velky problem s HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

velky problem s HDD

Príspevok od používateľa palo7596 »

po 3 mesiacoch použivania WD 160

mi pri bootovani vyhodilo Hlašku:
zo zadaného disku nelze čist, zkontrolujte spouštecí cestu a hardware disku. system windows nelze spustit z dúvodu potíži s HW konfig. počítačového disku

prosim o pomoc - hrozi mi strata 120 GB dat
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Podobnu hlasku raz vyhodilo aj mne. A v mojom pripade stacili rozobrat debnu a povypajat a nasät pozapajat vsetky kontakty a viac mi takuto chybu nehlasilo. Skus to aj ty ci nie je nejaka chyba v kontaktoch.
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:Podobnu hlasku raz vyhodilo aj mne. A v mojom pripade stacili rozobrat debnu a povypajat a nasät pozapajat vsetky kontakty a viac mi takuto chybu nehlasilo. Skus to aj ty ci nie je nejaka chyba v kontaktoch.

skusil som pomeniť aj kable ....

ide ma z toho poraziť. Ale disk mi vo win98 najde ale nejde ho nabootovať.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

pHysIQ napísal:Podobnu hlasku raz vyhodilo aj mne. A v mojom pripade stacili rozobrat debnu a povypajat a nasät pozapajat vsetky kontakty a viac mi takuto chybu nehlasilo. Skus to aj ty ci nie je nejaka chyba v kontaktoch.
ehe.. presne aj kamosovi toto robilo.. vypol PC odpojil a zapojil IDE a Zdrojovy kabel a slo to :lol: som nehapal
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:ehe.. presne aj kamosovi toto robilo.. vypol PC odpojil a zapojil IDE a Zdrojovy kabel a slo to :lol: som nehapal

asi pojdem do obchodu a utrepem to predavačovi o hlavu...

WD je šit
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

palo7596 napísal:asi pojdem do obchodu a utrepem to predavačovi o hlavu...

WD je šit
ee... to neni pravda ze WD je šit.... ja mam 80GB WD uz 3 roky a nikdy mi neurobil nieco zle... :roll: WD patri medzi naj HDD
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:ee... to neni pravda ze WD je šit.... ja mam 80GB WD uz 3 roky a nikdy mi neurobil nieco zle... :roll: WD patri medzi naj HDD
možno mam daaky kazový kus. Už mi pustil 2x.

Mam aj seagate - asi 13 rokov - ma 1 GB - ešte nikdy nič som s neho nestratil....
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

palo7596 este jedna vec mi napadla. Skus odpojit ten haddisk a napojit ho na nejaky komp, ako harddisk c. 2. To preto aby necitalo windows z tvojho chybneho. A nasledne na to das kontrolu chyb a popripade defragmentaciu. Alebo nieco ine co by ti opravilo chyby na nom.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

palo7596 napísal:možno mam daaky kazový kus. Už mi pustil 2x.

Mam aj seagate - asi 13 rokov - ma 1 GB - ešte nikdy nič som s neho nestratil....
nj... aj ja teraz ficim na SEAGATE a aj na WD... a vsetko ok... ale to podla mna nebude chyba HDD .... ale skor dosky
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pre info....

bol som reklamovať ten disk. Ten predavač ho skusil a hovoril že je to asi chybny kus. ....

lenže ja som stratil dosť veľa dat... :cry: :cry: :cry:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

palo7596 este stale existuje sanca ze tvoje giga nestratis. Ked sa mne pokazil tak sa ma pytali ci tam nemam nieco velmi dolezite (napr. fakturaciu firmy) lebo ze oni ho mozu poslat do Ba a za 10 litrov to vedia okopirovat na iny harddisk. Ked sa citis pri peniazoch nic nie je stratene. :wink:
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

WD je sit ako aj vsetko ostatne v PC priemysle , od roku 2001 sa rapidne vseko sere , ale k tvojej teme WD su dobre a aj tichsie ako Seagate aspon u mna co som mal nove modely vzdy bol tichsi WD ale nie vzdy to tak je to je jasne.To s takeho pohladu ze sa ti posere nenadavaj ozaj VELKYM SITOM zo vsetkych sitov bol Maxtor zelezobruska a vrciaca buchacia.... :lol:
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pHysIQ napísal:palo7596 este stale existuje sanca ze tvoje giga nestratis. Ked sa mne pokazil tak sa ma pytali ci tam nemam nieco velmi dolezite (napr. fakturaciu firmy) lebo ze oni ho mozu poslat do Ba a za 10 litrov to vedia okopirovat na iny harddisk. Ked sa citis pri peniazoch nic nie je stratene. :wink:

za 10 000 mi to nestoji. Uvidim čo mi povie predavač - ake bude vyjadrenie - prečo sa pokazil disk.
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ravenman napísal:WD je sit ako aj vsetko ostatne v PC priemysle , od roku 2001 sa rapidne vseko sere , ale k tvojej teme WD su dobre a aj tichsie ako Seagate aspon u mna co som mal nove modely vzdy bol tichsi WD ale nie vzdy to tak je to je jasne.To s takeho pohladu ze sa ti posere nenadavaj ozaj VELKYM SITOM zo vsetkych sitov bol Maxtor zelezobruska a vrciaca buchacia.... :lol:
ano veru, doma mam strašne stary disk resp. všetky disky čo mam 340 mb, 1 gb - všetko ešte fakči ako nove. Teraz mam 2 mesačny disk a už sa sere :!: :!:
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

palo7596 napísal:ano veru, doma mam strašne stary disk resp. všetky disky čo mam 340 mb, 1 gb - všetko ešte fakči ako nove. Teraz mam 2 mesačny disk a už sa sere :!: :!:
nj aj ja mam Caviary a este dokonca 800 MB Seagate , fici ako nove prisam ****
palo7596
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ravenman napísal:nj aj ja mam Caviary a este dokonca 800 MB Seagate , fici ako nove prisam ****
ň

je to vo všetkom tak(auta, motorky......). Vraj doba napreduje - všetko sa skôr robi ako jednorazove resp. na krátku dobu používania.
Napísať odpoveď