Ako ste sa zoznámili?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Smiling...
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Ako ste sa zoznámili?

Príspevok od používateľa Smiling... »

ste sa zoznamili so svojou polovickou?.... Ako to prebiehalo? A co vas na nom-nej ocarilo:)

Takze kedze som tuto temu navrhla, pridam sa aj ja:):
Isla som do mestaso sesternicou a jej spoluziakom a proste v elekticke bol pekny chalan, tak som na neho trosku pokukavala a potom som si hned povedala, ze tak na toto mozem zabudnut, urcite je zadany. Tak prisla sesternica pod novy most kde som ja aj ten chalan vystupila. A co sa nestalo? Ten chalan bol jej spoluziak , takze sme nakoniec isli spolu von vsetcio traja, hned sme sa opili a vsetko bolo jendnoduchsie:)dako sme sa dali do kopy a co mi on nepovedal? ze v eline preto na mna nepozeral, lebo si myslel ze joj no tak na tuto nemam:) hi a odtvedy sme spolu uz 7 mesiacov:)
tak podelte sa aj vy:)

//audiotrack: to sa ti už nechcelo vypísať tých zvyšných pár písmen do názvu? v pravidlách sa o tom niečo píše ;)
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

no bolo to v jednom bra.doniesol som jej kamoske ktoru som uz davnejsie poznal nejake veci a ona ma s nou zoznamila.a co som si na nej vsimol?prisia :) a na druhy den som jej doniesol sveter co si v tom bare zabudla.mozno to bol jej tah na mna. :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dobra kamaratka a poznali sme sa uz od detstva a jedneho dna u nej doma sme sa dali dokopy.

btw. nebola tu uz nahodou takato tema? kazdopadne som nic nenasiel, ale na 99% som si isty, ze tu uz nieco take bolo.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tám aspoň ako s mojou poslednou babou...
Bola párty, a jej kamarátka, ktorá chodila s mojim kamarátom sa opila, taxme sa o ňu šeci starali... POtom sme ju šli hodiť domov, zastavili sme sa v meste a tak- šeci sa super bavili a potom pred klubom mi zobrala šiltovku- to som ju poznal tak 3 minúty.... taxom jej zobral brýlky že ja ju mám v pélku že ja idem domov (vedel som že mi kšiltofku vráti), taxom sa vybral smerom domov a uprostred takej lúky ma dobehla nech jej brátim brejle a ja neviem prečo (obaja opitý, možno dofajčený) som ju hodil len tak nazem a sadol si na ňu :D vonku bolo okolo nuly a mala len nejakú mikinku tenkú... Trištvrte hodinu som na nej sedel a smial sa, ako aj šeci ľudia čo šli okolo, celúdobu sa mi snažila niečo povedať, po tej trištvrte hodine že "aspoň vlasy z tých bodliakov by si mi mohol dať inde", a ja že aké bodliaky? Vstali sme, a kto nevidel desiatky a desiatky bodliakov zamotané to dlgých ženských vlasov ten nepochopí... Tak že jej ich aspoň pomôžem vybrať ztade, že v mojom vchode je teplo... A taxom sa jej hrabal vo vlasoch, vyberal bodliaky, hlavy šli stále xebe až..... Och, strašne pekné to bolo ftedy :cry: :D
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

Pomylila si ma na pokeci s chalanom jej naj kamosky :D cvhilu sme pisali na icq a potom sa stretli, bola to uplna nahoda, od ktorej sme nic necakali....nakazili sme sa a nemozme uz bez seba byt
Lukyno161088
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukyno161088 »

ja som sa zoznamil v jednom podniku stale sa na mna kukala a tak som za nou dobehol a pokec zobral neco vypit a bolo a na druhy den mi uz pisala ze sa jej so mnou dobre kecalo a bla bla bla
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

Ja moju poznam uz od malicka ale az teraz sa mi zapacila.Myslim ako zena.Uz ako maly sme spolu chodievali na dovolenky!! :) Ale blizsie sme sa spoznaly az na jej rodicou svadbe Zenich povedal (asi v jeho slabej chvilke) ze by ma chcel hocikedy za zata :shock: Z toho som si nic nerobil,ale mala pekne knizky,tak som tam chodil castejsie.A nakonec,sme spolu isli aj na kupalisko.Potom som jej volal ze jej musim vratit nejake knizky,a uz tam som ju chcel.Z posilky som utekal do jedneho baru aby som jej to len stihol zaniest :P A kamosi ma cakaly dalsiu hodinku :wink: Potom casto na kupalisko,(sak leto nie?? :lol: ) az us som jej volaval co? kde? ako? Potom kino!!A uz to ide nejak 5 mesiacov
A byt stastny ako blcha! :D
A kamosi stale cakaju .... :twisted:
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Aaaaach, ten náš pokec :) že láska...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Ako? na oslave u mojej kamošky... bol to jej kamarát...
Sedeli sme spolu a vylievali sme si srdcia, prečo je život taký ťažký... vtedy som bola ešte zadaná... potom si vypýtal moje ICQ číslo a kecávali sme dlho....
po niekoľkých mesiacoch sme sa opäť stretli, a kedže som už bola free... .... tak tam už asi nebolo čo riešiť... :D
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

momentalne stou co som v bare :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

spolužiačka zo Strednej ...
pinco napísal:nebola tu uz nahodou takato tema?
aj mne sa zdá , že sa téma volala : KDE ste sa zoznámili s vašou partnerkou
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

schw33k napísal:spolužiačka zo Strednej ...
aj mne sa zdá , že sa téma volala : KDE ste sa zoznámili s vašou partnerkou
Hej bola, zalozil ju p4ra, ale bola asi dlho neaktivna, tak ju Auto prune vymazal :-/
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

no ale sak to neva... ja som nova, ja nevem co tu bolo a co ne... takze sa vopred ospravedlnujem..... ale sak mozte sa podelit znovu:)...no nie?....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

S mojou prvou vaznejsou partnerkou to bola dlha story :)
Najprv sme spolu chodili spolu na zakladku a tam sme uz po sebe dost hazdali ockom, no potom sme sa kazdy rozisli na inu strednu...
Neskor som sa zapisal na tanecnu a tam pozeram pozeram a niekto znamy na mna kuka. Bola to ona. Potom sa nas vztah zacal rozvijat pocas tanecnej a aj po nej. Tak sme spolu chodili dalsie 2 mesiace. Potom koniec...well :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ja uz som mal tolko poloviciek ze netusim ze kde s ktorou :) Ale najkrajsie bolo ked zacinal musicbox a tam dole sa pisali sms... a jedna holka tam pisala neico co ma strasne zaujalo.... a tak hend ides ulozis som si jej cislo a zavolal jej :) na druhy den sme sa stretli.... vztah trval 5 mesiacov a koniec.... hmmm .... ale to bolo daaaaaaaavno ked este ludia chodili po styroch : :lol:
midnight_man
Guru
Guru

kde?

Príspevok od používateľa midnight_man »

hm no v jednej slusnejsej krcme :wink: prisli sme tam s kamosmi,,ona tam sedela,,akoze mi sme sa aj poznali ale len tak ze sme vedeli ze existujeme,kamosi ju poznali lepsiemmmv tej dobe mala chalana,,ale tak volako sme si dali svoje cisla,,neskor prisiel na rad SKYPE,,potom pokec,,, potom sme sa aj stretli,,a tak,,neskor ked uz nemamla chalana sme aj chodili spolu :-) no a teraz uz niesme spolu...
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

asi som ju zazrel na chane nejakom a potom cez icq... nas vztah je taky divny ale casom sa tu ujasni... bud skonci alebo bude velmi krasny :)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

V skole :)
Sperow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sperow »

.. s terajsou som sa zoznámil este v skole.. ale dokopy sme sa dali na disce :lol: :wink:
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

ANONYMKA17 napísal:Aaaaach, ten náš pokec :) že láska...
áno láska máš pravdu :aasmile6: :smt050
Napísať odpoveď