M4jk1:-) napísal:troska sa mi zdaju admini konzervativni ze nechcete robit zmeny. Ale ze "keby" bola tema zdravie tak je o neviem kolko krat rozlahlejsia ako tema auta. A ktomu ze niesu tu ziadni odbornici tak to by som bol trocha ticho ako mastermind ako si vravel ze mozme zle poradit alebo niejako tak to bolo. Teraz k tomu keby bolo nieco zavazne tak najprv musis ist k lekarovi a aby ti dal predpis a potom si mozes ist kupit (latku,liek ... ). A neverim keby bola napr. tema problem s akne tak by ludia pisali daj si na to benzin..... takze asi tak
niektore myslienky z tohto prispevku mi usli ale znova ti skusim povedat to co som tu uz napsial. aj ked sa mi zda ze je to zbytocne.
Na fore nie je tolko tem o zdravi, ze by potrebovali vlastne forum, tie temy nie su take obsiahle aby potrebovali vlastne forum, skonci sa to stale rovnako, teda nepotrebuju vlastne forum.
nikto netvrdi ze sa to casom nemoze zmenit. ak uvidime, ze pocet tem s touto tematikou naozaj vzrastol a uz ich je prilis vela na to aby mohli byt odlozene trebars vo volnej diskusii mozno budeme uvazovat o vytvoreni noveho fore. V tejto dobe vsak o tom neuvazujeme.
vedenie nie je konzervativne. Zvazilo klady a zapory takehoto fora a rozhodlo sa inak ako si chcel. to neznamena ze je konzervativne.