Zmena hudobneho stylu

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Aky styl vas drzi teraz ?

Rap...
59
22%
Techno...
32
12%
Metal...
56
21%
Rock...
48
18%
Pop...
8
3%
Punk...
24
9%
Je mi jedno...
42
16%

Celkom hlasov: 269

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ja som asi pred rokoom radikalne presiel od HH ku Jazz-u a klasickej hudbe...Pripisujem to vypocutiu si pesnicky od US3 - Canteloop :smt020
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

chyba mi tam klasicka hudba, pretoze ludi ktory ju pocuvaju nie je az tak malo ako by si clovek myslel(alebo mozno je)
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Mno hudba ma vzdy bavila, na zakladke som zacal s Ine Kafe, Horkyze Slize, Linkin Park a pod. Naraz som na Vive zazrel Massive Tone, prvy hip-hop co ma chytil, a potom mi prisiel do ruky album od Nazvu Stavby a od vtedy fakcim hlavne na hip-hope. Rad si pocuvnem napriklad Rammstein, Erica Claptona, Rolling Stones, skratka nieco z tej starsej klasiky.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

jako dieta som nemal nikdy urcene, co budem pocuvat a co nie, to sa vsak zmenilo asi od 12 rokov, uletel som na techne,pope a inych bum-prask veciach, teraz to je HIP-hop a pri nom tusim ajn zostanem,. :) Rock a metal ma totiz nikdy niak nebral
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Ja som ako maly frcal na The Beatles a Queen, no a potom prisla klasicky Metallica, Guns N' Roses, Nirvana, a potom to islo stale k tvrdsej hudbe, zabludil som do death metalu, grindu, black metalu a prepadal sa do undergroundu... blah blah, a pri tom vsetkom aj zostal a naveky asi aj zostanem, pretoze ma to ani po zhruba 12 rokoch nepreslo.

Takze hlavne black metal, rock (Led Zeppelin, Black Sabbath), nejaka klasicka hudba, a sem tam trochu power electronics, industrial a noise.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

nordkapp_pb napísal:...to by sme prave radi vedeli ked tvrdis ze je to pre teba zivotny styl ...
no...ja proste nemam den,kedy by som aspon hodinu nepocuval a hodinu nehral.a na dovolenke ked nemam basu pri sebe dost tazko to prezivam a vsade potom chodim hudobniny ocumovat.no a hudbe prisposobujem ostatne veci v mojom zivote.je prvorada a az potom vsetko ostatne.spokojny?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.... no tak to sa mi nezda ... neverim ze je na svete niekto kto zije len pre hudbu .. lebo potom by to bol pravdepodobne DOST obmedzeny clovek ... no a to ze hras najmenej hodinku to neznamena ze hudba je tvoj zivotny styl, ani to ze ocumujes hudobniny ( kolko ludi ocumuje sexshopy a su z nich celkom uspesni podnikatelia ? :-D ) ... proste mozes povedat maximalne to ze je to tvoje hobby, ktoremu si schopny obetovat vela svojho casu, prostriedkov atd. to samo o sebe si zasluzi uznanie, ked niekoho nieco az tak bavi ... ale myslim ze je odvazen hovorit ze je to tvoj zivotny styl ... :-)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nordkapp_pb napísal:.... no tak to sa mi nezda ... neverim ze je na svete niekto kto zije len pre hudbu .. lebo potom by to bol pravdepodobne DOST obmedzeny clovek ... no a to ze hras najmenej hodinku to neznamena ze hudba je tvoj zivotny styl, ani to ze ocumujes hudobniny ( kolko ludi ocumuje sexshopy a su z nich celkom uspesni podnikatelia ? :-D ) ... proste mozes povedat maximalne to ze je to tvoje hobby, ktoremu si schopny obetovat vela svojho casu, prostriedkov atd. to samo o sebe si zasluzi uznanie, ked niekoho nieco az tak bavi ... ale myslim ze je odvazen hovorit ze je to tvoj zivotny styl ... :-)
ked nie si nim nedokazes ho pochopit.a urcite by si ho nemal nazyvat obmedzencom zato ze zije pre hudbu.
ja som na tom rovnako ako safan a niektory ludia nechapu ako mozem 6 hodin denne stravit hudbou (hranie,pocuvanie).no a ja im vravim ze ked nie si mnou nepochopis ma.poviem ti tak ze radsej sa venovat tej hudbe ako CSku,fetovaniu alebo vandalizmu.aspon mam istotu ze daco zo mna bude :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no asi ako kazdy tak ja som vyrastal na petra nagya a deti.. proste : ked pridem raz na ferarri ako sa moje dievca zatvari.. alebo ppod hrat ping pong bola hitvka. potom som pocuval take tie hitparadovky z debilnych radii a az do takeho 9teho som presedlal na techno a house a take veci ako blink 182 a nofx a podobne :)
v prvom na strednej to bolo asi ako v deviatke a od druheho som zacal s drumom a ska, reggea a take veci od tretieho som sa ukludnil a zacal som pocuvat len kvalitnu hudbu a pokracujem v tomto trende doteraz...
pocuvam od rockovych veci az do tazsich experimentalnych veci ako Venetian Snares ak poznate. rad si vypocujem kapely ktore nespievaju anglicky ani nemecky ani francuzsky ale take ako japonske svedske finske a podobne.... je toho vela a na dlhe rozpisovanie
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

0-6 ... vsetko co dom dal
7-8 ... radiovky
9-11 ... old rock ( the sweet, deep purple...)
11-13 ... heavy metal>>>death metal (cez iron maiden po cannibal corpse)
14-teraz ... punk ( nofx, rancid, mighty mighty bostones, toy dolls ... )
mezi 19-20 som zacal pocuvat aj dnb a aj rychlejsie odrhovacky ako speedcore atd. >>> dobra hudba do mp3 ked chcte byt dakde rychlo :)
paci sa mi aj hip hop ale v telke by som ten co sa mi paci nenasiel ( army of the pharaons, dead pres, non phixion ... )
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

pinacolada napísal:ked nie si nim nedokazes ho pochopit.a urcite by si ho nemal nazyvat obmedzencom zato ze zije pre hudbu....
ale to nie je preto ze zije pre hudbu ale preto ze este nevie preco zije a mysli si ze zije pre hudbu :D vsak uznaj sam kolko z nas tu hodinu denne pocuva hudbu... skoro kazdy... a ja a myslim ze aj NORDKAPP_PB hrame na gitare takze tak... ale SAFAN si teraz isto povie ze mi to nevieme tak precitit ako on alebo nieco podobne... proste to co hovori mi pripada ako taky este neskroteny zaciatocnicky entuziazmus... ale to pride casom :)
safan
Star
Star

suhlasim.nemam zit pre co ine a preto zijem pre hudbu.a ked uz tu bolo prepierane ze hodinu,tak to je minimum.cez vikend aj pol dna.a neviem co je na tom take zle.a zaciatocnicky entuziazmus to neni.hram roky a zazraty som do toho uz od dvanastich.mozno to tak bolo niekedy davno,ale mna to neopustilo
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

od 10 do 12 Prodigy a potom som zahadne skočil na Metallicu ktorá ma drží do teraz. časom sa to na tu Metallicu všetko lepilo ako napr. Disturbed, Mastodon, Judas Priest, atď... a dnes hram na gitaru. (asi taký 1 rok). Do desiatich asi tie super hity SK. Neviem kedy to bolo ale jedneho casu i Horkýže
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to pinacolada ... oneee ako myslis ze ja hudbu pocuvam kolko denne ??? .. ked sadnem ku kompu, tak tu sedim v pohode aj vioac ako 12 hodin a CELY cas mi fici hudba .. mam rad hudbu .. dobru hudbu .. pocuvam hudbu v podstate skoro stale, ked som doma , v podniku , v aute , v autobuse ( moc ma nebavi pocuvat za chodze a tak ... bo nepocujes ten svet okolo a mozes o vela prist :-D ) .. a ja keby som bol manik do gitary alebo hocicoho ineho, tak sa neodvazim tvrdit taku silnu vec akoze hudba je moj zivotny styl ...

to vesper... to si teda trafil s tou gitarou :-D ... ja neveim ani noty citat hudbu mam moc rad .. ale iba z posluchovej stranky :-) ... nikdy ma to nejako nebralo take veci ako hudobka a tak :-) ... skor som radsej PC,vonku, alebo cital a tak .. proste leniva mladez ?? :-D :-D ...
safan napísal:suhlasim.nemam zit pre co ine a preto zijem pre hudbu.a ked uz tu bolo prepierane ze hodinu,tak to je minimum.cez vikend aj pol dna.a neviem co je na tom take zle.a zaciatocnicky entuziazmus to neni.hram roky a zazraty som do toho uz od dvanastich.mozno to tak bolo niekedy davno,ale mna to neopustilo
...nikdy som sa tu nevyjadril o tom ze by bolo nejake zle ze sa venujes hudbe ani o tom ze tvrdis ze je to tvoj zivotny styl som nepovedal ze je to zle ja som iba povedal ze je velmi odvaze tvrdit nieco take ...
safan
Star
Star

ja to neberem ako nieco odvazne.citim to tak tak to aj poviem
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

.. neveim ja si proste myslim ze nikto nieje na zemi tak izolovany od sveta aby zil len pre hudbu !! ... ale ak si myslis opak tak mne je to vies kolko ?? :-) ...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

ranny vek: co bolo v radiu
pred zakladnou: hmm, MTV, Offspring, Nirvana, Smashing Pumpkins, Landa, Lucie, Beatles
zakladna skola: radiovky, backstreet boys a ine pitchoviny
stredna skola: rock, pop tj. Limp Bizkit, Linkin Park, Red hot chili peppers, radiovky a take
vysoka skola: alternative/rock/pop/indie tj. Mando Diao, Sugarplum Fairy, Placebo a samozrejme kadejake starsie osvedcene kapelky
safan
Star
Star

nordkapp_pb napísal:.. neveim ja si proste myslim ze nikto nieje na zemi tak izolovany od sveta aby zil len pre hudbu !! ... ale ak si myslis opak tak mne je to vies kolko ?? :-) ...
ja som izolovany od sveta.velka bublina okolo a vlastny svet dnu.no a co
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

safan napísal:ja som izolovany od sveta.velka bublina okolo a vlastny svet dnu.no a co
a ty si myslis ze je dobre ze si izolovany (ak ozaj si) ? podla mna je rozhodne lepsie chodit medzi ludi a komunikovat s okolitym svetom ako a sustredit na jedinu aktivitu a trcat niekde zavrety 8)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

safan napísal:ja som izolovany od sveta.velka bublina okolo a vlastny svet dnu.no a co
... neviem tebe pripada hoci aj forum ako izolacia ?? .. vies ty vobec co som tou izolaciou myslel ?? .. keby si fakt zil hudbou, tak by si o tomto ani nediskutoval ... a ako povedal vesper, tak je lepsie chodit medzi ludi .... :-) ... jo napr. na pivo ( idem na pivo :-D ) caute ...
Napísať odpoveď