3g simkartu ,, musi byt ta sluzba videohovor niejako nastavena? poradte diky
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

a si v oblasti 3G ? t-mobile ma pokrytu myslim len blavu aj to nie uplne a Orange ma pokrytie vacsie BA, KE, BB a este asi niekde ale presne to neviem ...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

ak mas 3G signal, mas tam hore taku modru gulicku, signal uz mas uz aj v mestach ako LC ZV atd.

pokial si kupil 3G phone a pouzivas 3G sim, skus pripadne kontaktovat operatora, alebo este skus ci sa tebe niekto s videohovorom dovola
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

takze signal 3G by uz mal byt v kazdom meste ktore ma nad 20000 obyvatelov u ORANGE .. T-Mobile ma pokryte asi len Stare Mesto, Petrzalku, ...

u SE sa ti 3G ukazuje ako taka modra vec hore vedla signalu (ako uz povedal kolega nad tymto prispevkom) a u nokii sa ti to zobrazuje pod palickami znaciacimi signal .. namiesto obrazku antenky tam budes mat napisane 3G
samson010
Medium Expert
Medium Expert

ano na sonz ericsone som si vsimol sem tam tu modru gulicku no na nokii pise 3g ale nic, akurat dnes som bol v skole priatelka v praci a vsetko fungovalo , super celkom vec, takze vyriesene problem bol asi v tom ze na jej sidlisku nieje siglal pre 3G preto to asi neslo , diky
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

no vsimol som si tiez ze signal 3G nieje velmy silny, uz pri zajdeni do vchodu ziadny nemam, len klasicky.
samson010
Medium Expert
Medium Expert

ano to je asi tak aj u mna no co uz :-) asi to moc vyuzivat nebudem , kedze to funbguje len v centre teoreticky,,,
Sofly20
Amateur
Amateur

mne to fakci

Príspevok od používateľa Sofly20 »

:twisted: bývam v LM taký zapadákov presnejsie Podbreziny a v pohode signál 3G popi*i mam Sony Ericsson K610i :!:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Re: mne to fakci

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Sofly20 napísal::twisted: bývam v LM taký zapadákov presnejsie Podbreziny a v pohode signál 3G popi*i mam Sony Ericsson K610i :!:
lenze ty mas orange a oni t-mobile
Napísať odpoveď