zdrawim , idu vam videohovory? na k610i mi napise ze videohovor konci, ani neskusa volat nic, na 6233 mi zacne vytacat a napise chyba spojenia,,, pritom mam v obidvoch 3g simkartu ,, musi byt ta sluzba videohovor niejako nastavena? poradte diky
a si v oblasti 3G ? t-mobile ma pokrytu myslim len blavu aj to nie uplne a Orange ma pokrytie vacsie BA, KE, BB a este asi niekde ale presne to neviem ...
takze signal 3G by uz mal byt v kazdom meste ktore ma nad 20000 obyvatelov u ORANGE .. T-Mobile ma pokryte asi len Stare Mesto, Petrzalku, ...
u SE sa ti 3G ukazuje ako taka modra vec hore vedla signalu (ako uz povedal kolega nad tymto prispevkom) a u nokii sa ti to zobrazuje pod palickami znaciacimi signal .. namiesto obrazku antenky tam budes mat napisane 3G
ano na sonz ericsone som si vsimol sem tam tu modru gulicku no na nokii pise 3g ale nic, akurat dnes som bol v skole priatelka v praci a vsetko fungovalo , super celkom vec, takze vyriesene problem bol asi v tom ze na jej sidlisku nieje siglal pre 3G preto to asi neslo , diky