priznaky tehotenstva
-
janulienka
Novice
priznaky tehotenstva
Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
www.edusan.sk
good luck...
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to co tu bude odcitované pravdepodobne vieš:
vsetko o tejto hormonalnej antikoncepcii najdes tu: http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=479
vliali ti tu trocha optimizmu, a ja ti ho z plachiet brat nechcem, ale tvoje obavy mozu byt opodstatnené. ale dôvodov meskania moze byt niekolko.... v kazdom prípade vela stastia.Balenie Jeanine obsahuje 21 obalených tabliet. Každá je označená názvom dňa v týždni, kedy sa má užiť. Užite obalenú tabletu každý deň približne v rovnaký čas a zapite ju potrebným množstvom vody. Pokračujte v smere šípiek tak dlho, kým sa balenie nevyužíva. Počas nasledujúcich 7 dní žiadne obalené tablety užívať nebudete. V priebehu týchto siedmich dní by sa mali dostaviť menštruácia (krvácanie z vysadenia). Začne zvyčajne za 2-3 dni po užití poslednej obalenej tablety Jeanine. Obalené tablety z ďalšieho balenia začnete užívať 8. deň bez ohľadu na to, či krvácanie ešte pokračuje. To znamená, že nové balenie budete vždy načínať v rovnaký deň v týždni a takisto krvácanie z vysadenia sa dostaví zhruba v rovnakých dňoch každý mesiac.
vsetko o tejto hormonalnej antikoncepcii najdes tu: http://www.edusan.sk/dom_lek/lieky_zobr.php?id=479
-
janulienka
Novice
Ale ja mam este stale dve tabletky, ktore musim dobrat(a zatial som ziadnu nevynechala). Ale uz 5 dni mam obcas krce, ako keby som mala menstruaciu a boli ma niekedy zaludok. A mam obavy, ze ci niesom tehotna. Berem Jeanine len druhy mesiac a preto som sa chcela spytat, ze ci je to normalne. A chcem tiez vediet, ake su priznaky, ked je niekto tehotny. Ak by mal niekto s tym skusenosti, tak by som bola vdacna, keby mi niekto pomohol. Dakujem zatial kazdemu kto mi odpisal 
-
last_knight
Light Professional
Re: priznaky tehotenstva
preco sa na to pytas nas?? skus niekoho povolaneho do tejto otazky, co takto doktorjanulienka napísal:Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
Re: priznaky tehotenstva
hormonalna antikoncepcia je zasah aj do hormonalnej regulacie menstruacneho cyklu, teda poruchy menstruacneho cyklu su pri nej bezne, hlavne pri zaciatku a potom pri vysadeni antikoncepcie.. nepoznam presne spominane tabletky, ako funguje, ani googlit sa mi nechce, ak mas pochybnosti, navstiv svojho gynekologa, on ma starostlivost o teba mizerne (ale aspon nejako) zaplatenujanulienka napísal:Ahojte. Chcela by som sa spytat, ci je mozne, aby som bola tehotna ked beriem Hormonalnu Antikoncepciu Jeanine a mam kyrce v podbrusku(ako pri menstruacii) a zvykne ma boliet zaludok. Mozem byt tehotna? Nevynechala som ziadnu tabletku. Dakujem za odpovede
-
janulienka
Novice