TENTO PROGRAM MUSITE MAT - Dziobas RAR Player 0.006
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
TENTO PROGRAM MUSITE MAT - Dziobas RAR Player 0.006
CHCETE SA ZBAVIT NEKONECNEHO ROZPAKOVAVANIA?NASLI STE TEN SPRAVNY PROGRAM,UZ NEMUSITE ROZBALIT,STACI HO SPUSTIT A FILM SA SPUSTI Z RAROV,BERIE AJ TITULKY
http://www.lamky.net/viewtopic.php?p=258350#258350
http://www.lamky.net/viewtopic.php?p=258350#258350
na toto:enter00 napísal:nechapem naco je takyto program, ale dobre.
pre tych co tahaju filmy v raroch nie rozpakovane 700MB subory to usetri cas a miesto na diskucanopus napísal:CHCETE SA ZBAVIT NEKONECNEHO ROZPAKOVAVANIA?NASLI STE TEN SPRAVNY PROGRAM,UZ NEMUSITE ROZBALIT,STACI HO SPUSTIT A FILM SA SPUSTI Z RAROV,BERIE AJ TITULKY
aj tak, ked ho chces napalit ho budes rozbalovat, rozbalit 700 mega bez kompresie(vacsinou to ukladaju ako Store+CRC kody) trva tak 12 sekund, ovela menej, ako riesit nejaky program. moj pohlad.sundevil napísal:pre tych co tahaju filmy v raroch nie rozpakovane 700MB subory to usetri cas a miesto na disku
nesuhlasim, palit vacsie subory na dvdcka je samovrazda, resp ich takto zalohovat, pozicias to cd/dvd niekomu neopatrnemu a mas cely film vies kde, ale ked sa mi poskodi len jeden subor 15/50MB tak ho viem ovela jednoduchsie ziskat resp opravit. je rozdiel ci budem z netu znova tahat 15/50MB alebo 700MB resp viacenter00 napísal:aj tak, ked ho chces napalit ho budes rozbalovat, rozbalit 700 mega bez kompresie(vacsinou to ukladaju ako Store+CRC kody) trva tak 12 sekund, ovela menej, ako riesit nejaky program. moj pohlad.
pozn. myslim tym rary v ktorych nejaka grupa dany film/dvd... vydala, nie homemade balenie
Ty lolko... zalohovat znamena dlhodobo nieco archivovat. Ty zalohujes filmy na dvdcka v rar archivoch? Tak to si lama storocia fakt, toto som este v zivote nepoculsundevil napísal:nesuhlasim, palit vacsie subory na dvdcka je samovrazda, resp ich takto zalohovat, pozicias to cd/dvd niekomu neopatrnemu a mas cely film vies kde, ale ked sa mi poskodi len jeden subor 15/50MB tak ho viem ovela jednoduchsie ziskat resp opravit. je rozdiel ci budem z netu znova tahat 15/50MB alebo 700MB resp viac
pozn. myslim tym rary v ktorych nejaka grupa dany film/dvd... vydala, nie homemade balenie
k6: necitas co konca, napisal som ze to neplati pre homemade pakovanie
ja nie som zavisly od toho co mi niekto upne na nejaky rapid/megac
to je pre lamy lamate, co iba tahaju
100x si rozmyslim ci budem tahat nejake pochybne rary, alebo pekne balenie od scenovej grupy, v tom je rozdiel, zaheslovany archiv co niekto upne na rapid nikde inde neziskas iba od ludi co si ho stiahli, ale scenove balenie je stale rovnake a mozno ho najst, a ked napisem ze mam poskodeny archiv napr zwmso2k7.rar a viem ze to je z Microsoft.Office.2007.Enterprise.UG.VL.DVD-ZWTiSO tak mi hocikto kto netaha rozbalene veci moze tento subor zohnat v tom je rozdiel
ja nie som zavisly od toho co mi niekto upne na nejaky rapid/megac
to je pre lamy lamate, co iba tahaju
100x si rozmyslim ci budem tahat nejake pochybne rary, alebo pekne balenie od scenovej grupy, v tom je rozdiel, zaheslovany archiv co niekto upne na rapid nikde inde neziskas iba od ludi co si ho stiahli, ale scenove balenie je stale rovnake a mozno ho najst, a ked napisem ze mam poskodeny archiv napr zwmso2k7.rar a viem ze to je z Microsoft.Office.2007.Enterprise.UG.VL.DVD-ZWTiSO tak mi hocikto kto netaha rozbalene veci moze tento subor zohnat v tom je rozdiel
ja viem co je to "scenove balenie", ale aj tak sa mi zda vypekanie archivov trosku... ehm... divne... ani "scenove" archivy sa na nete nevalaju zas tak dlho ako tvrdis. Ano, daju sa zohnat aj neskor, ale archivacia ma byt na obdobie rokov a nie mesiacov... asi som oproti Tebe v inej situacii, ked pises ze si stokrat rozmyslis co si stiahnes... mne je to vcelku jedno, taham co vidim, mam 100mbit linku a ziadne limity takze asi to vidim inak... ale aj tak vypekat na media FILMY v archivoch... soft by som este chapal. I ked... je otazne do akej miery ma dnes cenu zalohovat soft