problem s pripojenim motherboardu
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
problem s pripojenim motherboardu
Da sa niekde najst navod ako pripojit motherboard k bedni? Je tam totis hrozne vela kablov a nevyznam sa v tom
Dik...
Dik...
-
Deafboy
Darca
lol...
Na tento moj prispevok som uz aj zabudol ale znova je to aktualne kedze ten pc idem davat v najblyzsej dobe dokopy... co sa tyka manualu
to som kupil od kamosa (od neho bude aj to ostatne) a hodinu som tam spekuloval nad tym jak to ma byt.. nejak som to zapojil ale po precitani vsetkych reakcii si to dam niekomu skontrolovat...
-
bizzy
Medium Star
Je to pomerne jednoduche, len sa neboj, prakticky nemas co pokazit. Nezbite ma, vazne si to myslim.
Prisrobovat na dane miesta by nemal byt problem, davaj pozor aby si nedoskrabal dosku, jaj to su spomienky.
Zdroj -> jasnacka kam
S/ATA etc. -> jasnacka
Karty -> jasnacka
Problem by mohli byt tie prepojenia vyssie. Ale vacsinou byva ako aj doska tak aj tie cudliky oznacene, a teoria pokus omyl.
Ja to robim aj pocas zapnuteho PC. Power najdes rychlo. Reset si nechavam na koniec.
Prisrobovat na dane miesta by nemal byt problem, davaj pozor aby si nedoskrabal dosku, jaj to su spomienky.
Zdroj -> jasnacka kam
S/ATA etc. -> jasnacka
Karty -> jasnacka
Problem by mohli byt tie prepojenia vyssie. Ale vacsinou byva ako aj doska tak aj tie cudliky oznacene, a teoria pokus omyl.
Ja to robim aj pocas zapnuteho PC. Power najdes rychlo. Reset si nechavam na koniec.
-
Deafboy
Darca
diky ;)
Diky vsetkym co sa mi snazili pomoct... nakoniec sa mi to podarilo... po asi hodine sa mi podarilo spravne to zapojit... sice funguje len tlacitko na zapnutie, ale s tym si vystacim
btw. fakt tam neni co pokazit