TENTO PROGRAM MUSITE MAT - Dziobas RAR Player 0.006

Informácie o software, ankety...
canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

TENTO PROGRAM MUSITE MAT - Dziobas RAR Player 0.006

Príspevok od používateľa canopus »

CHCETE SA ZBAVIT NEKONECNEHO ROZPAKOVAVANIA?NASLI STE TEN SPRAVNY PROGRAM,UZ NEMUSITE ROZBALIT,STACI HO SPUSTIT A FILM SA SPUSTI Z RAROV,BERIE AJ TITULKY

http://www.lamky.net/viewtopic.php?p=258350#258350
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no jak na lamkach... DAKUJEM ti :)
DjYax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjYax »

...mna na tie lamky pyta nejaky kod pozvanky.... PLS HELP
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nechapem naco je takyto program, ale dobre.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

enter00 napísal:nechapem naco je takyto program, ale dobre.
na toto:
canopus napísal:CHCETE SA ZBAVIT NEKONECNEHO ROZPAKOVAVANIA?NASLI STE TEN SPRAVNY PROGRAM,UZ NEMUSITE ROZBALIT,STACI HO SPUSTIT A FILM SA SPUSTI Z RAROV,BERIE AJ TITULKY
pre tych co tahaju filmy v raroch nie rozpakovane 700MB subory to usetri cas a miesto na disku :)
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

DjYax napísal:...mna na tie lamky pyta nejaky kod pozvanky.... PLS HELP
no ak si tam nie regnutý, tak tam nemáš pristup, :( jedine žeby ti niekto tu pozvanku dal a ty by si sa regol :?
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

DjYax napísal:...mna na tie lamky pyta nejaky kod pozvanky.... PLS HELP
ja ti poslem pozvanku daj mi e m@il
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

sundevil napísal:pre tych co tahaju filmy v raroch nie rozpakovane 700MB subory to usetri cas a miesto na disku :)
aj tak, ked ho chces napalit ho budes rozbalovat, rozbalit 700 mega bez kompresie(vacsinou to ukladaju ako Store+CRC kody) trva tak 12 sekund, ovela menej, ako riesit nejaky program. moj pohlad.
sundevil
VIP
VIP

enter00 napísal:aj tak, ked ho chces napalit ho budes rozbalovat, rozbalit 700 mega bez kompresie(vacsinou to ukladaju ako Store+CRC kody) trva tak 12 sekund, ovela menej, ako riesit nejaky program. moj pohlad.
nesuhlasim, palit vacsie subory na dvdcka je samovrazda, resp ich takto zalohovat, pozicias to cd/dvd niekomu neopatrnemu a mas cely film vies kde, ale ked sa mi poskodi len jeden subor 15/50MB tak ho viem ovela jednoduchsie ziskat resp opravit. je rozdiel ci budem z netu znova tahat 15/50MB alebo 700MB resp viac
pozn. myslim tym rary v ktorych nejaka grupa dany film/dvd... vydala, nie homemade balenie
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Nevidím v tom nijakú víhodu, lebo:
1) RAR si mozem rozbalit a potom kukat
2) Je to dobry program iba v tom ze nijaky podobný program som este nevidel...
:twisted:
Ale dása--->FPOHO
DjYax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjYax »

Baciiik napísal:ja ti poslem pozvanku daj mi e m@il
[email protected]
dakujeeeeem :wink:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

DjYax napísal:[email protected]
dakujeeeeem :wink:
Uz som ti ju poslal ja. Dufam ze jedna ti bude stacit. :)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

sundevil napísal:nesuhlasim, palit vacsie subory na dvdcka je samovrazda, resp ich takto zalohovat, pozicias to cd/dvd niekomu neopatrnemu a mas cely film vies kde, ale ked sa mi poskodi len jeden subor 15/50MB tak ho viem ovela jednoduchsie ziskat resp opravit. je rozdiel ci budem z netu znova tahat 15/50MB alebo 700MB resp viac
pozn. myslim tym rary v ktorych nejaka grupa dany film/dvd... vydala, nie homemade balenie
Ty lolko... zalohovat znamena dlhodobo nieco archivovat. Ty zalohujes filmy na dvdcka v rar archivoch? Tak to si lama storocia fakt, toto som este v zivote nepocul :hehe: Mal by si si vyberat komu to pozicias, alebo nepoziciavat, len prepalovat na RWcka tym co to chcu. Nechapem aky zmysel ma film na DVDcku v raroch... ked sa mi dva poskodia, aj tak ich o par tyzdnov na nete uz nenajdes, pretoze kazdy filehosting po case maze subory (okrem premia, ale vacsina filmov je aj tak a la free user). Navyse poskodeny film (mierne) dneska normalne prehravace zvladaju. Tento program nema absolutne ziadnu vyhodu. Vacsina filmov pakovanych v archivoch na nete je pod heslom... takze si to podla teba treba stiahnut a prepakovat na drobne rary bez hesla a potom to vypalit a s tymto pozerat? :D
sundevil
VIP
VIP

k6: necitas co konca, napisal som ze to neplati pre homemade pakovanie
ja nie som zavisly od toho co mi niekto upne na nejaky rapid/megac
to je pre lamy lamate, co iba tahaju
100x si rozmyslim ci budem tahat nejake pochybne rary, alebo pekne balenie od scenovej grupy, v tom je rozdiel, zaheslovany archiv co niekto upne na rapid nikde inde neziskas iba od ludi co si ho stiahli, ale scenove balenie je stale rovnake a mozno ho najst, a ked napisem ze mam poskodeny archiv napr zwmso2k7.rar a viem ze to je z Microsoft.Office.2007.Enterprise.UG.VL.DVD-ZWTiSO tak mi hocikto kto netaha rozbalene veci moze tento subor zohnat v tom je rozdiel
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

ja viem co je to "scenove balenie", ale aj tak sa mi zda vypekanie archivov trosku... ehm... divne... ani "scenove" archivy sa na nete nevalaju zas tak dlho ako tvrdis. Ano, daju sa zohnat aj neskor, ale archivacia ma byt na obdobie rokov a nie mesiacov... asi som oproti Tebe v inej situacii, ked pises ze si stokrat rozmyslis co si stiahnes... mne je to vcelku jedno, taham co vidim, mam 100mbit linku a ziadne limity takze asi to vidim inak... ale aj tak vypekat na media FILMY v archivoch... soft by som este chapal. I ked... je otazne do akej miery ma dnes cenu zalohovat soft ;)
Napísať odpoveď