Prva hadka
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Sperow
Light Expert
ja som sa s mojou priatelkou raz pochytil, ale kôli takej kravine, ze som chcel zostat v jednom klube s priatelmi a ju by som iba odkopol domov...
tak sa na mna nahnevala, ze necelé dva dni so mnou ani neprehovorila..
kebyze to je kôli niecomu horsiemu, nepoviem... ale kôli takéjto kravine.. uplne ma ignorovala....
..uz nechcem zazit taký pocit.... hlavou ti prebehne vela rôznych myslienok... aj tých najhorsich..velmi som sa preto trápil
ale nakoniec sa umúdrila a este aj ona sa mi ospravedlnila, ze nemala na mna tak vyletiet.. a robit také scený 
tak sa na mna nahnevala, ze necelé dva dni so mnou ani neprehovorila..
..uz nechcem zazit taký pocit.... hlavou ti prebehne vela rôznych myslienok... aj tých najhorsich..velmi som sa preto trápil
-
matus121
Light Professional
po akom case sa umudrila???Sperow napísal:ja som sa s mojou priatelkou raz pochytil, ale kôli takej kravine, ze som chcel zostat v jednom klube s priatelmi a ju by som iba odkopol domov...
tak sa na mna nahnevala, ze necelé dva dni so mnou ani neprehovorila..kebyze to je kôli niecomu horsiemu, nepoviem... ale kôli takéjto kravine.. uplne ma ignorovala....
..uz nechcem zazit taký pocit.... hlavou ti prebehne vela rôznych myslienok... aj tých najhorsich..velmi som sa preto trápilale nakoniec sa umúdrila a este aj ona sa mi ospravedlnila, ze nemala na mna tak vyletiet.. a robit také scený
-
erytrocyt
VIP
Dobre Mistiq: Nemení svoje správanie? Začni sa k nej správať tak ako ona k tebe. Možno o tom vnútorne nebudeš presvedčený, a bude ťa to doma trápiť, že sa k nej správaš škaredo, ale možno jej to dojde.
Nechcem ti tým povedať aby si k nej bol ako pes. To určite nie. Buď k nej taký, aká je ona k tebe.
Skúšal si sa s ňou o tom porozprávať?
Nechcem ti tým povedať aby si k nej bol ako pes. To určite nie. Buď k nej taký, aká je ona k tebe.
-
matus121
Light Professional
to je v tom, ze od zaciatku tyzdna je chora a navsteva u nej nie je mozna(viacero dovodov), no vcera som jej prezvonil a odzvonila hnederitrocit napísal:Dobre Mistiq: Nemení svoje správanie? Začni sa k nej správať tak ako ona k tebe. Možno o tom vnútorne nebudeš presvedčený, a bude ťa to doma trápiť, že sa k nej správaš škaredo, ale možno jej to dojde.
-
midnight_man
Guru
prva hadka?
prva hadka? heh,,ked som prisiel neskoro ,,mali sme ist von a prisiel som o 45 min neskor,,,cely vecer som zehlil..zehlil..mojkal...
,,a nakoniec sa mi podarilo...baby si na taketo veci strasne potrpia,,,pozor na to,,,aj tak uz niesme spolu,,ale toto si pamatam,, 
-
Sperow
Light Expert
mozno ju to uz preslo.... mozno... moju to preslo po 3 dnoch.. ked som jej to dal najavo, ze uz ma nebaví hrat sa na toho, ktorý za to vsetko môze... nech si uvedomí pre akú kravinu sa nahnevala... a odvtedy uz nebola ziadna taká hádka.. a to chodíme spolu cca 1,5 rokaMystiQ napísal:to je v tom, ze od zaciatku tyzdna je chora a navsteva u nej nie je mozna(viacero dovodov), no vcera som jej prezvonil a odzvonila hned
--k babám sa netreba správat len najlepsie ako sa dá... treba nech pocítia, ze si vás musia aj zasluzit
-
erytrocyt
VIP
MystiQ: To že ti odzvonila je super, ale ešte to nič nemusí znamenať. Keď si na mňa spomenie kamarátka, a prezvoní mi, tiež jej odzvoním
Ale predsa nebudeme pesimisti.
Takže ak odzvonila, skús jej napísať niečo pekné. Nie nejakú básničku z internetu.
Niečo v zmysle že je ti smutno že je chorá, chýba ti a už sa tešíš kedy bude zdravá ako rybyčka
Veď ty si to už nejako sformuluješ.
A uvidíš aká bude reakcia, podľa nej sa zariadiš čo ďalej.
Dúfam, že to dobre dopadne
Teraz ma napadlo. Keď ma nechala priateľka a doma som večer sedel pri káve bol neskutočne krásny západ slnka. Obloha bola krvavo červená, tie farby dodnes mám pred očami. Napísal som jej:,, Lucinka, pozri sa vonku, aký je dnes krásny západ slnka. Mrzí ma, že sa naň pozerám sám... Prajem ti krásne sníčky. " Erik
Neodpísala, ale od jej bratranca som sa dozvedel, že po tejto sms-ke sa veľmi rozplakala...
Chcem ti tým povedať že by si jej mohol napísať niečo, čím by si jej naznačil, že ju máš rád a že ti chýba...
Takže ak odzvonila, skús jej napísať niečo pekné. Nie nejakú básničku z internetu.
Niečo v zmysle že je ti smutno že je chorá, chýba ti a už sa tešíš kedy bude zdravá ako rybyčka
A uvidíš aká bude reakcia, podľa nej sa zariadiš čo ďalej.
Dúfam, že to dobre dopadne
Teraz ma napadlo. Keď ma nechala priateľka a doma som večer sedel pri káve bol neskutočne krásny západ slnka. Obloha bola krvavo červená, tie farby dodnes mám pred očami. Napísal som jej:,, Lucinka, pozri sa vonku, aký je dnes krásny západ slnka. Mrzí ma, že sa naň pozerám sám... Prajem ti krásne sníčky. " Erik
Neodpísala, ale od jej bratranca som sa dozvedel, že po tejto sms-ke sa veľmi rozplakala...
Chcem ti tým povedať že by si jej mohol napísať niečo, čím by si jej naznačil, že ju máš rád a že ti chýba...
-
krupica_dnb
Medium Professional
jj, môže byť že ti len chce dať pocítiť aké to je keď ti chýba- možno si sa aj ty choval trochu ľahostajne alebo to tak cítila a chce ti to dať pocítiť tiež... Určite si to čo najskôr vydiskutujte a potom daj vedieť ako si dopadol
no tiež sa mi pár krát stalo že mi toto baba spravila, že ma nechala pár dní na pochybách a keď sme sa stretli povedala že to bola taká skúška že ako sa zachovám.... Vždy som sa tak na$ral že som ju niekam poslal- nezmášam to...
no tiež sa mi pár krát stalo že mi toto baba spravila, že ma nechala pár dní na pochybách a keď sme sa stretli povedala že to bola taká skúška že ako sa zachovám.... Vždy som sa tak na$ral že som ju niekam poslal- nezmášam to...
-
Te-wei
Medium Professional
Hovoríš mi z duše!Sperow napísal:mozno ju to uz preslo.... mozno... moju to preslo po 3 dnoch.. ked som jej to dal najavo, ze uz ma nebaví hrat sa na toho, ktorý za to vsetko môze... nech si uvedomí pre akú kravinu sa nahnevala... a odvtedy uz nebola ziadna taká hádka.. a to chodíme spolu cca 1,5 roka![]()
--k babám sa netreba správat len najlepsie ako sa dá... treba nech pocítia, ze si vás musia aj zasluzit
Ale inak ako tu podaktorých (eritrocit) čítam, mám nutkanie napísať jednej kamarátke,že ju mám rád a záleží mi na nej.
-
erytrocyt
VIP
Hej bro, veď dobre vieš že ju to prejde, daj jej čas, aj moja sa dokázala rozčertiť za kadečo, len to netreba brať tragicky, vypočuj si ju, trošku ukáž že ťa to mrzí. Ukáž jej, že jej slová berieš vážne. Ak na tebe uvidí, že sa tváriš...Hej, mojo šak si porozprávaj... bude to horšie. Po každej búrke zasvieti slniečko, len to niekedy chce trošku trpezlivostiTe-wei napísal:To nutkanie ma už prešlo, bo sme sa chytili zasa a pre kravinu na mňa vybehla a vlastne nechápem doteraz čo sa stalo. Ale čo, nedá si vysvetliť (nie že by bolo veľa čo) tak čo už...
Si tu jeden z tých najrozumnejších, tak sakra nechápem akoto že to nevieš
-
Te-wei
Medium Professional
No neviem či ju to prejde, považuje ma za falošného kamaráta... čo je pekná kravina.eritrocit napísal:Hej bro, veď dobre vieš že ju to prejde, daj jej čas, aj moja sa dokázala rozčertiť za kadečo, len to netreba brať tragicky, vypočuj si ju, trošku ukáž že ťa to mrzí. Ukáž jej, že jej slová berieš vážne. Ak na tebe uvidí, že sa tváriš...Hej, mojo šak si porozprávaj... bude to horšie. Po každej búrke zasvieti slniečko, len to niekedy chce trošku trpezlivosti![]()
Si tu jeden z tých najrozumnejších, tak sakra nechápem akoto že to nevieš![]()
Tragicky to rozhodne neberem a ani sa necitim, nemienim správať akože ma to mrzi, bo ja som nič neurobil. Ono ide o to, že som jej napísal, že v deň kedy sme sa mali stretnúť, som sa s ňou moc stretnúť nemohol a navrhoval som jej ten ďalší deň a tá sa do mňa hneď pustila, že už vybavila neviem čo a pak tie sms, kde mi išla hlavne po citoch a som bol falošný a neviem čo všetko, som sa čudovať nestačil a nechcela si to dať vysvetliť. Ak ju to prejde, Ok, ak nie, čo už? nemienim sa stavať do porazeneckej pozicie, ospravedlňovať, ľutovať niečo čo som nespravil. Ale je mi to ľuto, to je fakt.
To si nemyslím, ale dík teda
-
erytrocyt
VIP
Ja si to zasa myslím...
Pozri, niekedy musíš pred ženou zatnúť zuby, ukázať trošku pokory. Takže ty si zváž, či ti za to to dievča stojí. Nehovorím aby si zo seba robil debilka, ktorý skočí tak, ako ona pískne. To v žiadnom prípade. Ale občas treba povoliť, netreba si postaviť hlavu. Hrdosť je dobrá vec, ale keď je jej veľa, strašne škodí. Ja som kvôli nej veľmi utrel papuľu.
Počkaj jeden-dva dni, daj jej čas na ukľudnenie sa a potom sa jej ozvi.
Ale...úprimne ti poviem, ak je to typ dievčaťa-tvrdohlavá, nedá si nič vysvetliť, nepočúva druhého čo jej vraví...od takej čo najďalej.
Ale čo už, srdcu nerozkážeš
//určite ju to prejde,uvidíš, niekedy stačí pekný úsmev a je po hádke
Pozri, niekedy musíš pred ženou zatnúť zuby, ukázať trošku pokory. Takže ty si zváž, či ti za to to dievča stojí. Nehovorím aby si zo seba robil debilka, ktorý skočí tak, ako ona pískne. To v žiadnom prípade. Ale občas treba povoliť, netreba si postaviť hlavu. Hrdosť je dobrá vec, ale keď je jej veľa, strašne škodí. Ja som kvôli nej veľmi utrel papuľu.
Počkaj jeden-dva dni, daj jej čas na ukľudnenie sa a potom sa jej ozvi.
Ale...úprimne ti poviem, ak je to typ dievčaťa-tvrdohlavá, nedá si nič vysvetliť, nepočúva druhého čo jej vraví...od takej čo najďalej.
Ale čo už, srdcu nerozkážeš
//určite ju to prejde,uvidíš, niekedy stačí pekný úsmev a je po hádke