Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

chlapci, ide o to , že on tam bol ako svedok nejakej krádeže následne sa snažili ho natrieť a to je dôvod , aby ho vyhasili ako žito ?
---------------------------------------------------------------
díky eritrocit
:wink: , niečo sa rieši , budem info potom čo nové
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No určite. ja ich milujem. mam doma jedneho a volá sa Jožko. Má krásny čierny veľký obušok ktorým furt keď príde zo školy, bije do stromu. Si myslí že je policajt či čo. Ale inak ich mam rad bo ked som bol maly tak som sa na nich hrával. Ale myslim si ze niesu taki blbi ako vyzeraju.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no podla mna je aj fajn byt fizlom...skory dochodok a len tak sa prechadzat po mesete.ale myslim mestskych.a ja ich zatial nemam mat preco v zuboch.ja som neutralny
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

polisi si nerobia svoju robotu.
mame v meste flek kde sa chodia stretavat sami fetaci a deti tam chodia pit a fajcit.Myslim deti co maju 13-14 rokov a kopec z nich este 18 nemalo.Maju tam marihuanu,same pi*oviny fetuju abo pichaju a policia furt len prejde okolo toho(dookola su stromy) a nic neurobi a pritom ich je tam v lete niekedy aj 100 ludi hipisakov salenych sfetovanych,ale ked idete na disko s vyholenou hlavou a stretne sa vas viac tak aj ked nic nerobite tak meski nabehnu dnu s kuklacmi.
by mohli nabehnut uz raz tam medzi fetakov co deti opijaju!!!
alebo milujem ked meski chodia furt len po hlavnej ulici a NIKDY nezajdu na tmeve alebo ine miesta.Ved zlocin nikto nebude pachat na hlavnej ale myslim ze ked dakoho chcu zbit abo si ide dakto pichnut tak pojde dakde na tmavsi flek nie? Je pre nich problem to s baterkou omrknut?
A uplne najlepsie je ked deti polisov robia salenych po meste. Myslim tym sak ste pili aj ked ste nemali 18 rokov........ale urcite o tom nevedelo cele mesto no a oni mozu bo ocko policajt im nikto nic nezrobi.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Nemam ich rád lebo 85% si z nich nerobi svoju robotu. A sú to ludia ktorí majú koplexy z toho ze ich doma rodičia mlátili, a teraz si ich vybíjaju na iných. Samozrejme nie všetci.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

qwerty-xyz napísal:A uplne najlepsie je ked deti polisov robia salenych po meste. Myslim tym sak ste pili aj ked ste nemali 18 rokov........ale urcite o tom nevedelo cele mesto no a oni mozu bo ocko policajt im nikto nic nezrobi.
Som dieťa policajta, máš niečo? Musím byť päťkrát slušnejší ako ostatní, pretože ak by sa otec dozvedel, že robím sprostosti, len potom by som spoznal čo je boh na nebi a fotrova ruka, ktorá sa rukou nazvať nedá, je to medvedia laba, na ksichte :!: Takže uvažuj čo píšeš...
Nikdy som si nemohol dovoliť to čo ostatní.
Mapall
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mapall »

podla mna su aj dobri aj zli...ja som mal stastie zatial iba na tych dobrich...tak nemam nic proti
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

eritrocit napísal:Som dieťa policajta, máš niečo? Musím byť päťkrát slušnejší ako ostatní, pretože ak by sa otec dozvedel, že robím sprostosti, len potom by som spoznal čo je boh na nebi a fotrova ruka, ktorá sa rukou nazvať nedá, je to medvedia laba, na ksichte :!: Takže uvažuj čo píšeš...
Nikdy som si nemohol dovoliť to čo ostatní.
uvazujem co pisem mam v panelaku troch policajtov co maju synacikov take kvietky ze az.
a ked som to tak napisal tak som to tak aj myslel.
cest vynimkam ako tebe--lebo tych co poznam ja zneuzivaju ze maju fotra policajta.
:evil:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

No to ako sa kumne spravali minule nebola sranda... bolo to prvy krat co namna dvihli ruku.... A odvtedy A.C.A.B umna boduje na plne obratky :)
Spawn
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Spawn »

Nechcem zakladať novú tému takže, neviete kde by som sa mohol dočítať kde začínajú a končia hranice práva policajta ?
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

No ja mám príhodu s policajtom a to mu nikdy nezabudnem (Bol to riadny arogantný chumaj) - mali radar pri značke ktorá označuje koniec mesta (to sú svine čo?!) a keď človek vidí značku tak dupne na to... no proste namerali nám 68km/h a ten hnusný arogantný policajt nás zastavil, vypýtal si 500 sk a pri preberaní tejto čiastky ešte poznamenal: "platíte na novú vládu!" No darmo, niektorí sú riadne svine...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mato.x - s takým niečím som sa ešte nestretol -- dávať radary presne na miestach rýchlostno-rozdielnych pásmach , to je prvotriedna prasačina
Jedným slovom - hajzli
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

mato.x napísal:No ja mám príhodu s policajtom a to mu nikdy nezabudnem (Bol to riadny arogantný chumaj) - mali radar pri značke ktorá označuje koniec mesta (to sú svine čo?!) a keď človek vidí značku tak dupne na to... no proste namerali nám 68km/h a ten hnusný arogantný policajt nás zastavil, vypýtal si 500 sk a pri preberaní tejto čiastky ešte poznamenal: "platíte na novú vládu!" No darmo, niektorí sú riadne svine...
inak tolerancia je mam pocit 9km/h takze ste ani pokutu platit nemali
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

ROKI49 napísal:inak tolerancia je mam pocit 9km/h takze ste ani pokutu platit nemali
Presne tak. V sadzobniku pokut(a aj v zakonniku) je popisovane "prekrocenie rychlosti o viac ako 10 km/h". Cize by som sa vyhovaral na nepresnost tachometra, pripadne odchylky radaru keby ma chcel skasnut za 68 km/h.
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

no neviem ako to bude ale bolo to dosť dávno takže buď tá vyhláška ešte neplatila alebo nás ofajkal...

schw33k - nie je to prvý krát. Toto čo som písal bolo v Martine ale pamätám si že v Sučanoch na vjazde je taká zákruta a asi 10m za značkou Sučany merali... potvory... ale najlepšie na tom je že tú značku zbadáte v poslednej chvíli a to je taká cesta kde sa jazdí aj 110 km/h...

ešte niečo - s týmto by sme sa nikdy nestretli v západných krajinách. Stále mám väčší pocit, že Slovenská polícia je tu iba na vyberanie peňazí...
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

SatchBoogie napísal:policajti su len taki mali vychcani hajzli...
tam kde maju byt nikdy nie su, ale minule idem so psom na prechadzku a normalne ma zastavili, ze ci mam za psa zaplateny poplatok...co som samozrejme mal...
Robili sa tak strasne doleziti...vysielackou volali na zakladnu tam to overovali...ty kokos take nervy som mal...
a ked sme naburali autom tak tam prisli za 1 HODINU, dobre pocujete - hodinu...hajzli
Tak presne pre toto ich nemam rad!!!! Keby si robili svoju pracu poriadne tak by som nic nepovedal, ale casto sa zapodievaju malickostami len aby bolo vidno, ze nieco robia :evil: :evil: :evil: ...Ale zase ich nechcem vsetkych hadzat do jedneho vreca a myslim ze aj u nas sa najdu spravni policajti!!!
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

mne sa pacia vtipy o policajtoch :D :D :D :D :D :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

:smt080

Co keby si nespamoval? :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

cestnych a spravodlivych policajtov uznavam. tazke povolanie.
ked si ale predstavim dopravaka, co chodi 5 min okolo auta a pozera zaco by naparil 5 stoviek pokutu, lebo sa blizi faktura za mobil... z takych mi je zle.
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

SatchBoogie napísal:policajti su len taki mali vychcani hajzli...
tam kde maju byt nikdy nie su, ale minule idem so psom na prechadzku a normalne ma zastavili, ze ci mam za psa zaplateny poplatok...co som samozrejme mal...
Robili sa tak strasne doleziti...vysielackou volali na zakladnu tam to overovali...ty kokos take nervy som mal...
a ked sme naburali autom tak tam prisli za 1 HODINU, dobre pocujete - hodinu...hajzli
tak to teda hej podobne som zazila ze na dopravnu nehodu, ktora sa stala asi 400 metrov od budovy policie prisli za pol hodinu :?
Napísať odpoveď