mi pri bootovani vyhodilo Hlašku:
zo zadaného disku nelze čist, zkontrolujte spouštecí cestu a hardware disku. system windows nelze spustit z dúvodu potíži s HW konfig. počítačového disku
Podobnu hlasku raz vyhodilo aj mne. A v mojom pripade stacili rozobrat debnu a povypajat a nasät pozapajat vsetky kontakty a viac mi takuto chybu nehlasilo. Skus to aj ty ci nie je nejaka chyba v kontaktoch.
pHysIQ napísal:Podobnu hlasku raz vyhodilo aj mne. A v mojom pripade stacili rozobrat debnu a povypajat a nasät pozapajat vsetky kontakty a viac mi takuto chybu nehlasilo. Skus to aj ty ci nie je nejaka chyba v kontaktoch.
skusil som pomeniť aj kable ....
ide ma z toho poraziť. Ale disk mi vo win98 najde ale nejde ho nabootovať.
pHysIQ napísal:Podobnu hlasku raz vyhodilo aj mne. A v mojom pripade stacili rozobrat debnu a povypajat a nasät pozapajat vsetky kontakty a viac mi takuto chybu nehlasilo. Skus to aj ty ci nie je nejaka chyba v kontaktoch.
ehe.. presne aj kamosovi toto robilo.. vypol PC odpojil a zapojil IDE a Zdrojovy kabel a slo to som nehapal
palo7596 este jedna vec mi napadla. Skus odpojit ten haddisk a napojit ho na nejaky komp, ako harddisk c. 2. To preto aby necitalo windows z tvojho chybneho. A nasledne na to das kontrolu chyb a popripade defragmentaciu. Alebo nieco ine co by ti opravilo chyby na nom.
palo7596 este stale existuje sanca ze tvoje giga nestratis. Ked sa mne pokazil tak sa ma pytali ci tam nemam nieco velmi dolezite (napr. fakturaciu firmy) lebo ze oni ho mozu poslat do Ba a za 10 litrov to vedia okopirovat na iny harddisk. Ked sa citis pri peniazoch nic nie je stratene.
WD je sit ako aj vsetko ostatne v PC priemysle , od roku 2001 sa rapidne vseko sere , ale k tvojej teme WD su dobre a aj tichsie ako Seagate aspon u mna co som mal nove modely vzdy bol tichsi WD ale nie vzdy to tak je to je jasne.To s takeho pohladu ze sa ti posere nenadavaj ozaj VELKYM SITOM zo vsetkych sitov bol Maxtor zelezobruska a vrciaca buchacia....
pHysIQ napísal:palo7596 este stale existuje sanca ze tvoje giga nestratis. Ked sa mne pokazil tak sa ma pytali ci tam nemam nieco velmi dolezite (napr. fakturaciu firmy) lebo ze oni ho mozu poslat do Ba a za 10 litrov to vedia okopirovat na iny harddisk. Ked sa citis pri peniazoch nic nie je stratene.
za 10 000 mi to nestoji. Uvidim čo mi povie predavač - ake bude vyjadrenie - prečo sa pokazil disk.
Ravenman napísal:WD je sit ako aj vsetko ostatne v PC priemysle , od roku 2001 sa rapidne vseko sere , ale k tvojej teme WD su dobre a aj tichsie ako Seagate aspon u mna co som mal nove modely vzdy bol tichsi WD ale nie vzdy to tak je to je jasne.To s takeho pohladu ze sa ti posere nenadavaj ozaj VELKYM SITOM zo vsetkych sitov bol Maxtor zelezobruska a vrciaca buchacia....
ano veru, doma mam strašne stary disk resp. všetky disky čo mam 340 mb, 1 gb - všetko ešte fakči ako nove. Teraz mam 2 mesačny disk a už sa sere
palo7596 napísal:ano veru, doma mam strašne stary disk resp. všetky disky čo mam 340 mb, 1 gb - všetko ešte fakči ako nove. Teraz mam 2 mesačny disk a už sa sere
nj aj ja mam Caviary a este dokonca 800 MB Seagate , fici ako nove prisam ****