problem s pripojenim motherboardu

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Deafboy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

problem s pripojenim motherboardu

Príspevok od používateľa Deafboy »

Da sa niekde najst navod ako pripojit motherboard k bedni? Je tam totis hrozne vela kablov a nevyznam sa v tom

Dik...
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

k bedni sa MB prisrobuje srobikmi :wink:

inak pozri manual k doske .. a v podstate plati ze kabel strcis len tam kam patri .. inde to proste nejde (teda ide .. kladivom :D )
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Myslim, ze ma na mysli seriu pinov, na ktore sa pripajaju tlacitka ON/OFF, RESET, signalizacne LEDky a pod.

Na kazdej doske je to vacsinou inak, byva na doske podtlac, ktory pin co je, ak nie, pozri manual a pripoj to podla manualu :wink:

Teda ak myslis toto:

Obrázok
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

no tak to byva popisane aj na doske .. ak nie je vyrobca lenivy .... ale v manuali by to malo byt urcite (ak nie je vyrobca lenivy :) )
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

jasné pokial nemáš takú bednu ako ja kúpil som a nedá sa mi tam zapojiť diodka zelená že pc v chode iba hdd mi ide ale keby som chcel tak mi ide diodka že pc v chode ale nepojde mi tvrdý reset
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

chalan ked si takyto ze si to nerobil daj si to spravit lebo mozes zle dopadnut , je to jednoduche ale nie pre zaciatocnika a nemyslim si ze ta doska je pokusna ale myslim si ze ju chces pouzivat a nie stratit . Dalej na vlastne riziko moj nazor poznas :!:
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

lol...

Na tento moj prispevok som uz aj zabudol ale znova je to aktualne kedze ten pc idem davat v najblyzsej dobe dokopy... co sa tyka manualu :lol: to som kupil od kamosa (od neho bude aj to ostatne) a hodinu som tam spekuloval nad tym jak to ma byt.. nejak som to zapojil ale po precitani vsetkych reakcii si to dam niekomu skontrolovat...
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Je to pomerne jednoduche, len sa neboj, prakticky nemas co pokazit. Nezbite ma, vazne si to myslim.

Prisrobovat na dane miesta by nemal byt problem, davaj pozor aby si nedoskrabal dosku, jaj to su spomienky. :)

Zdroj -> jasnacka kam
S/ATA etc. -> jasnacka
Karty -> jasnacka
Problem by mohli byt tie prepojenia vyssie. Ale vacsinou byva ako aj doska tak aj tie cudliky oznacene, a teoria pokus omyl.
Ja to robim aj pocas zapnuteho PC. Power najdes rychlo. Reset si nechavam na koniec.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

diky ;)

Diky vsetkym co sa mi snazili pomoct... nakoniec sa mi to podarilo... po asi hodine sa mi podarilo spravne to zapojit... sice funguje len tlacitko na zapnutie, ale s tym si vystacim :P btw. fakt tam neni co pokazit :)
Napísať odpoveď