preco nie sme vo vztahoch uprimni? (aj baby aj chalani)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

urcite sa aj vam stalo,ze vas baba, o ktoru ste mali zaujem ale ona o vas nie neposlala do kelu priamo (face-to-face) ale vam to odkazala po niektorej z jej kamaratok. zaujimalo by ma preco to baby robia, preco nepovedia na rovinu: "nemas sancu, vypadni!"...
netusim odkial sa "ta moja" dozvedala ze po nej idem,ale ked to vedela a kecali sme spolu preco mi nemohla povedat: "smola, niesi moj typ" alebo daco v tom duchu?... myslim ze by to bolo lepsie ako mi odkazat po jej spolubyvajucej, ze sa snazim zbytocne... aspon pre mna je taky styl strasne ponizujuci... :smt067

tak piste... zaujima ma hlavne nazor bab, preco niesu k chalanom uprimne...

EDIT: upraveny nazov temy.moze byt? :wink:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

No tak toto poznam aj ja a preco to tak je tak to neviem :? . Som rad, ak je niekto uprimny aj za tu cenu, ze to bude boliet ... ale aspon to bude pravda a viem, ze nacom stojim. Mozno ta nechcela ranit a chcela sa mozno vyhnut trapnej situacii akou by bolo vysvetlovanie ti to, ale ved bud rad, este ste spolu aspon nechodili a skoncilo to skor, ako by ta to potom bolelo viac :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Poznám, zrazu majú babenky neskutočne veľa práce a sú desne zaneprázdnené... :D

Ale je pekné, že chlapci chcete úprimnosť, to chce každý, len či ju viete aj prijať. Už som počul take reči aby bola baba úprimná, ale keď baby sú uprimne a povedia vám na rovinu že nemáte šancu atd, tak mnohý z vás to prijať nevedia a už len silácke reči typu "je**m na ňu, aj tak je ti p**a, že? :wink:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Te-wei napísal:Poznám, zrazu majú babenky neskutočne veľa práce a sú desne zaneprázdnené... :D

Ale je pekné, že chlapci chcete úprimnosť, to chce každý, len či ju viete aj prijať. Už som počul take reči aby bola baba úprimná, ale keď baby sú uprimne a povedia vám na rovinu že nemáte šancu atd, tak mnohý z vás to prijať nevedia a už len silácke reči typu "je**m na ňu, aj tak je ti p**a, že? :wink:
mozno to je trochu drsnejsie, ale apson uprimne, vie na com stoji a nemusi zbytocne klamat a hrt divadielko
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nemozes to pausalizovat, poznam aj kopec uprimnych bab.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

enter00 napísal:nemozes to pausalizovat, poznam aj kopec uprimnych bab.
a neuprimných chlapov
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ako by ste to vy riesili, kebyze viete o tom, ze vas chce baba, ktoru naopak vy nechcete? Ja by som to asi urobil presne tak, ze by som povedal svojmu kamaratovi, nech tej babe nieco naznaci v tom zmysle, ze nemam o nu zaujem. Sam si napisal, ze "ta tvoja" o tom, ze ju chces nevedela, tak keby som bol babou, naco by som ti nieco vravel uprimne "face to face", ked vlastne ani neviem ci ma naozaj chces?! Ine by bolo keby si jej povedal priamo, ze ju chces, potom verim tomu, ze by ti aj ona povedala narovinu, ze "chce byt s tebou iba kamaratka" alebo podobne bludy.
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

jackb

Príspevok od používateľa swintufy »

No podľa toho čo čítam, určite by som to nezovšeobecňoval tak ako ty. To či ti to dotyčná/ý povie priamo do očí záleží len a len od povahy toho daného človeka. Ak to odkázala len po kamarátke u mňa takýto človek nemá charakter a nevie povedať priamo do očí čo cíti. Ale možno ťa nechcela raniť a preto to len odkázala po kamrátke. No každopádne ja by som to povedal priamo. A čo sa týka názvu tému, také nie su len dievčatá, ale aj chlapci :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

ale IMO je voci tomu cloveku svinstvo, ked nieho zneuzivas ako ICQ, a este vacsie pre adresata "odkazovania". a na "tej mojej" bolo svinstvo ze davala naznaky ze z toho mozno nieco bude a potom sa zrazu od 3 osoby dozviem ze je uplne inak...
a priama rana sa IMO hoji rychlejsie ako nepriama... preto sa uprimne "daj pokoj, nemam zaujem" znasa lepsie ako "vies, ta moja kamaratka mi hovorila, ze ..."
EDIT: zamer, nechciet zranit je chvalihodny, ale vysledok je nepremysleny... je to urcite horsi ako face to face.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

jackb napísal:ale IMO je voci tomu cloveku svinstvo, ked nieho zneuzivas ako ICQ, a este vacsie pre adresata "odkazovania". a na "tej mojej" bolo svinstvo ze davala naznaky ze z toho mozno nieco bude a potom sa zrazu od 3 osoby dozviem ze je uplne inak...
a priama rana sa IMO hoji rychlejsie ako nepriama... preto sa uprimne "daj pokoj, nemam zaujem" znasa lepsie ako "vies, ta moja kamaratka mi hovorila, ze ..."
EDIT: zamer, nechciet zranit je chvalihodny, ale vysledok je nepremysleny... je to urcite horsi ako face to face.
suhlasim.. ked ti baba rovno povie ze ak chces mozme byt kamarati ale nic viac lebo bla bla bla tak aspon vies na com si a uz to neberies tak ze teoreticky nieco by mohlo byt... ale tu je problem u dievcat ktore casto nie su schopne identifikovat ci ma o ne chalan zaujem len ako kamarat alebo tak akosi inak.. a tu je problem, lebo my samozrejme vieme ze ak nejaky chalan castejsie vyhladava dievca tak na 99% nejde o tuzbu ziskat si kamaratku... no a toto je pre niektore dievcata nepochopitelne...
este k tomu sposobu...toto sa mi nastastie nestalo len v opacnom pripade ale aj tak chapem ze to musi byt strasne blby pocit, ptroste ako nejaky zasah do sukromia cudzou osobou, lebo keby ti to povedala do oci tak o tom vies iba ty (alebo si to aspon myslis) pripadne to povies komu uznas za vhodne ale takto... neviem neviem... blby sposob ako riesit problemy... mozno by sa to dalo ciastocne ospradelnit vekom dotycnej ale aj tak :?
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Te-wei napísal:Poznám, zrazu majú babenky neskutočne veľa práce a sú desne zaneprázdnené... :D

presne tak suhlasim s tebou....vo vacsine ked baba odmietne chalana tak z chalanovej strany idu tie slova to ano...
a preco to baby nepovedia chalanovy do oci? mozno sa boja ze toho chalana moc zrania alebo mozno nemaju nato odvahu a niecoho sa "boja"
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

tak to fakt netusim... ja som uprimny vo vztahu :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

jackb napísal:ale IMO je voci tomu cloveku svinstvo, ked nieho zneuzivas ako ICQ, a este vacsie pre adresata "odkazovania". a na "tej mojej" bolo svinstvo ze davala naznaky ze z toho mozno nieco bude a potom sa zrazu od 3 osoby dozviem ze je uplne inak....
presne toto iste sa stalo nedavno aj mne
kteme: ja som za to aby bola ta baba radsej uprimna nez aby to odkazovala
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

vo vztahoch? a kde su ludia uprimny a čestny, kolko ich je? ta otazka by sa mohla zgeneralizovat na cele ludske posobisko a vysledok by nedopadol dobre.
jackb
Redeemer
Redeemer

ShanDo napísal:vo vztahoch? a kde su ludia uprimny a čestny, kolko ich je? ta otazka by sa mohla zgeneralizovat na cele ludske posobisko a vysledok by nedopadol dobre.
vo vztahoch je to vsak "trochu dost" ine, vies?
midnight_man
Guru
Guru

ale no

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ja som za to ze vo vztahu treba byt uprimny..uprimnost nadovsetko,,,potom sa stavaju strasne veci,,,
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no oni to tie baby robia preto,ze vam nechcu ublizit a myslia si ze takto to budete lahsie znasat ako do oci.co je asi aj pravda
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

Preco ti to nepovedia priamo??
no asi preto ze sa bojime konfrontacie. vies je lahsie po niekom to odkazat ako to povedat osobne ( teda nie zeby som to robila :) ) ked odmietnes nejakeho chalana a vidis pritom jeho tvar, ver ze to zaboli aj teba. a vecsinou ani nevieme co mame v takych situaciach povedat. raz sa mi to stalo, a on tam potom len stal a znicene na mna pozeral a ja som ho chcela nejako utesit lebo to bol fakt kamarat a tak som zacala nakoniec trepat dve na tri, ale to bolo este horsie, lebo to vyustilo v trapne ticho.
ked sa to vyriesi pomocou tretej osoby je to ciste, jasne a menej trapne, aj ked trochu neuprimne
jackb
Redeemer
Redeemer

Yo-Yo napísal:ked sa to vyriesi pomocou tretej osoby je to ciste, jasne a menej trapne, aj ked trochu neuprimne
no v mojom pripade by sa o cistote a jasnosti dalo polemizovat...ale asi na tom nieco bude...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no tak ja mám zatiaľ len takéto skúsenosti, že mi to tiež niekto len odkázal a čo nenávidím ešte viac, sú SMS....
Napísať odpoveď